sreda, 15. julij 2015

Michelle Celmer - trilogija The Caroselli inheritance

1. Caroselli's Christmas baby


Ona si želi otroka. On potrebuje dediča. Zdi se kot popoln dogovor ... dokler se ne odločita, da si želita svoj naraščaj ustvariti na povsem naraven in 'staromoden' način.


Imeti otroka z najboljšo prijateljico je za Nicka Carosellija izpolnitev zastavljenega cilja. Ob prizadevanju, da bi prejel dediščino, ki obsega zajetnih deset milijonov dolarjev, bo obenem tudi Teresi Phillips ponudil edino stvar, ki si jo želi bolj kot karkoli drugega na svetu ... otroka. Ko bo dojenček rojen, denar pa varno na njegovem bančnem računu, se lahko ločita, imata deljeno skrbništvo za otroka ter se lahko vrneta v etapo prijateljstva.

Toda njuni, dobro zasnovani načrti bodo naredili oster ovinek pod belo omelo, ko se bodo stvari v božičnem času resnično segrele.

2. Caroselli's baby chase


"Novega leta se ne da pričeti brez poljuba."

Te besede vodijo do strastne avanture za eno noč, ki zapečati usodo svetovalke Caroline Taylor. Kmalu po tem dogodku Carolinre ugotovi, da je strastno noč preživela z zapeljivcem, ki je pravzaprav direktor trženja v podjetju čokolade, ki pripada družini Caroselli. In njena naloga je preveriti delovanje njegovega oddelka v podjetju. To ji pusti zelo slab priokus - kaj če bi imela tolikšno nesrečo in bi po eni sami noči v sebi nosila otroka Roberta Carosellija?

Rob je pošten moški in je pripravljen storiti tisto pravo stvar in se z lepotico tudi poročiti. Morda bi lahko podedoval veliko količino denarja, če bi bil njegov dedič moškega spola. Toda ta njegov načrt se ne bo nikoli uresničil, če mu ne bo dodal prav posebne in seveda najpomembnejše sestavine - ljubezni.

3. Caroselli's accidental heir


Ne more se poročiti, ker v sebi nosi mojega otroka!

Takoj, ko Lucy Bates postane jasno, da se zaljublja v čikaškega poslovneža Tonyja Carosellija, enostavno pobegne. Le kako bi se lahko ona kosala s standardi, ki jih prinaša njegova bogata družina? Vendar pa se sedaj vrača, noseča in pripravljena povedati vso resnico ... vendar pa se vrne ravno na Tonyjevo poroko z drugo žensko!

Lucy je vedno znala ujeti pravi trenutek, še posebej sedaj, ko prekine poroko, katere si Tony sploh ni želel. In če bo rodila fantka, bo Tony podedoval bogastvo. Poleg tega pa se je Lucy vrnila tja, kamor spada - k njemu. IN kaj se bo zgodilo, ko bo izvedela za njegovo dediščino? Se bo počutila kot litka in bo znova pobegnila?

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.