ponedeljek, 22. junij 2015

Julie Garwood - saga Claybornes' brides (Nevesta Claybornovih)

1. Vrtnica v divjini (For the roses)


Bratje Clayborne so tolpa uličnih razgrajačev, ko v temačni ulici New Yorka po naključju najdejo zapuščeno deklico. Zasmili se jim in vzamejo jo za svojo. Poimenujejo jo Mary Rose in se odselijo na deželo, da bi jo vzgojili v pravo damico. Med njimi se spletejo pristne družinske vezi. A nenadoma njihovo idilo zamaje prihod tujca, lorda Harrisona, ki se močno ogreje za čedno Mary Rose.

2. Rožnata vrtnica (One pink rose)


Travis je najmlajši med brati Clayborn, vendar mu to ne preprečuje njegove neodvisnosti od drugih in odločnosti. Odpravi se na potovanje, ki mu odpre oči za lepote Divjega zahoda. In ko na svoji poti naleti na Emily Finnegan, mu je takoj jasno, da je osvojila njegovo srce.

3. Bela vrtnica (One white rose)


Zanesljivi in molčeči Douglas vedno rad priskoči na pomoč človeku v stiski. In ko izve, da je očarljiva Isabel Grant v nevarnosti, ji je odločen priskočiti na pomoč.

4. Rdeča vrtnica (One red rose)


Razmišljujočega Adama bo neukrotljiva Genevieve Perry naučila pomembno resnico – da je človek resnično svoboden šele, ko sledi svojemu srcu.

Knjige Rožnata vrtnica, Bela vrtnica in Rdeča vrtnica je pri nas moč najti v eni sami knjigi pod naslovom Tri neveste.

5. Ko pride pomlad (Come the spring)


Zajela jo je čista groza. Na srečo se ji je uspelo skriti pod staro mizo, vendar je bila knljub temu priča strašnim umorom. Banka je bila oropana in zločinci so povsem hladnokrvno umorili sedem nedolžnih ljudi, preden so pobegnili.

To pomlad se Cole Clayborne po nalogu komisarja Daniela Ryna nahaja v zaporu. Hrepeni po maščevanju, toda ko ga Ryan prosi za pomoč pri raziskovanju strašnih umorov, mu Cole ne more odreči pomoči. Na kraju dogodka ugotovita, da je grozljive dogodke preživela ženska, ki je v tem trenutku njuna edina priča.

Tako se prične preiskava, med katero se bodo prepletale zvestoba, izdaja in ljubezen.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.