četrtek, 6. avgust 2015

Gena Showalter - saga Lords of the underworld

Pred davnimi časi je dvanajst bojevnikov - eden bolj nevarno zapeljiv kot drugi - ukradlo in odprlo Pandorino skrinjico, iz katere so izpustili zlo, ki je bilo ujeto vanjo. Sedaj to zlo nosijo v sebi. Nasilje, bolečina, smrt, bolezni, nesreče, mizerija, dvomi, promiskuiteta, poraz, laži, skrivnosti in srd. Ko se vrne mogočen sovražnik, bodo v iskanju svetih relikvij, ki so jih ustvarili bogovi, prepotovali svet. Njihov sovražnik pa grozi, da bo uničil ves svet.

0,5. The darkest fire



On je varuh pekla, bolj pošast kot človek. Ona je boginja zatiranja, bolj angel kot ženska. Skupaj bosta stopila v ognjevito bitko višjih demonov in odkrila strast, kakršne do sedaj nista poznala.

Ne izpustite te predzgodbe Gene Showalter, ki vas bo popeljala v povsem novo sago, imenovano Lords of the Underworld (Gospodarji podzemlja). Čeprav s sabo prenašajo večno prekletstvo, so gospodarji podzemlja neustavljivo zapeljivi ... in nepredstavljivo močni.

1. The darkest night


Njegove sposobnosti so nečloveške ... njegova strast onstran nesmrtnosti.

Ashlyn Darrow že vso življenje mučijo glasovi iz preteklosti. Da bi končala svojo nočno moro, se je v Budimpešto odpravila iskati moškega, za katerega govorijo, da ima nadnaravne sposobnosti. Sploh se ne zaveda, da bo padla v naročje nevarnega Maddoxa - moškega, ki je ujet v svoj lastni pekel.

Ne moreta se upreti takojšnji lakoti, ki pomirja njune muke ... in vname neustavljivo strast. Toda vsak vroč dotik in vsak pekoč poljub ju bo popeljal bližje robu uničenja - in testu ljubezni, ki bo pretresel njuni duši.

2. The darkest kiss


Veliko moških je spravila v skušnjavo ... vendar ni nikoli našla sebi enakega. Do sedaj.

Čeprav živi že več stoletij, Anya, boginja anarhije, nikoli ni doživela užitka. Dokler ni spoznala Luciena, inkarnacije smrti - bojevnik,  ki mora umrle duše pospremiti v večnost. Privlači jo kot še nihče doslej. In Anya je pripravljena tvegati vse, da bi ga imela.

In ko gospodarju podzemlja bogovi ukažejo, da mora v večnost pospremiti Anyino dušo, njuna neobvladljiva privlačnost postane trpeče zasledovanje. Premagati morata neosvojljive sile, ki ju nadzirajo, preden njuna medsebojna želja in strast ne zahtevata nepredstavljive žrtve.

3. The darkest pleasure


Reyes je obseden moški. Kot demonu bolečine, mu je prepovedano poznati užitek. A kljub temu hrepeni po smrtnici, Daniki Ford in pripravljen je storiti vse, da bi jo lahko zahteval zase - čeprav bo s tem kljuboval bogovom.

Danika je na begu. Že več mesecev beži pred gospodarji podzemlja, nesmrtnimi bojevniki, ki ne bodo počivali, dokler ona in njena družina ne bodo uničeni. V sanjah pa jo preganja Reyes, bojevnik, katerega vročega dotika nikakor ne more pozabiti. A njuna skupna prihodnost bi lahko pomenila smrt vseh, ki jih imata rada.

3,5. The darkest prison


Nekoč je bil Atlas suženj grške boginje Nike. Sedaj je njen gospodar. In kmalu bosta ta dva zaprisežena sovražnika, katerih usoda je, da bosta uničila drug drugega, prisiljena tvegati vse, če hočeta dati priložnost njuni ljubezni.

4. The darkest whisper


On je varuh Dvoma in ves njegov svet se bo kmalu obrnil na glavo.

Povezan z demonom Dvoma, Sabin nenamerno uničuje zveze celo najbolj drznih in samozavestnih ljubimcev. Tako nesmrten bojevnik večino svojega časa, namesto v spalnici, preživlja na bojišču, kjer je njegova edina skrb zmaga ... dokler ne sreča Gwendolyn. Rdečelasko je okusil samo enkrat, sedaj pa hrepeni po več.

Gwen, ki je prav tako nesmrtna, je vedno mislila, da se bo zaljubila v moškega, ki ne bo vznemirjal njene temnejše plati. Toda ko jo Sabin osvobodi iz njene ječe, se boj proti sovražnikom Pandorine skrinjice ne more niti primerjati z njunim bojem proti ljubezni.

4,5. The darkest angel


Morilec demonov z železno voljo, angel Lysander ni nikoli okusil poželenja - dokler ne spozna Bianke. Ustvarjena iz Luciferjeve krvi je lepa, vendar smrtonosna harpija trdno odločena Lysandrovo čisto srce popeljati v skušnjavo.

5. The darkest passion


Že nekaj tednov nesmrten bojevnik Aeron v svoji bližini čuti nevidno žensko prisotnost. Morilka angelov in demonov je bila poslana, da ga ubije. Pa je to res? Olivia trdi, da je padla iz nebes, ker se je odrekla svoji nesmrtnosti, saj se ni mogla pripraviti do tega, da bi ga poškodovala. Tota zaupati - in se zaljubiti - Olivii lahko vse ogrozi. Kako je lahko ta navadna smrtnica z velikimi modrimi očmi v nekaj trenutkih sprostila Aeronovo neukrotljivo strast?

S sovražnikom za petami in zvestim demonskim spremljevalcem ob strani, je Aeron razpet med dolžnostjo in žgočim poželenjem. Postaja pa še huje, saj so nadenj poslali novega morilca, da bi opravil delo, ki ga Olivia ni zmogla.

6. The darkest lie


Prisiljen pasti na kolena v agoniji vsakič, ko govori resnico, je Gideon sposoben prepoznati prav vsako laž - dokler ne ujame Scarlet, demonsko obsedeno nesmrtnico, ki trdi, da je njegova dolgo izgubljena žena. On se te lepotice ne spomni, še manj pa poroke - ali poročne noči.

7. The darkest secret


Varuh demona Skrivnosti, Amun, lahko manipulira z najtemnejšimi mislimi kogarkoli, ki se nahaja v njegovi bližini. In ko je ta mogočni bojevnik po lastni volji vklenjen in izoliran, da bi zaščitil svoje ljubljene, je njegovo edino upanje za rešitev smrt - dokler ne spozna Haidee, sojetnico, katere lepota in skrita ranljivost ga povlečeta v nepremišljen preizkus njegove zvestobe.

Haidee je demonska morilka, vzgojena, da prezira Amunovo vrsto. Toda kako naj sovraži moškega, katerega dotik v njej prižge neugasljiv ogenj? Da bi ga rešila, mora predati svojo dušo in telo ... ter se soočiti z jezo mogočnih nasprotnikov, ki so prisegli, da jo bodo uničili.

8. The darkest surrender


Obseden z demonom Poraza, Strider ne more zavreči, niti izgubiti izziva, ne da bi pri tem trpel nepredstavljive bolečine. Na poti do zmage ga ne more nič zaustaviti. Dokler ga Kaia, očarljiva harpija, ne zvabi na rob predaje.

Med svojimi ljudmi poznana kot Razočaranje, mora Kaia domov prinesti zlato iz Iger harpij ali pa umreti. Strider je motnja, katere si ne more privoščiti, saj je poznan kot kradljivec prvih mest. Toda ko se tekmovalna napetost viša, je pomembna ena sama nagrada - ljubezen, za katero sta oba mislila, da je nemogoča.

9. The darkest seduction


Obseden z demonom Promiskuitete je nesmrtni bojevnik Paris neustavljivo zapeljiv, toda njegov čar zahteva strašno ceno. Vsak večer mora v posteljo z drugo žensko ali pa oslabi in umre. In ženska, po kateri neskončno hrepeni, je bila vedno izven njegovega dosega ... do sedaj.

Na novo obsedena z demonom Jeze, Sienna Blackstone čuti neusmiljeno potrebo kaznovati vse, ki se nahajajo v njeni bližini. A v Parisovem objemu ranljiva lepotica najde žgočo strast in neverjeten mir. Dokler ne pride do krvavega prepira med starimi sovražniki. Ju bo bitka proti bogovom, angelom in bitjem noči za vedno povezala ali ločila?

10. The darkest craving


Po večih tednih mučenja v globinah pekla, Kane noče imeti nobenega opravka s svojo rešiteljico Josephino Aisling. Lepotica grozi, da bo v njem prebudila demona Nesreče - zver, katero je odločen ubiti, ne glede na ceno.

Josephino lovi brutalen sovražnik - njena kraljeva družina - in Kane je njen edini vir zaščite. Prav tako je edini moški, ki je v njej prižgal ogenj, katerega vročici podleže tudi sam. Medtem, ko bežita pred sovražniki, sta postavljena pred odločitev: živeti ločena ... ali umreti skupaj.

11. The darkest touch


Neustrašen bojevnik, ki gosti demona Bolezni. Vsak Torinov dotik povzroča bolezen in smrt - ter svetovno kugo. Meseni užitki so zanj strogo prepovedani in čeprav je s svojo železno voljo vedno premagal skušnjavo, se bo njegov samonadzor kmalu porušil.

Ona je Keeley Cael. Rdeča Kraljica. Ko mogočna lepotica s šokantnimi ranljivostmi pobegne iz stoletja dolgega ujetništva, je poželenje, ki vzklije med njo in Torinom, žgoče. Njegov dotik bi zanjo lahko pomenil konec. Upiranje Keeley je zan ena najtežjih bitk v njegovem obstoju - in edina bitka, za katero se boji, da je ne more zmagati.

12. The darkest torment


Lahko Lepotica svojo Zver spravi v skušnjavo?

Baden, katerega je pogubil eden izmed demonov, je več stoletij preživel v purgatoriju. Sedaj se je vrnil, a za kakšno ceno? Zavezan temačni sili, ki jo predstavlja sam kralj podzemlja, ne more prenesti dotika ljudi in bitij, ki ga obkrožajo, zato se kaj hitro prelevi v brezobzirnega, temperamentnega morilca. Stvari se še poslabšajo po spodleteli misiji, ko se znajde na begu z nevesto, le da ta nevesta ni njegova.

Znana dreserka psov, Katarina Joelle, se je prisiljena poročiti s pošastjo, da bi zaščitila svoje ljubljene. Ko jo takoj po ceremoniji ugrabi nemilostni, a privlačen Braden, je pahnjena v vojno med dvema zlobnima silama. Toda njen zaščitnik je veliko bolj nevaren, kot pošasti, katere lovi. Usojeno jima je bilo postati sovražnika, a se nikakor ne moreta upreti strasti, ki tli med njima. Kmalu se v veliko večji nevarnosti, kot Katarina sama, znajde njeno srce.

13. The darkest promise


Obsedeni z demonom bede, Camei ni dovoljeno užiti sreče. Če si to drzne storiti, ji na te trenutke izbrišejo ves spomin. Brez drugih možnosti, se poda na lov za moškim, ki ima ključ do njene odrešitve.

Lazarus, surov in nenavaden bojevnik, vlada svojemu kraljestvu skrbno osredotočen na eno samo stvar: Zgraditi svojo lastno vojsko in poraziti vse sovražnike. Pri tem ga nič ne ovira, niti ne omaje njegove odločenosti ... vse dokler v njegovo življenje ne vstopi Cameo. V svojem prizadevanju, da bi jo nasmejal in spravil v svojo posteljo, je neusmiljen.

Sovražne temne sile grozijo, da bodo uničile krhko vez, ki se je spletla med njima, kar vedno mirnega Lazarusa spravlja ob živce. Cameu hodi po zelo tankem ledu, saj jo vsak dotih in strasten poljub popeljeta na rob sreče. Če se bo sreči predala, lahko tvega, da bo svojega ljubljenega za vedno pozabila.

14. The darkest warrior

Vsebina in naslovnica knjige trenutno še nista izšli. Takoj, ko bo to mogoče, bomo objavo osvežili tudi z vsebino te zadnje knjige.

15. The darkest captive

Vsebina in naslovnica knjige trenutno še nista izšli. Takoj, ko bo to mogoče, bomo objavo osvežili tudi z vsebino te zadnje knjige.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.