torek, 25. november 2014

Gena Showalter - duologija Imperia

1. The stone prince


Pripoved o ljubezni, ki lahko premaga vse ovire...

Mračen in zaplejiv bojevniški princ, Jorlan en Sarr, je bil pred stoletji spremenjen v kamniti kip. Zaradi prekletstva, ki mu ga je naložil njegov lastni brat, lahko vidi sliši in občuti vse, kar se dogaja okoli njega. Vendar pa mu je onemogočeno prositi za edino stvar, ki bi ga lahko rešila: poljub ženske.

Katie James veličasten kip na njenem dvorišču privlači bolj kot katerakoli druga stvar do sedaj. Kako naj bi bila vedela, do bo preprosto srečanje ustnic sprostilo strast, močnejšo od kateregakoli uroka ... in spremenilo njeno življenje za vedno?

2. The pleasure slave


Ko prekupčevalka starin, Julie Anderson iz kraja Santa Fe, kupi zdelano skrinjico za nakit, si niti predstavljala ni, da se v le tej skriva njen osebni ljubezenski suženj. Še posebej si ni predstavljala, da bi ta suženj lahko bil visok, temen in pregrešno čeden Tristan - moški, kateremu se je težko upreti ter moški, ki je trdno odločen izpolniti vsako njeno željo.

Čeprav je bil Tristan v svojem času velik lopov in ženskar, se ljubljenje z Julie ne more primerjati z ničemer, kar je kdaj doživel. Toda ko ji razkrije svoja čustva, prelomi stoletja star urok, ki ju bo ločil za vedno. Tristan je za njeno ljubezen pripravljen storiti karkoli ... tudi ostati suženj za vso večnost.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.