petek, 30. oktober 2015

Allie Larkin - Ostani (Stay)


Savannah "Van" Leone je zaljubljena v Petra Clarka vse odkar je - dobesedno - padla pred njegove noge na prvi dan šole. Sedaj, šest let kasneje, v vlogi družice stoji ob svoji najboljši prijateljici Janie, kjer poskuša prikriti svojo bolečino in krivdo, medtem ko se Janie zaobljublja edinemu moškemu, ki ga je Van kdajkoli ljubila. Sprašuje se ali bo po tem dogodku sploh kdaj uspela doživeti svoj pravljičen, srečen konec.

Po poroki Van svojo žalost utaplja v vrsti koktajlov ter seveda napravi, kar naredi vsaka ženska z zlomljenim srcem: preko interneta kupi nemškega ovčarja. Van pričakuje mladička v velikosti majhne torbice, namesto tega pa dobi nerodnega, nekaj deset kilogramsko zver, ki se na ukaze odziva le v slovaškem jeziku. Van že skoraj izgubi živce in potrpljenje, ko se prične zavedati, da je ta domiselni velikan verjetno edino živo bitje, ki ji bo ne glede na vse vedno zvest.

Van psu da ime Joe in skupaj se trudita ponovno združiti koščke njenega zlomljenega srca. Zagotovo ni nič narobe, če je Joejev veterinar krepak srček s skuštranimi blond lasmi in očarljivim nasmehom. In ko se mladoporočenca vrneta iz poročnega potovanja, se je Van prisiljena odločiti koliko je pripravljena žrtvovati, da bi lahko imela vse, kar si je že od nekdaj želela.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.