petek, 9. junij 2017

Jennifer Probst – saga Poroka z milijarderjem (Marriage to a billionaire)

1. Poročna kupčija (The marriage bargain)


Poroka samo na papirju …

Alexa Maria McKenzie, ognjevita lastnica knjigarne, napravi ljubezenski urok, s katerim bi rada našla bogatega moža. Z njegovim denarjem bi namreč lahko rešila dolgove svojih staršev. Pri tem ne računa, da bo z urokom pričarala starejšega brata najboljše prijateljice, odločnega moža, ki ji je nekoč že zlomil srce.

Milijarder Nicholas Ryan ne verjame v zakon, a da bi podedoval podjetje svojega pokojnega strica, se mora poročiti, in to čim prej. Ko izve, da ima sestrina mladostna prijateljica denarne težave, ji ponudi kupčijo: poroko samo na papirju in z nekaj omejitvami – nihče od njiju ne sme imeti nobenega razmerja, med njima ne sme vznikniti ljubezen. Pri vsem skupaj gre samo za goli posel! Dogovor naj bi podpisala za leto dni, zato naj se ne bi bilo težko držati pravil, kajne?

A usoda ima druge načrte!

2. Poročna past (The marriage trap)


Najmikavnejša past …

Italijanski milijarder Michael Conte si mora čim prej poiskati nevesto, da bi se v skladu z italijansko tradicijo lahko poročila tudi njegova sestra. Ko izve, da bo fotografinja Maggie Ryan poslovno odletela v Milano, se mu v glavi porodi načrt – svoji družini jo bo predstavil kot »zaročenko«. Pa kaj zato, če je Maggie samozavestna in neodvisna ženska, ki si ne pusti ukazovati. Pa kaj zato, če v sebi združuje vse tisto, česar si ne želi v ženi … in vse tisto, kar si želi v postelji!

Maggie, ki je prepričana, da je Michael zaljubljen v njeno najboljšo prijateljico Alexo, sprejme njegovo ponudbo pod pogojem, da se bo v prihodnje v velikem loku izogibal Alexe in njene družine. Sicer pa ni niti malo očarana nad zapeljivim in osupljivo privlačnim bogatašem, čigar vedenje jo samo vznemirja in jezi. A v Italiji se vse postavi na glavo – pritajena spolna privlačnost med Maggie in Michaelom doseže vrelišče in izbruhne na dan! Toda ali sta sklenila popoln dogovor … ali sta se le ujela v past namišljenega zakona?

3. Poročna napaka (The marriage mistake)


Carina Conte je že od malih nog zaljubljena v Maxa Graya, najboljšega prijatelja svojega brata. Po magisteriju iz ekonomije se iz Italije preseli v Ameriko, kjer se zaposli pri bratu Michaelu v najhitreje rastoči ameriški verigi pekarn. A nekatere stvari se nikoli ne spremenijo: njena zaščitniška družina jo ima še vedno za majhno deklico. Starejši sorojenci so uspešni in lepi, ona pa je grdi raček v družini. Poleg tega jo Max, ki je izvršni direktor podjetja, še vedno komaj opazi.

Max ve, da je Carina Conte strogo prepovedani sadež, če hoče ohraniti službo in Michaelovo prijateljstvo. Vročekrvno poželenje zmaga, ko s Carino odpotujeta v Vegas, kjer naj bi sklenila nov posel. Skupaj preživita vročo noč, ki naj bi ostala skrivnost. A zaloti ju njena mama! Po italijanski tradiciji se morata poročiti. Max, ki ni pripravljen na ta korak, je zagrenjen, Carina pa razkačena. Njen novi mož bo kmalu spoznal, da je pekel v primerjavi z razkačeno žensko milozvočna pesem …

3,5. The book of spells 


Knjiga, v kateri boste našli izviren ljubezenski urok, o katerem je govora v celotni sagi Poroka z milijarderjem. V knjigi je dodana tudi ekskluzivna kratka zgodba Nicka in Alexe iz prve knjige.

4. Poročna združitev (The marriage merger)


Sestri Juliette Conte uživata blaženo srečo v ljubečem zakonu, ona pa še vedno živi samo za družinsko podjetje. Uživa v vodenju priznane pekarne, zatočišče pred svetom pa najde v svojem modernem milanskem stanovanju. Dokler je iz varnega zavetja ne izvabi privlačni Sawyer Wells, ki ji ponudi ekskluzivno sodelovanje v svoji verigi butičnih hotelov.

Julietta se je že sprijaznila s poslovnim neuspehom, toda ponudba svakovega prijatelja, ki jo je s svojim čarobnim pogledom prisilil k razmišljanju, da bi sejni sobi lahko dodala novo uporabnost, predstavlja nepredstavljivo tveganje, hkrati pa ponuja enkratno možnost, da njihovo družinsko podjetje osvoji svet. Pa bo dopustila, da se njena poslovna hladnost stopi v žaru vročekrvnega zapeljevanja?

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.