sreda, 4. november 2015

Julia London - saga The scandalous

1. Knjiga škandalov (The book of scandal)


Čeprav Evelyn po zakonu še vedno pripada moškemu, ki ji je pred leti strl srce, pa ni več mlado nedolžno dekle, s katerim se je Nathan poročil. Njena prisilna vrnitev domov se kmalu sprevrže v bitko volj, ki prebije vse njegove ovire in izgovore ter razkrije strast, ki še vedno tli med njima.


Nathan se mora soočiti z mogočnim nasprotnikom, hkrati pa Evelyn prepričati, še preden bo prepozno, da je ne samo njegova žena, temveč tudi edina ženska, ki jo bo ljubil do konca življenja.

2. Škandal na višavju (Highland scandal)


Jacka Hainesa, grofa Lambourna, ki je na begu pred razjarjenim valižanskim princem, ujame vodja škotskega klana, ki mu ponudi nenavaden dogovor: če bo pristal na poskusno poroko z njegovo nečakinjo, bo ostal pri življenju. Stara škotska navada – poroka, ki traja samo eno leto in en dan, razen če se oba partnerja strinjata, da postane trajna – se zdi Jacku boljša možnost, kot da bi ga vklenjenega odpeljali v London. 

Toda ljubka Lizzie Beal znese nanj ves svoj bes, saj sovraži škandalozno poroko, ki ji bo uničila vse možnosti, da bi se kdaj dobro poročila. Noče se sprijazniti z življenjem s plemičem, ki jo zapeljuje in jo bo slej ko prej zapustil. Toda med seznanjanjem z užitki zakonskih dolžnosti se med njima spletejo čustva, zaradi katerih si oba želita, da bi ostala skupaj dlje kot samo leto in dan.

2,5. Snowy night with a Highlander


V iskanju svojega razuzdanega brata, grofa, ki je bil pred kratkim vpleten v škandalozno afero, si je Fiona Haines za vodnika po razgibani pokrajini izbrala višavca, ki pred njo skriva grdo iznakažen obraz, poln brazgotin. Toda več časa preživita skupaj, vedno bolj se Fiona zbližuje s svojim pogumnim, enigmatičnim junaku - in ko ji bo višavec razkril svojo resnično identiteto, se bo med njima vnel bes ali se bosta predala strasti?

3. A courtesan's scandal


Kate Bergeron je lepa in skrivnostna nekdanja ljubica trgovca z oblačili ... in najnovejša lepotica, ki je pritegnila pozornost princa Walesa. Vpleten v katastrofalno razvezo, princ poskuša odvrniti pozornost od svojega prihajajočega osvajalskega pohoda tako, da Graysonu Christopherju, vojvodi Darlingtonu, naj se pred londonsko družbo pretvarja, da je on tisti, ki se je podal v zvezo s Kate. Grayson se zelo nerad strinja s prinčevo zahtevo in tudi dama ni preveč navdušena nad situacijo. Kate bo nejevoljno odigrala svojo vlogo v javnosti, toda njene usluge niso na prodaj nobenemu moškemu.

Ko se Grayson in Kate pred vsem svetom pretvarjata, pričneta ugotavljati, da je vse tisto, kar se je pričelo kot igra, postalo resnično. In ko se strast razvije v ljubezen, njuna zadrega postaja vse večja. Čeprav se še nikoli ni zgodilo, da bi se vojvoda poročil s kurtizano, se Kate zaveda, da se ne bi mogla zadovoljiti z manj.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.