nedelja, 27. avgust 2017

Abby Green - trilogija Blood brothers

1. When Falcone's world stop turning


Ona lahko spremeni vse ...

Rafaele Falcone svoje avtomobilsko podjetje in zasebno življenje upravlja z enako, neusmiljeno hladnostjo. Čustva ne vplivajo na njegove odločitve, vedno pa zahteva in si želi le najboljše. Zato ne okleva, ko mora k sodelovanju v svojem podjetju povabiti briljantno inženirko, Samantho Rourke, žensko, katero je pred nekaj leti zapustil.

Njegov seksi italijanski naglas je v njenem telesu še vedno povzročil drget, vendar pa Sam še predobro ve, da to ni le posledica želje po njem in njegovih dotikih, temveč tudi zato, ker je Falcone tik pred tem, da odkrije njeno največjo skrivnost. Takšno, ki bo njuni življenji obrnila na glavo!

2. When Christakos meets his match


Naj se igra začne!

Še preden se je svetlobni signal varnostnega pasu ugasnil, se je med Alexiom Christakosom, mogočnim aeronavtičnim tajkunom, in Sidonie Fitzgerald pojavila močna kemija. Vajen kratkih avantur s puhloglavimi ženskami, je Alexio očaran nad njeno nedolžnostjo, zato je trdno odločen eno noč preživeti v njenem objemu.

Sidonie je odločena zaživeti svoje življenje in avantura za eno noč z grškim tajkunom ni v njenih načrtih. Kljub temu pa je Alexio postal njena največja motnja ... Dokler Alexio ne izve novice o njenih ekonomskih težavah in jo obtoži, da je od njega želela več kot samo nekaj trenutkov strasti. Toda Sidonie ni tako zelo nedolžna, kot izgleda in se z njim sooči z velikim pogumom.

3. When Da Silva breaks the rules


Se je privlačni milijonar Da Silva končno ujel v mrežo ljubezni?

Cesar Da Silva, samotarski milijonar, je postal glavna novica v medijih! Na plan niso prišle samo družinske skrivnosti, temveč so ga v njegovem domovanju ujeli sredi poljuba z Lexie Anderson. 

Cesar je z afero, ki si jo je privoščil z Lexie, prelomil svoja lastna pravila. Zaupanja vreden vir je javnosti zaupal, da Da Silva igralki pomaga pri prebolevanju njene zadnje propadle zveze. 

In kemija, ki se je pojavila med njima, je bila eksplozivna!

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.