sobota, 17. december 2016

Kylie Scott – saga Rok zvezdniki (Stage dive)

1. Strastni kitarist (Lick)


Ko se je zbudila v Las Vegasu, tega ni pričakovala.

Evelyn Thomas je imela velike načrte za praznovanje svojega enaindvajsetega rojstnega dne  v Las Vegasu. Velikanske načrte. Vsekakor pa se ni nameravala zbuditi na kopalničnih tleh s kot kuga hudim mačkom, z izredno privlačnim, napol golim in tetoviranim moškim ter ogromnim diamantom na prstu, ki bi se ga marsikdo ustrašil. Ko bi se le spomnila, kako se je to zgodilo.

V knjigi Kylie Scott je gotovo eno: poroka z najbolj vročo rok zvezdo na svetu je precej zapletena in divja reč.

Knjiga na voljo: Felix, Amazon

2. Ognjeviti bobnar (Play)


Mal Ericson, bobnar v svetovno znani rokovski skupini Stage Dive, mora takoj poskrbeti za svojo javno podobo, vsaj za nekaj časa. Verjetno bi zadostovalo, če bi imel ob strani prijetno dekle. Ni načrtoval, da bi začasna ureditev lahko postala trajna, vendar tudi ni računal, da bo našel pravo dekle zase.

Anne Rollins si ni nikoli mislila, da bo kdaj spoznala rokovskega boga, ki jo je vsa najstniška leta gledal s posterjev v njeni sobi – sploh pa ne v takšnih okoliščinah. Anne se je znašla v hudih finančnih težavah. A to, da je dobila plačilo, ker je igrala dekle divjega, strastnega in privlačnega bobnarja, se ne more dobro končati. Ali pač?

Knjiga na voljo: Felix, Amazon

3. Božanski pevec (Lead)


Lahko najzloglasnejšo barabo rokenrola ukroti ljubezen?

Kot pevec skupine Stage Dive je Jimmy vajen dobiti, kar želi in kadar koli si kaj zaželi – trenutno je ujet v vrtincu norih žurov in lahkih žensk. Ko ga piarovska polomija strezni in pristane na zdravljenju, se znajde ob Leni, novi pomočnici, ki naj bi mu pomagala pri izogibanju težavam.

Lena ne namerava dovoliti, da bi ji zapeljivi šef sral po glavi, in je trdno odločena, da bo njun odnos ostal strogo posloven, čeprav se med njima neprestano krešejo iskrice. Jimmy pa jo stisne v kot, zato lahko izgubi nekaj najboljšega, kar se mu je kdaj zgodilo. Bo trmasto pomočnico prepričal, naj vse postavi na kocko in dovoli prevzeti pobudo svojemu srcu?

Knjiga na voljo: Felix, Amazon

4. Skrivnostni basist (Deep)


Življenje Lizzy Rollins se je zaradi dveh majhnih črtic na testu nosečnosti za vedno spremenilo, in to zaradi napake, ki jo je naredila v Las Vegasu. Noč je preživela z Benom Nicholsonom, seksi basistom skupine Stage Dive, z moškim, ob katerem ni mogla brzdati poželenja. Lizzy se zaveda, da čudovitega rok zvezdnika resna zveza ne zanima. Toda želi si, da bi bilo drugače.

Ben ve, da mu je Lizzy prepovedana, saj je svakinja njegovega najboljšega prijatelja, zato se je kljub močni kemiji med njima izogiba. Ampak ko v mestu greha podleže trenutku slabosti, ugotovi, da to, kar se zgodi v Vegasu, ne ostane vedno v Vegasu. Zdaj z Lizzy ne bi mogla biti močneje povezana … Toda ali se bosta povezali tudi njuni srci?

Knjiga na voljo: Felix, Amazon

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.