nedelja, 28. januar 2018

M. J. Schiller - saga Rocking romance

1. Trapped under ice


Preteklost rokovskega zvezdnika Chada Evansa se skriva tik pod površjem. Niti oboževalke, ki v ekstazi kričijo njegovo ime, ne morejo preglasiti krikov iz njegovega otroštva. Običajno ima te zadeve pod nadzorom, vendar ne vedno. To noč ga alkohol ne pomirja.

Beth Donovan se nasmehne ob pogledu na zbrano množico in za spremembo sama resnično uživa v dogajanju. Toda njen nasmeh običajno ni tako iskren. V veliki večini se polašča nasmeha, ki kratkotrajno prikrije njeno žalost. Tri leta nikakor niso dovolj časa, da bi lahko preživela Paulovo izgubo.

Ko grozljiv napad v zaodrju združi ti dve, tako zelo neprimerni osebi, se v globinah njunih src nekaj spremeni. Ali lahko super zvezdnik in kuharica ustvarita in tudi ohranita ljubezensko razmerje, ne glede na vse dejavnike, ki ju lahko ločijo? Če jima to uspe, bi jima to lahko iz rok iztrgala oseba, ki Chadu pošilja grožnje s smrtjo? Ali pa je paru usojeno, da za vedno ostaneta ujeta pod ledom?

2. Abandon all hope


Za časopisno novinarko in fotografinjo Hope Creswell je eno tistih juter. Budilka se ob ustrezni uri ni oglasila, na polomljenem steklu pa si je porezala prst. Ni dovolila, da bi jo te stvari potrle, zato se je z vznemirjenjem podala na delovni sestanek, ki pa jo je pustil odprtih ust. Njena nova naloga za časopis je sledenje senzacionalnemu rokovskemu zvezdniku, Chasu Hattonu, o katerem mora napisati članek. Chase Hatton! Nihče ne ve, kakšno moč ima nanjo to ime. Nihče ne pozna njene zgodbe o otroškem prijateljstvu, ki se je razvilo v romanco, ki pa se je iznenada zaključila v noči na Hopinem maturantskem plesu. Nihče ne pozna bolečine, ki zaradi tega še vedno leži v njenem srcu. 

Stvari, ki se za Chasa Hattona prične kot običajen publicistični izlet v Chicago, se nenadoma močno zaplete, ko mu njegov agent zaupa, da bo naslednje jutro z njim intervju opravila Hope Creswell. Osem let je poskušal pozabiti nanjo, sedaj pa se bo v le nekaj urah znašla v njegovem stanovanju?

Ko Chase odpre vrata svojega stanovanja in na drugi strani zagleda Hope, njegovo srce začne biti v ritmu, ki ga roker še ni ujel v nobeni izmed njegovih pesmi. Stara čustva zaradi njune bližine pričenjajo znova vreti na plan. Se bosta oba znova opekla? Lahko Hope še kdaj zaupa srce Chasu, čeprav jo je v preteklosti tako globoko prizadel? Ji bo Chase lahko znova pustil oditi? Kaj pa se bo zgodilo s Hopinim fantom Phillipom? Kje je njegovo mesto v zgodbi?

3. Between rock and a hard place


Heath "Hawk" McGowan je mlad samski policist in oče. Jasmine Barrett je glasbena zvezda, ki je ravno našla svojo najboljšo prijateljico umorjeno v njeni lastni postelji. Jasmine oziroma Jazz, kot jo kličejo prijatelji, ni ravno takšna, kot si jo je Heath predstavljal, preden jo je spoznal. Predvideval je, da bo imel opravka z razvajeno bogatašinjo, zato je krepko presenečen, da se namesto tega iz oči v oči sreča s prijazno in ljubeznivo žensko, ki je veliko bolj privlačna kot na fotografijah in videoposnetkih. Čeprav je v svojih mislih sestavil dolg seznam razlogov, zakaj se z njo ne bi smel zaplesti, najbolj pomemben razlog izmed vseh je, da je vodilni preiskovalec v primeru smrti njene najboljše prijateljice, Heath ugotovi, da svojih čustev do nje nikakor ne more preprečiti.

Stvar med njima se precej ogrejejo, še posebej po tem, ko Jazz v garaži odkrije še eno truplo, strah pa jo popelje naravnost v Heathov objem. Bo Heath uspel razrešiti umore preden Jasmine postane naslednja žrtev? 

4. Rock me, gently


Tako kot številne druge, se je tudi njuna romanca pričela v Las Vegasu ...

On je slaven rokovski zvezdnik. Ona je izvršna producentka oglaševanja. Zatem, ko sta skoraj preživela skupno strastno noč v mestu greha, Josh nikakor ne more izbrisati Cassie iz svojih misli. Le zakaj je pobegnila?

Tako kot številne druge, se je njuna romanca pričela s šilcem tekile ...

Ko jo Josh Dunningham poskuša zapeljati, je Cassie vznemirjena. Seveda je privlačen in se mu skorajda ni moč upreti. Brez dvoma bi lahko zamajal ves njen svet.  Toda ali se lahko poda v strastno avanturo z moškim, katerega sploh ne pozna?

Tako kot številne druge, se je njuna romanca razvila v napačno smer ...

Ko se Cassie vrne v Chicago in skozi okno svoje pisarne zagleda ogromen plakat z Joshem Dunninghamom v središču, jo pričnejo mučiti spomini na njune skupne trenutke. Ko se ponovno srečata iz oči v oči, se njuno razmerje razvije v napačno smer, zato se mora Josh dokazati in si priboriti njeno zaupanje. Po pri tem cilju, ki si ga je zadal, uspešen, čeprav tudi v zunanjem svetu obstajajo ljudje, ki ju želijo ne glede na vse ločiti? Ko prične Josh prejemati grozilna sporočila in ga pred njenim domom celo napadejo, je trdno odločen, kdo se za vsem tem skriva. Bo tokrat zmagala ljubezen ali pa se bo njun popoln svet, ki sta si ga ustvarila, razletel v rokah zalezovalca?

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.