torek, 13. januar 2015

Amber Carew - Virgin wanted


Gillian je naveličana tega, da jo njena mama na vsak način hoče spraviti na zmenek s šefovim sinom. Nikakor noče iti na zmenek na slepo - še posebej, ko je moški, s katerim bi se naj srečala, bogataš - še manj pa bi se odločila za srečanje s takšnim, ki v časopisu objavi oglas, da išče devico.

Cade je naveličan tega, da mu oče ves čas in povsod išče nevesto. Če bi se želel poročiti, česar ni na njegovem seznamu prednostnih nalog, si je povsem sposoben sam poiskati primerno žensko. Pravzaprav je njegovo pozornost pritegnila lepotica, ki jo srečuje v stavbi, kjer se nahajajo pisarne njegovega podjetja. Ona je ognjevita, odločna - in seksi kot sam hudič. Ko ga ona zamenja za navadnega delavca, meni, da je to odlična priložnost, da malce bolje spozna žensko, ki ga noro privlači, ob tem pa mu ni potrebno skrbeti ali se zanj zanima le zaradi njegovega bogastva. 

Gill je odločena, da bo gospoda Visokega-Temnega-in-Čednega pregnala iz svojih misli, čeprav je dovolj en sam dotik njegovih rok, da se njena strast vname kot sod z gorivom za reaktivne motorje. Njena mama takšno strast imenuje zaljubljenost. Cade jo imenuje kemija. Gill jo preprosto poimenuje nevarnost.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.