ponedeljek, 12. oktober 2015

Alexis Noelle - saga Guarded hearts

1. Fall for me 


Madison Stevens ima za sabo zelo težko življenje. Njena mama je umrla, ko je imela štiri leta in njen oče jo je vedno krivil za mamino smrt. Šla je skozi celoten rejniški sistem, sedaj pa obiskuje fakulteto. Njen fant Chris pa je ni pripravljen deliti z nikomer, niti z njenimi prijatelji ne. 

Že prvi dan na fakulteti spozna Carterja Jamesa, zaradi katerega se v njej prebudi želja, da bi imela vse tisto, o čemer si ni upala niti sanjati. Zaveda se, da bi morala ignorirati svoja čustva do Carterja, toda to je veliko lažje reči, kot storiti. 

Ko se Madison in Carter pričneta predajati ljubezni, morata na poti do sreče premagati številne ovire. Ena največjih ovir je Chris, ki Madison ni pripravljen kar tako izpustiti iz rok.

2. Wait for me 


Jason Smith sovraži celotno idejo odnosov in obveznosti. Od žensk vedno dobi, kar želi, to pa je tudi vse. Tako naj bi bilo. Po travmatičnem dogodku, se Jason zaplete z edinim dekletom, zaradi katerega se je pripravljen spremeniti. Se ji bo lahko zavezal ali jo bo prestrašil še preden bi jo lahko osvojil?

Madison in Carter sta končno našla svoj košček sreče, dokler se njuni življenji nenadoma ne obrneta na glavo zaradi osebe, ki ju nikakor noče pustiti na miru. Pravica ne prevlada vedno, včasih zmagajo tudi krivice. Je njuna ljubezen dovolj močna, da bosta premagala trpljenje in bolečino? Kaj lahko storiš, ko se ti celoten svet obrne na glavo?

3. Fight for me 


Shawn Matthews je skoraj leto dni živel dvojno življenje. Sedaj, ko je njegova skrivnost razkrita, je njegovo življenje veliko težje. Uči se uravnotežiti njegov edinstven način življenja ter poskuša nadaljevati razmerje z edinim dekletom, ki je v njem prebudilo ljubezen. Bo zmogel premagati številne ovire, ki stojijo med njima?

Tudi Jason in Nicole se težko privajata vsem spremembam, ki so ogrozile njuno razmerje. Lahko prebrodita te težave, ne da bi ob tem prizadela drug drugega?

Carterja in Madison še vedno preganja demon iz preteklosti, ki se ne bo ustavil, dokler ne bo pripomogel k zaključku njunega razmerja. Bosta uspela razkriti njegov načrt preden bo prepozno?

4. Breaking free 


Holly James poskuša nadaljevati s svojim življenjem, vendar pa to ni tako zelo enostavno. Holly ne prenese, da bi se je kdorkoli dotaknil, niti njena družina ne. Je izgubljena lupina osebe, kakršna je bila nekoč. Povsem jasno ji je, da se je ljudi veliko lažje izogibati, kot jim dovoliti, da te vedno znova prizadenejo.

Drew Walker ni nikakršen očarljiv princ. Ni mu mar za nikogar drugega, kot samo zase in ni se pripravljen spremeniti. Obožuje razburljivo življenje, ki ga s sabo prinaša njegova vloga vodilnega pevca v glasbeni skupini, zaradi česar se v bližnji prihodnosti ne namerava spustiti v resno razmerje. 

Ko se ta dva spoznata, se med njima takoj pojavi kemija. Holly najbolj preseneti dejstvo, da lahko prenese njegov dotik. Z njegovo pomočjo je znova našla svobodo in udobje. Po drugi strani pa je Drew samovšečen, egoističen, ima pa še druge lastnosti, zaradi katerih bi se ga Holly morala izogibati v velikem loku. Kaj se zgodi, ko te ena oseba lahko reši ali pa te lahko obenem tudi najbolj prizadene?

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.