sobota, 26. december 2015

Jenny Hale - Coming home for Christmas


Allie Richfield obožuje božič in ko sprejme službo v podjetju Ashford Estate - ki vključuje tudi organizacijo svečanega družinskega praznovanja za družino Marley - je v svojem elementu. S proračunom, višnjim od njenih življenjskih prihrankov, in ekipo pomočnikov zadeva ne bi smela biti težavna.

Šele ko spoznava družinske člane družine Marley, pričenja razumeti težavnost svoje naloge ...

Alliein nov šef, Robert, je zelo privlačen, vendar je tudi hladen, kot zimske temperature in si ne želi domov za božič. Robertov brat in veliki ženskar, Kip, se z njo neusmiljeno spogleduje; njegova sestra Sloan pride domov z odvečno prtljago - ločitvijo. Njihova dvaindevetdeset let stara babica, Pippa, ves dan reči na vsakogar, ki se postavi na pot njej in njenemu električnemu skuterju. 

Ker hoče Robert prodati Ashford, je to za družino Marley zadnja priložnost, da v svojem družinskem domu ustvarijo nekaj lepih spominov - in Allie je odločena to tudi uresničiti ... tudi če je za to potrebne malce božične čarovnije. In ob prazničnem duhu, ki je v polnem zamahu, bo morda tudi sama odkrila malce sreče ...

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.