nedelja, 7. september 2014

Saga Hotting Hill grooms

1. Sara Craven - Irresistible temptation

Declan Malone si obupno želi rešiti zakon svoje sestrične. Če bi se uspel znebiti zadnje Jeremyjeve osvojitve, mu bo morda uspelo. Toda Olivia Butler je naivna in romantična ženska, ni hladna in preračunljiva ljubica, kot si jo je predstavljal Declan. 

Nemogoče ji je škodovati. Nemogoče jo je podkupiti ... morda pa jo lahko zapelje! Declan se odloči izkoristiti svoj sloves zapeljevalca, saj bo lahko le na tak način ločil Olivio in Jeremyja.

Malo žensk se je sposobnih upreti Declanu: je privlačen, bogat, slaven in ima prečudovito hišo v Notting Hillu. Samo vprašanje časa je, kdaj se bo tudi Olivia zapletla v njegove mreže ...

2. Mary Lyons - Reform of the playboy


Finn Maclean ima sloves neusmiljenega playboya, toda njegova začasna gospodinja Harriet mu jasno in glasno pove, da se noče pridružiti njegovemu 'haremu'. Finn postane radoveden. Morda je Harriet res imuna na njegove čare, toda pripravljen je storiti prav vse, da jo zapelje. 

3. Sophie Weston - The millionaire affair


Premožen Nikolai Ivanov močno dvomi o resničnih namenih mlade provokativne ženske, katero je njegova teta vzela pod streho svoje razkošne hiše na Notting Hillu.

Eno sekundo negotova in drugo sekundo mikavno zapeljiva ga Lisa Romaine tako navdušuje kot jezi. Je ženska s skrivnostmi in Nikolai je trdno odločen odkriti prav vsako izmed njih. Vse kar potrebuje je premagati njen odpor, ki ga čuti do njega. 

Toda resnična nevarnost grozi njemu, saj se mu kaj hitro lahko zgodi, da se bo zaljubil ...

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.