sreda, 30. november 2016

Mary Wine – trilogija Highlander

1. Kako osvojiti višavca (To conquer a highlander)


Ko Torin McLeren odkrije, da sosednji lord spletkari proti kralju, ugrabi njegovo hčer in tako prepreči, da bi njen oče izpeljal spletko do konca. Tako v svoj dom pripelje žensko, katere prisotnosti se ves čas zaveda, a ne le zato, ker je sovražnikova hči …
Ženska, ki mu povzroča prav toliko preglavic, kolikor ga mami v skušnjavo …

Shannon McBoyd se odloči, da bo izkoristila svojega ugrabitelja in prvič v življenju izkusila strast, potem pa ga uničila. Toda njen načrt splava po vodi, kajti ko Torina enkrat zvabi v posteljo, ne želi nikoli več prizadeti edinega človeka, za katerega se zdi, da jo spoštuje in razume.

Čeprav to pomeni, da bo njen oče oba ubil, ko bo odkril, kaj sta storila …

2. Vražja višavska upornica (Highland hellcat)


Connor Lindsey je višavski poglavar, ki je trdo garal, da si je pridobil pripadnost svojega klana, zato ne jemlje ničesar za samoumevno. Storil bo vse, kar je potrebno, da najde krepostno ženo, pa čeprav to pomeni, da jo mora ugrabiti.

Ona ima iskrivega duha, ki se ga ne da ukrotiti …

Brina Chattan se je vedno upirala ustaljenim navadam. Ne vidi nobenega razloga, zakaj bi bila pokorna, ko jo ugrabi vpliven poglavar in jo odpelje na svoj grad v Višavju, v katerega butajo valovi oceana, daleč stran od njenega doma. Ko zaradi vmešavanja drugega poglavarja skoraj ostaneta drug brez drugega, Connor odkrije, da mu ženska z divjo nravjo ustreza veliko bolj, kot si je kdajkoli predstavljal.

3. Višavska vročica (Highland heat)


Uničena, izdana in pregnana …

Deirdre Chattan je pogumna, a tudi vročekrvna. Ker raje sledi svojemu srcu kot razumu, si je ugled omadeževala do te mere, da ni več poti nazaj. Ko jo najde vpliven višavski poglavar Quinton Cameron, mu ni mar za njeno preteklost, kajti sam namerava spremeniti njeno prihodnost.

Toda za odrešitev ni nikoli prepozno …

Ko Quinton prvič uzre Deirdre, mu vse razumne misli izpuhtijo. Njene oči izžarevajo isto ognjevitost, ki se njemu pretaka po žilah, in naj bo preklet, če bo dopustil, da takšna divja škotska vrtnica veni pod težo nunskega habita.

Deirdre in Quinton nimata nič izgubiti, zato se združita, da bi obvarovala kralja in krono. Toda kar lahko dosežeta sama, se še zdaleč ne more primerjati s tem, kar lahko zgradita s strastjo, ki jo čutita drug do drugega …

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.