ponedeljek, 23. januar 2017

Jennifer Crusie – duologija Dempseys

1. Velike skušnjave malega mesta (Welcome to temptation)


Sophie Dempsey je povsem zadovoljna s svojim umirjenim življenjem. Denar si služi s snemanji porok, delo pa jo nekega dne popelje v mesto Temptation v Ohiu. Že takoj ob prihodu jo prevzamejo slabi občutki. 

Sophie prihaja iz drugega okolja, v tem mestecu pa je vse malce preveč popolno. In ko se sreča iz oči v oči z že kar moteče seksi županom po imenu Phineas Tucker, je videti, da utegne biti snemanje nedolžnega filmčka še malce bolj nevarno. Sophie si želi le posneti film in se odpeljati domov. Vse, kar si želi Phin, pa je igra biljarda s šefom policije in mir v mestu. Oba dobita več, kot sta pričakovala, ko Sophiejin film povzroči razburjenje in se spodobni meščani odločijo, da naredijo konec njunemu početju.

Ko dogodki ubežijo nadzoru, se Sophie in Phin znajdeta v prepletu govoric, izsiljevanj, prešuštva, umora in zares, zares izvrstnega seksa. V Temptationu popustijo vse zavore, ko Sophie in Phin vedno globlje in globlje toneta v težave … in zaljubljenost.

Knjiga na voljo: Emka, Amazon 

2. Spletke (Faking it)


V romanu Spletke boste spoznali glamurozno družino Goodnight, katere člani so že dve generaciji lastniki umetnostne galerije.

Mati Gwen bi rada vedno znova in na različne ušla realnosti, najstarejša hči Eve ima manjši problem s svojo osebnostjo (poseduje dve, vendar se jih jasno zaveda!), njena hči Nadine – Gwenina vnukinja, si želi nadaljevati družinsko tradicijo in nenazadnje Matilda, Gwenina mlajša hči, ki skrbi za družinsko skrivnost – varno spravljeno in zaklenjeno v kleti družinske hiše.

Matilda bi naredila vse, da bi njihova skrivnost ostala, kjer je in ne bi nikoli več ugledala luči sveta – pripravljena je celo vlomiti v tujo hišo sredi noči, da bi si vrnila del svoje preteklosti… ob tem spozna Davy-a, ki je vlomil v isto hišo tudi zaradi poštenih namenov – da bi si vrnil del svoje prihodnosti…
Spoznata se v omari v hiši, v katero sta vlomila … nato se vse pošteno zaplete … vendar zapleti se končno razpletejo in ljubezni se zgodijo.

Knjiga na voljo: Meander, Amazon 

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.