četrtek, 24. december 2015

Felicity Heaton - Vampire for Christmas


To je bila zadnja misija.

Shannon, lovka na demone, se veseli, da bo kmalu za seboj pustila to malo mestece in vampirja, s katerim je bila prisiljena preživeti zadnji dve leti. Stvari so se pričele hitro zapletati, zato ima vsega dovolj. Čakajo jo nov začetek brez njenega vampirskega partnerja ter osamljeni božični prazniki, če bo preživela njuno zadnjo misijo. 

Še zadnja misija. 

Rafe, vampir in Shannonin partner, čaka na zadnjo misijo s slabim občutkom v želodcu. Dve leti dela s Shannon sta bili zelo težavni, še posebej od trenutka, ko je pričel do nje gojiti prav posebna čustva. Ne želi si, da bi se njune poti ločile. Le nekaj dni časa ima, da jo sooči s svojimi čustvi in ji prepreči, da bi ga zapustila. 

Ko sluzasti demon ogrozi sezono miru in dobre volje, je to priložnost, na katero je čakal Rafe, in trenutek, katerega se je Shannon na skrivaj bala. Rafova trdna odločenost, da bo osvojil njeno srce, in Shannonina trdna odločenost, da med njima ohrani razdaljo trčita prav tako močno, kot je močan njun srd proti demonu.

Bo Rafe lahko prepričal Shannon, da so njegova čustva resnična ter ji dokazal, da tudi ona ni povsem ravnodušna do njega? Se lahko Shannon sooči s svojimi strahovi in s svojo preteklostjo? Ji bo želja ob zvezdnem utrinku dala to, kar si resnično želi - vampirja za božič?

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.