ponedeljek, 29. junij 2015

Nikki Gemmell - trilogija Bride

1. The bride stripped bare


Ženska izgine in edina sled, ki jo pusti za sabo je ognjevit dnevnik, v katerem je podrobno opisana pot do njenega spolnega prebujenja. Vsem tistim, ki so jo poznali, se je zdela popolna žena: srečna, predana, zadovoljna. Toda dnevnik razkrije njeno drugo osebnost. Osebnost, katera je odkrila, da je njen novi zakon prepojen s skrivnostmi. 

Navdihnjena s pomočjo vseh teh odkritij prvič okusi opojno moč zavedanja kaj si resnično želi in kako to doseči. Vprašanje je kako dolgo bo lahko živela to nevarno, dvojno življenje.

2. With my body


Žena, mati treh otrok, ona ima vse, kar si ženska lahko poželi - a vendar v sebi občuti globoko praznino. Ujeta v začaran krog opravil, opravkov in dnevnih obrokov nikakor ne more najti načina, kako živeti svoje življenje s poštenostjo in strastjo, ki sta jo nekoč vodili. Niti njen mož, katerega ljubi, se nikoli ni uspel dotakniti jedra njenega bitja. Samo ena oseba se ji je uspela tako približati. 

V obupu se vrne k spominu na eno starih afer - spreminjajoč se odnos s posledicami, katerih še ni uspela v celoti razrešiti. Ob ponovnem obisku svoje preteklosti se bo podala na razburljivo potovanje v globine svoje seksualnosti, medtem pa se bo končno soočila s skritimi resnicami svojega srca.

3. I take you


Pod njeno Chanelovo obleko in dizajnerskim spodnjim perilom, Connie Carven ni več tipična bankirjeva žena. Ko Cliffova grozljiva smučarska nesreča premakne ravnovesje njunega odnosa, Connie postane pokorna podložnica, ki je pripravljena izpolniti vsako moževo željo. Cliff si želi raziskati nove in zaskrbljujoče plati strasti. Connie, njegova vestna žena, pa mu sledi kamorkoli jo vodi. Čeprav sprva uživa v perverznem občutku svobode znotraj čedalje večjih obveznosti njenega zakona, jo Cliffove temačne in zapeljive želje kmalu popolnoma omrežijo. Naenkrat se znajde predana dejanjem, ki jo bodo za vedno spominjali, da ne pripada nobenemu drugemu moškemu, kot svojemu možu - lahko je samo njegova, kjerkoli in kadarkoli so jo poželi.

Toda to dejanje Connie tudi prebudi iz njene otopelosti, ki se je pojavila v njenem življenju. V mestnem parku njenega finega doma v Notting Hillu spozna Mel, ki ji pokaže vznemirjenje resnične intimnosti ... in cene, ko je za to pripravljena tvegati prav vse. 

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.