sreda, 21. december 2016

Rachel Gibson – saga Hokejsko moštvo Chinooks (Chinooks hockey team)

1. Noro privlačen (Simply irresistible)


Georgeanne Howard, maturantka ‘šole očarljivosti’ in utelešenje južnjaške lepotičke, zapusti svojega zaročenca pred oltarjem, ko sprevidi, da se preprosto ne more poročiti z moškim, ki bi ji lahko bil dedek. Pa če je še tako bogat.

John Kowalsky ji nevede pomaga pobegniti. Ko ugotovi, da je zbežal s šefovo nevesto, je že prepozno. Toda Kowalsky, divji dečko na višku kariere, ne želi biti rešitelj nikomur razen sebi. Pa naj je tale angelček še tako lep. Toda preden se razideta, je pred njima še dolga noč – noč, ki je prevroča, da bi se lahko uprla skušnjavi.

Ko se Georgeanne in John vnovič srečata, je ona na dobri poti, da postane ljubljenka Seattla s svojo gospodinjsko oddajo, John pa je svoje divje dni že davno pustil za sabo. Takrat presunjen odkrije, da sta v tisti nepozabni noči spočela otroka, hčerko, ki jo je trdno odločen pobliže spoznati.

Georgeanne resda ljubi Johna že od tistega trenutka pred sedmimi leti, ko je sedla v njegov mali rdeči corvette, vendar ni pripravljena v drugo tvegati svojega srca. Se je John odtlej zares spremenil?”

Knjiga na voljo: Emka, Amazon

2. Naravnost v tarčo (See Jane score)


Jane Alcott je novinarka, ki piše kolumno za Seattle Times in poleg tega tudi žgečkljivo kolumno za revijo za moške. Kot športna novinarka potuje s hokejsko ekipo in spozna vratarja Luca Martineauja in skoraj v trenutku se ji življenje obrne na glavo. Njun odnos je poln vzponov in padcev in počne stvari, ki jih ni počela nikoli.

Malo pokorna, malo trmasta in očitno živi dvojno življenje, ko je pripravljena odvreči siva oblačila in jih zamenjati za seksi rdečo obleko. In še vedno na skrivaj ustvarja škandalozne pustolovščine Sladke Suzi, tisto žgečkljivo kolumno za moške. Luc spozna, da mu Jane pomeni več, kot se zdi na prvi pogled, vendar Jane mu še ni priznala, da je prav ona avtorica žgečkljivih kolumn v reviji za moške. Kdaj mu naj pove in kako, predvsem pa kaj se bo zgodilo potem?

Knjiga na voljo: Emka, Amazon

3. Težave z valentinovim (The trouble with Valentine’s day)


Po razpadu dolgoletne zveze s fantom in pretresljivem razpletu primera, ki ga je kot zasebna detektivka raziskovala v službi, se Kate odloči, da potrebuje predah, in se odpravi na počitnice k dedku. Na poti jo ujame močan snežni metež, zato se ustavi na pijači, kjer se iz trenutnega vzgiba prvič v življenju ponudi privlačnemu moškemu, ki pa jo zavrne.

V odmaknjenem Gospelu spozna, da je prav ta moški nekdanji hokejist Rob, lastnik športne trgovine nasproti trgovine njenega deda. Kate se trudi, da bi se mu izogibala, a ji to v majhnem kraju ne uspe najbolje in sčasoma se tako zbližata kot Katin dedek in Robova mama, ki sta sklenila, da bosta jesen življenja preživela skupaj.

Pot mladega para do sreče sicer ni čisto gladka, saj ima vsak nov korak v njuni zvezi, kot so prvi poljub, prvi spolni odnos in prva izpoved ljubezni, turbulentne posledice, za povrh pa še Robova nekdanja žena želi, da bi skupaj z njuno hčerko spet zaživeli kot družina, toda Kate in Rob premagata vse ovire in uživata v ljubezni, kakršne dotlej ni poznal nobeden od njiju.

Knjiga na voljo: Emka, Amazon

4. Pravi moški in druge težave (True love and other disasters)


Katastrofa št. 1: moški
Faith Duffy ne verjame v ljubezen. Ko se je poročila z bogatim in starejšim moškim, je postala »popolna« žena za okras, kar ji je ugajalo. Kot mlada vdova je podedovala samotne noči, kupe denarja in hokejsko moštvo. Faith niti ne spremlja hokeja po televiziji, kaj šele da bi znala voditi poslovanje moštva, katerega je njen pokojni mož oboževal! Vsi vedo, da Faith nima pojma o hokeju in da je vedno bila le lep obraz brez spoštovanja. 

Katastrofa št. 2: strast
Ty Savage, številka ena med navdušenci nad hokejem po celi Ameriki in Kanadi. A Ty ni le talentiran športnik, je tudi talentiran ženskar, za kar se lahko zahvali svojemu popolnemu izgledu. Celo življenje je sanjal o tem, da s svojim moštvom osvoji Stanley Cup. Zadnje kar potrebuje je to, da mu nova lastnica oz. »plastična barbika« pokvari načrte za sezono. 

Katastrofa št. 3: ljubezen
Faith sovraži in obožuje Ty-a. Včasih ga preklinja, včasih si ga želi, a podnevi in ponoči ostaja v njenih mislih. Dokler se ne znajde tudi v njegovi postelji. Ty zanjo ni več le objekt poželenja. In Faith zanj ni več le lepotica, ki sedi na milijonih.

Knjiga na voljo: v slovenščini je knjigo mogoče kupiti le še rabljeno, Amazon

5. Kar ljubiš to poljubiš (Nothing but trouble)


Chelsea Ross je nadobudna igralka, ki je prepričana, da je odlična igralka, le da njenega talenta še niso odkrili, kajti ovira jo preveliko oprsje. Zato se odloči narediti premor, si zmanjšati oprsje in se vrniti v Hollywood, oborožena le s talentom in košarico C namesto D.

A za dosego cilja potrebuje denar. Zato ji sestra dvojčica priskrbi delo ‘medicinske sestre’ slavnega hokejista Marka Bresslerja, ki je pred osmimi meseci skoraj umrl v prometni nesreči. Obljubijo ji celo nagrado, če bo zdržala tri mesece. In z nagrado si bo lahko plačala operacijo.

A Chelsea ne pričakuje, da bo njen novi delodajalec vse prej kot vesel še ene medicinske sestre, ki ga bo še bolj spominjala na minule čase, ki se nikoli več ne bodo vrnili. Mark je osoren, nejevoljen, nevljuden in zadirčen in trdno odločen, da bo Chelsea pripravil do odpovedi. Zato jo žali, jo pošilja na sramotne nakupe in ji ukaže, naj odgovori na več tisoč elektronskih pisem njegovih oboževalcev – vse to, da bi dala odpoved.

Ko se Chelsea na vse odzove z vedrostjo in nasmeškom, mu postane še bolj nadležna in še bolj je prepričan, da mora majhna ženska z dvobarvnimi lasmi oditi.

A nasprotja se privlačijo in tudi Chelsea in Mark ugotovita, da drugi ni samo nadležen in neznosen.

Knjiga na voljo: v slovenščini je knjigo mogoče kupiti le še rabljeno, Amazon

6. Pravi zame (Any man of mine)


Kar se zgodi v Vegasu … ne ostane vedno tam.

Autumn Haven si je na seznam »nalog« med počitnicami v Las Vegasu zapisala tudi ogled predstave in preizkus sreče na igralnih avtomatih – na njem ni bilo jutranjega prebujanja ob novopečenem soprogu, seksi tepcu Samu LeClaireu. V prvem trenutku, ko je opazila,  kako si jo ogleduje kot slasten zalogaj v obilju posladkov, ji je njena običajno odgovorna narava velela, naj pobegne stran. In to je tudi naredila – in to naravnost v najbolj divji fantazijski vikend njenega življenja. Toda ponedeljkovo jutro je poskrbelo za vrnitev v kruto realnost in še preden bi lahko novo pečenega moža prosila, naj ji "poda kavo", Sam izgine.

Autumn je zdaj uspešna organizatorka porok, lomilca src in hokejske zvezde pa njene oči niso uzrle že več kot dve leti…vse dokler ne organizira poročne slovesnosti za njegovega kolega iz ekipe, kjer Sam naredi VELIKI korak do novih začetkov! Vendar si je Autumn tudi že obljubila, da je pravi moški zanjo le tisti, ki bo njen za vedno. Je Sam pravi zanjo ali pa bo za vedno ostal na kazenski klopi?

Knjiga na voljo: Emka

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.