ponedeljek, 16. maj 2016

Cora Carmack - Saga Losing it

1. Losing it 


Bliss Edwards je naveličana biti edina devica med svojimi prijatelji. Najboljši način spopadanja s tem problemom je, da se svoje nedolžnosti znebi na čim bolj hiter in preprost način - z avanturo za eno noč. Toda njen načrt se izjalovi, ko jo zgrabi panika in čudovitega moškega pusti golega v njeni postelji ter pobegne z izgovorom, katerega niti bebec ne bi verjel. In kot da to že ni dovolj neprijetno, na svojem prvem predavanju zadnjega semestra na univerzi spozna svojega  profesorja za gledališko igro. Gre za istega moškega, katerega je pred približno osmimi urami zapustila golega v postelji.

1,5. Keeping her


Garrick Taylor in Bliss Edwards sta končno našla pot do sreče, kljub njunemu precej ... khm ... zanimivemu in zapletenemu začetku. V primerjavi s tem bi moralo biti srečanje s starši mala malica, kajne?

Toda od trenutka, ko par pristane v Londonu, gre vse narobe: neodobravanje tašče, več kot ena (večinoma) majhna nezgoda in spoznanje, da morda vendarle nista pripravljena na prihodnost, tako kot se je sprva zdelo.

Izkazalo se je, da ljubezni ni tako zelo težko najti, kot jo je težko vzdrževati.

1,6. Inking him


Kratka zgodba o Garricku in Bliss, ki obsega le 23 strani. 

2. Faking it


Mackenzie "Max" Miller ima težavo. Njeni starši so jo presenetili z nepričakovanim obiskom in če vidijo njene pobarvane lase, tetovaže in piercinge bi se ji najverjetneje odrekli. Da je vse skupaj še huje, pričakoujejo, da bo spoznala prijaznega, zdravega fanta. Moški z imenom Mace, s tetovažo na vratu, ki je član rokerske skupine se definitivno ne sklada s tem opisom. Hišica laži, ki jo je zgradila okoli sebe, se je počasi pričela podirati, ko Max spozna Cada.

Cade se je v Philadelphio preselil zaradi svojega igralskega poklica, obenem pa je želel vse svoje težave pustiti v Texasu. Doslej je sicer težave uspel ohraniti na varni razdalji, ni pa imel tako velike sreče pri iskanju vlog. Ko se mu Max v kavarni približa z noro zahtevo, da bi zaigral njenega lažnega fanta, Cade sprejme izziv. Toda Cade vlogo večkrat zaigra veliko predobro, da bi lahko šlo le za igro. Bolj kot se pretvarjata, bolj resnična postajajo njuna čustva.

3. Finding it


Večina deklet bi ubijala za priložnost, da bi se po zaključeni fakulteti lahko brez vseh skrbi za nekaj mesecev odpravile na potovanje po Evropi ... brez staršev in z neomejeno količino denarja na kreditni kartici. Kelsey Summers ni nobena izjema. Uživa kot še nikoli ... vsaj tako si govori sama sebi.

Človek je zelo osamljen, medtem, ko poskuša ugotoviti, kdo pravzaprav je. Še posebej, če te je strah rezultata takšnega razmišljanja in raziskovanja. Nobena količina alkohola in plesa ne more pregnati Kelseyjine osamljenosti, a Jackson Hunt ji lahko pri tem morda pomaga. Po nekaj srečanjih jo prepriča, naj se poda na potovanje, polno avantur in naj za sabo pusti velike količine alkohola. Z vsakim novim mestom in vsako novo izkušnjo, postajajo Kelseyjine misli vedno bolj jasne, njeno srce pa vedno manj njeno. Jackson ji pomaga razvozlati njene lastne sanje in želje. Toda več stvari, kot se jih Kelsey nauči o sebi, bolj jasno ji postaja, kako zelo malo ve o Jacksonu.

3,5. Seeking her


Nekaj mesecev zatem, ko je bil častno odpuščen iz vojske, se Jackson Hunt še vedno prilagaja na resničen svet. Poiskati si mora novo službo in najti občutek normalnosti, če želi premagati svoje lastne demone. Nova služba mu pravzaprav pade v naročje, toda njegovo delo je vse prej kot običajno.

Biti telesni stražar (in varuška) razvajenega bogataškega dekleta Kelsey Summers ni ravno sanjska služba, ampak nudi mu potovanja daleč stran od doma, kjer se je počutil utesnjenega vse odkar se je vrnil iz vojske. Delo bi bilo veliko lažje, če Kelseyjin oče ne bi želel hčeri prikriti dejstva, da ji nekdo sledi na vsakem koraku. Hunt se počuti krivega ko jo opazuje. Kelsey je živahna in razdražljiva, navdušujoča in nepremišljena, skrivnostna in prijateljska. Ko vidi njeno vedenje, ki je ne bo pripeljalo nikamor drugam, kot na rob smrti, se odloči, da ji bo pomagal. Da se mu Kelsey odpre je vse prej kot lahka naloga, toda bolj kot jo spoznava, bolj si jo želi.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.