ponedeljek, 28. september 2015

Tara Sue Me - saga Podrejena (Submissive)

1. Podrejena (The submissive)


Abby King ima skrivno fantazijo.

Ves New York pozna Nathaniela Westa kot uspešnega in čednega direktorja podjetja West Industries, vendar Abby ve, da je še mnogo več: je zapeljiv in izurjen dom, ki išče novo podrejeno. Goreče si želi izkusiti svet užitka, ki presega meje njenega preprostega življenja knjižničarke, zato se Abby ponudi Nathanielu, da bi izpolnila svoja najbolj skrita hrepenenja.

Potem ko z gospodarjem preživi en sam konec tedna, Abby ve, da potrebuje več, in se povsem pokori Nathanielovi volji. A kljub temu, da se Nathaniel naslaja nad Abbyjinim voljnim duhom, Nathaniel, vedno skrit za pravili, ostane hladen in odtujen.


Ko Abby zapade globlje v njegov mamljivi svet moči in strasti, se zboji, da je Nathanielovo srce izven njenega dosega – in da svojega ne more več rešiti …

2. Prepuščena (The dominant)


Nathaniel West nikoli ne izgubi nadzora.

Kot samski direktor podjetja West Industries poveljuje sejni sobi čez dan. Kot strog gospodar z zahtevnimi pravili pa nadzira spalnico ponoči. Nikoli se ne zapleta z neizkušenimi podrejenimi, ko pa na njegovo mizo zaide prijava Abigail King, prekrši lastna pravila in se odloči preizkusiti njene meje.

Abbyjina mešanica nedolžnosti in voljnosti je omamna, zato se Nathaniel hitro odloči, da ji bo nadel ovratnico in si jo prilastil. Dokler bo izpolnjevala njegove ukaze in se mu povsem podrejala, nihče ne bo prizadet.

Ko pa začne Nathaniel gojiti globlja čustva do Abby, spozna, da je zaupanje dvosmerna cesta – in on prikriva skrivnosti, ki bi lahko zamajale njuno razmerje vse do temeljev ...

3. Izurjena (The training)


Milijonar in direktor Nathaniel West je vedno živel in se igral po svojih strogih pravilih, obenem pa je pričakoval, da jih bodo upoštevali tudi vsi drugi – še posebej ženske, ki jih je nadvladal v spalnici. A njegova najnovejša ljubimka podira vse meje in na novo piše knjigo pravil.

Abby King si ni nikoli predstavljala, da bo očarala srce Nathaniela Westa, enega najbolj zaželenih samcev v New Yorku – in najbolj iskanega doma v mestu. Sprva sta se nasladi predajala samo ob koncih tedna, a kmalu je dogovor prerasel v strastno romanco z moškim, ki pozna sleherni centimeter njenega telesa in duše – pa kljub temu ostaja zid med njima.

Abby ve, da si lahko njegovo zaupanje pridobi le tako, da se mu popolnoma preda in se preneha oklepati še poslednjih zadržkov. Da bi Nathaniela zvabila na pot do intimnejšega odnosa, ga mora najprej spustiti globlje v svoj svet, kot je kdorkoli kdaj koli bil …

3,5. The chalet


Predaja njenega telesa je bil samo začetek.

Abby King ni poznala prave strasti, dokler se ni predala Nathanielu Westu, enemu najbolj zaželenih samcev v New Yorku – in najbolj iskanega doma v mestu. Sedaj, na predvečer njune poroke, spozna, da se uresničujejo vse njene sanje. In prepričana je, da bo Nathaniel romantične medene tedne, ki jih bosta preživela v švicarski brunarici, dodobra izkoristil in izpolnil veliko njunih fantazij ...

Nathaniel si nikoli ni mislil, da se bo ustalil, dokler se ni pojavila Abby, ki je porušila vse njegove obrambne zidove in spremenila njegove načrte. Do njune poroke še manjka nekaj tednov, on pa že komaj čaka, da jo popolnoma osvoji in si podredi njeno srce, telo in dušo ter ji pokaže pravi pomen dejstev, da je njegova žena in podrejena.

Toda Abby ima zanj pripravljen še zadnji izziv, preden postane popolnoma njegova: brez seksa in brez lastniške ogrlice celoten mesec pred njuno poroko. Nathaniel je pripravljen sprejeti izziv, vendar pa ima škandalozen pogoj: ko ta mesec mine, je vse dovoljeno ...

4. Seduced by fire


Julie Masterson hrepeni po okusu nevarnosti.

Kljub temu, da so ji dobro poznane igre, s katerimi se pari radi igrajo v spalnicah, sama svojega telesa še nikoli ni predala moči in volji nekoga drugega — dokler ne spozna Daniela Covingtona, zapeljivega podpredsednika banke Weston Bank, ki jo popelje v svet novih spolnih izkušenj, za katere se ji niti sanjalo ni, da jih potrebuje.

Daniel je v svoji skupnosti zelo spoštovan človek, a že dobri dve leti ni imel resnega razmerja z žensko. Juliejina nedolžnost ga popelje na rob ekstaze, zaradi česar pričenja znova razmišljati o prednostih, ki bi jih s sabo pripeljala resna zavezanost eni ženski.

Ko se njuna zveza razvije, med njima pa vzplamti strast, je Daniel pripravljen Julie vzeti pod svoje okrilje in ji pokazati svojo voljo in moč. Julie se kaj kmalu pričenja zavedati nevarnosti, ki jih s sabo prinašajo vse te igre, zato bo postavljena pred težko odločitev: mu zapua dovolj, da se mu bo pripravljena popolnoma predati ali je bolje pobegniti preden se opeče?

5. The enticement


Meje so postavljene zato, da jih poskušamo preseči.

Abby West ima vse, kar si je kdajkoli želela: družino, vzpenjajočo se novo kariero in seksi moža, ki izpolnjuje vse njene potrebe in želje. Ko pa njuno življenje izven spalnice postane vročično, Gospodarjeve spolne zahteve znotraj spalnice postanejo vse bolj ekstremne. Abby ne razume Nathanieleve nenadne povečane potrebe po nadzoru, vendar pa ne more zanikati, kako se njeno telo odzove na njegove mučne zahteve.

Med Abbyjino nepripravljenostjo uboganja in Nathanielovimi ukazi obstaja grožnja, da se bo občutljivo ravnovesje med domom in njegovo podrejeno porušilo. In tako kot se napestost in strast med njima vedno bolj dviga, tako se tudi želja, da bi njuno razmerje še naprej ostalo enako trdno, vedno bolj veča.

6. The collar


Nathaniel in Abby se borita za obstoj svojega odnosa, ko prejmeta presenetljiv klic njunih partnerjev v igri, Dene in Jeffa, ki potrebujeta pomoč.

Pred sedmimi leti se je odvetnica Dena Jenkins naveličala njenega skrbno nadzorovanega življenja. V obupnem iskanju nečesa poživljajočega, kar bi ji pomagalo pobegniti stran od njene zahtevne službe ter njenega očeta, se je pridružila vročemu, lokalnemu BDSM klubu kot podrejena. Tam je spoznala seksi doma Jeffa. Takojšnje privlačnosti med njima ni bilo moč zanikati in kljub številnim dvomom, s katerimi se je soočala Dena, nista uspela zdržati drug stran od drugega.

Vendar pa se je z leti pokazalo, da zelo težko ohranjata njuno drzno razmerje. Deno in Jeffa druži zgodba, ki si jo želita pozabiti, vendar Dena ne more pozabiti preteklih dogodkov, Jeff pa se je pripravljen preseliti na povsem drug konec države in ji tako dati prostor, ki ga potrebuje. Sedaj morata ponovno ugotoviti, kako zaupati drug drugemu, saj bosta le tako lahko rešila strast in ljubezen, ki ju je združila ter se bosta lahko popolnoma predala drug drugemu.

7. The exhibitionist


Pripravljena je na več ...

Ko je Abby West odkrila svoje želje po podrejenosti moškemu, jo je preplavil občutek, kot da se je znova rodila. Toda v zadnjem času se njen zahteven mož malce omilil, saj s povsem običajnimi metodami ne uspe več zadovoljiti njene želje, niti strasti. Abby pričenja hrepeneti po novih stvareh ter se spraševati ali lahko Nathaniel še vedno zadovolji potrebe, po katerih hrepeni njeno telo.

Nathaniel dobro ve, da mu Abby pripada z dušo in telesom, a niti on ne more ignorirati užitka na njenem obrazu, ko se pridružita novi BDSM skupini. Nathaniela so povabili, da bi skupino popeljal na novo raven, kar z veseljem sprejme, obenem pa se zaobljubi, da bo dal vse od sebe in izpolnil prav vsako željo svoje čudovite podrejene žene. A odkrivanje njunih novih spolnih meja in omejitev lahko njun odnos izpostavi več konfliktom, kot jih lahko prenese.

8. The master


Pripravljena je poskusiti znova ...

Sasha Blake je imela z BDSM-jem zelo slabe izkušnje, a jo kljub temu privlačijo dominantni moški. Trdno odločena, da bo premagala svoje strahove, prosi Nathaniela in Abby, da jo predstavita dominantnemu moškemu, ki bi v njej znova vzbudil željo po podrejenosti. Par je prepričan, da bo izkušeni Cole tisti, ki bo v njej znova vzbudil strast. Sasha pa kmalu ugotovi, da se s tem moškim v razmerje potaplja veliko hitreje kot je pričakovala in si želela.

Cole se dobro zaveda, da Sasha ni takšna podrejena, kakršne si sam želi. Sam išče žensko, ki mu bo služila štiriindvajset ur na dan, sedem dni na teden, ne le partnerice za določen čas. A bolj kot se potapljata v svet spolnih iger, bolj si Cole želi Sasho nase prikleniti za vedno.

Ko se prepovedane želje pretvorijo v ogorčenje, sta se Sasha in Cole prisiljena soočiti s svojimi demoni in pričenjata spoznavati, da je njuno žgoče razmerje lahko preveč nevarno, da bi trajalo.

8,5. Claiming


Podrejenost je šele prvi korak ...

Sasha Blake si nikoli ni predstavljala, da bo prišel čas, ko se bodo zacelile vse njene rane iz preteklosti, ki so bile čas njenega življenja del nje. A to je bilo preden sta jo neskončna ljubezen in prevladujoč seksi nadzor Cola Johnsona sprostili in osvobodili njeno samozavest, za katero sploh ni vedela, da jo premore. On je več kot njen učitelj, zanjo predstavlja ves svet, zato je zanj pripravljena storiti karkoli, kar jo bo prosil.

Colovi dnevi nemirnega iskanja so se zaključili, saj je v Sashi našel vse, kar je potreboval. Zdaj je prišel čas, da svojo zvezo tudi uradno ovekovečita. Ko se njegov dom iz otroštva znajde v prodaji spozna, da je stara nepremičnina popoln kraj, kjer lahko Sasho zahteva samo zase in ji pokaže koliko mu pomeni.

Tako se Sasha in Cole z nekaj najbližjimi prijatelji podajo na britansko podeželje, kjer bodo preizkusili svoje meje in doživeli pustolovščine, katerih nikoli ne bodo pozabili.

9. The exposure


Pripravljena je na svoj srečen konec ...

Meagan Bishop se je odrekla modeliranju po nezakonitem poskusu privlačnega fotografa, ki je njeno kariero in srce pustil v velikih škripcih. Ko ji ta isti fotograf ponudi posebno fotografiranje za fotografsko knjigo, namenjeno predstavitvi BDSM-ja, je trdno odločena njegovo ponudbo zavrniti — dokler je anonimni izsiljevalec ne prisili, da spremeni svojo odločitev. Sedaj je njeno telo znova v rokah moškega, ki ji je zlomil srce, njegovi ukazi pa brez dvoma vzbudijo njeno zanimanje.

Megan je muza, ki Lukovo delo iz običajnega prelevi v spektakularno, zato se ji ni pripravljen odreči, četudi to pomeni, da mora svoje roke držati daleč stran od njenega telesa. A vsaka erotična fotografija, katero posnameta, mu neizmerno otežuje prezreti njegovo potrebo po tem, da bi jo iz studia spravil tudi v svojo spalnico.

Ko spolna napetost med njima eksplodira, Meaganin dogovor z izsiljevalcem postane veliko bolj nevaren, kar ogrozi vse njene skrivnosti iz preteklosti, pa tudi njen, na novo nastali odnos z Lukom.

10. The filtration


Odkar se je v vlogi varuške zaposlila pri Nathanielu in Abby, si Lynne ni želela ničesar drugega — dokler je par ni povabil na eno izmed srečanj njune skupine. Nenaden razhod, ki ga je doživela s svojim nekdanjim dominantnim fantom jo je prisilil, da je temu življenjskemu slogu obrnila hrbet, sedaj pa je pripravljena, da se vrne. Ko prične klepetati na spletnih klepetalnicah z drugimi ljubitelji BDSM-ja spozna, da je njen bivši fant, Simon, pogosti gost teh klepetalnic. Bolj kot ta informacija pa jo preseneti dejstvo, da si je zanj ustvarila lažno identiteto ter načela pogovor.

Po nekaj sporočilih s skrivnostno podrejeno na spletu, Simon takoj med njima vzpostavi neposredno zasebno povezavo. Njun odnos preko spleta postaja vedno bolj intenziven. Lahko njun odnos preživi razkrito resnico, še posebej, ko na plan pride Lynnina resnična identiteta?

11. Mentor's match


Uspešna arhitektka, Kate Herrington, ni načrtovala svoje udeležbe na konferenci v Berlinu, a si premisli, ko vse svoje tekoče projekte uspešno zaključi pred načrtovanim rokom. Ker se je na konferenco prijavila v zadnjem trenutku, nikjer v bližini ne najde proste hotelske sobe. Obupana se po pomoč zateče k Fritzu Brosu, znancu, ki ji je pripravljen odstopiti sobo v svojem domu.

Fritza je vedno neizmerno privlačila živahna in podrejena Kate, a si v njej nikoli ni drznil videti več kot Colovo sužnjo. Sedaj, ko nista več skupaj, ona pa živi v njegovi hiši, med njima ni več nobenih ovir, zato lahko brez težav pustita prosto pot medsebojni privlačnosti.

Oba se strinjata z enim tednom intenzivnega razmerja, zapolnjenega z nenavadnimi spolnimi igrami, po katerem se bosta razšla brez obžalovanj in obveznosti. Fritz ji obljubi, da bo lahko v tem času izživela vse svoje fantazije, on pa ji ob tem nikoli ne bo omenjal doma, skupne prihodnosti ali ... Cola. Ta teden preseže vsa Katina pričakovanja. Ob sami misli na vse, kar sta skupaj počela, jo preplavi sram. A se tolaži s tem, da ga nikoli več ne bo videla. Kar se zgodi v Berlinu tudi ostane v Berlinu.

To drži, dokler ne spozna svojega novega naročnika enega izmed projektov, ki ni nihče drug kot Fritz. Moški ji da jasno vedeti, da nikoli ne misli pozabiti njunega skupnega tedna.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.