sreda, 20. januar 2016

Gena Showalter - Saga Atlantis

Vstopite v mitološki svet zmajev, demonov in nimf ... vstopite v svet temačnega zapeljevanja in mogočne magije ... vstopite v Atlantis.  

1. Heart of the dragon



Svet Grace Carlyle se bo kmalu obrnil na glavo ...

Grace ni pričakovala, da bo globoko v džungli, kjer išče svojega pogrešanega brata, odkrila skrivni svet, naseljen z mitološkimi pošastmi - niti, da bo ta svet varovalo bitje z mečem.

Darius en Kragin je bojevnik, obenem pa spada med spreminjevalce oblike, ki so zaprisegli varovati Atlantis ter ubiti vsakogar, ki se znajde znotraj meja njihovega sveta. Toda ko v njihov svet prikoraka Grace, se Darius znajde v skušnjavi, saj je korak od tega, da bo prekršil stoletja staro zaobljubo.

Njuna prepovedana ljubezen lahko bodisi združi njuna svetova - ali pa ju loči za vedno.

2. Jewel of Atlantis



Ves Atlantis išče Jewel (Dragulj) Dunamis, katerega legenda pravi, da lahko premaga prav vsakega sovražnika. Graysonu Jamesu, agentu skrivne organizacije OBI (Otherworld Buresu of Investigation), je bilo ukazano, da mora ta dragulj za vsako ceno obvarovati ter preprečiti, da bi zašel v napačne roke. Vendar pa si Grayson niti mislil ni, da Jewel ni dragocen kamen, temveč ženska! 

Jewel je pol boginja, pol prerokinja. V Atlantisu je lutka v nenehnih bojih za prevlado. Graysonovo pomoč potrebuje, da si pridobi svojo tako zelo želeno svobodo in odkrije skrivnosti svojega izvora. Gray pa potrebuje njeno modrost, da se lahko na njuni poti spretno izogibata pošastim Atlantisa. 

Toda potreba se prelevi v ljubezen medtem, ko se borita z demoni, zmaji, vampirji - in prerokbo, ki pravi, da lahko njuna ljubezen oba uniči.

3. The nymph king



Vse ženske, mlade in stare, lepe in z oblinami, hrepenijo po Valerianovem dotiku. Nobena se ne more upreti njegovi zapeljivosti in šarmu ... dokler na floridski plaži ne ugrabi Shaye Holling in jo zapre v svoje podvodno kraljestvo.

Cinična Shaye noče biti na noben način povezana z mogočno vojskovodjo, vendar jo kljub temu zelo privlači. Pod bojevnikovo arogantno lepoto pa se skriva kompleksen, mogočen moški. Moški, katerega dotiki so kot ogenj ...

Sedaj se mora Valerian boriti za privilegij, da bi jo lahko zahteval kot svojo. Kajti obstaja ena stvar, ki je Shaye še ne ve ...

4. The vampire's bride



On je Layel, kralj vampirjev, mojster v zapeljevanju, kateremu se nobena ženska ne more upreti. Toda odkar je horda uporniških zmajev pred več kot dvema stoletjema ubila njegovo ljubljeno, Layel živi še samo za maščevanje. Dokler ne spozna Delilah.

Nezaupljiva in prelepa amazonka ne želi imeti ničesar z mučeniškim vampirjem, nikakor pa ne more zanikati poželenja, ki se pojavi vsakič, ko je v njegovi bližini. Delilah ne zaupa nikomur, ne, dokler zna situacije prebroditi in preživeti sama.

V mogočni igri, ki so jo zasnovali bogovi, se Layel in Delilah znajdeta ujeta na otoku, kjer se bosta morala soočiti z zadnjim izzivom: ali se bosta predala strasti, ki ju bo povezala za vedno ... ali pa bosta vso večnost morala preživeti ločena.

5. The amazon's curse



Zana, divjega vampirskega bojevnika so zasužnjile Amazonke.

Nola, šarmantna Amazonka in vojakinja je bila prekleta z nevidnostjo.

Sedaj morata ta dva trmasta sovražnika premagati preteklost, ki ju preganja in se predati ljubezni, ki ju lahko osvobodi.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.