ponedeljek, 6. februar 2017

Alexandra Ivy - Saga Guardians of eternity (Varuhi večnosti)

1. When darkness comes


To so morale biti sanje, ki so postale resničnost. Katera ženska ne bi želela zamenjati svojega monotonega dela in dolgočasnega življenja, da bi postala boginja? Boginja, ki ni le nesmrtna, temveč bo vso večnost vezana na izredno privlačnega vampirja.

Na žalost pa biti boginja ni tako zelo navdušujoče, kot se sliši, kar Abby Barlow kmalu odkrije na svoji lastni koži. Pravzaprav se že po nekaj urah znajde na begu pred hordo demonov, kupom zombijev in mogočnim magom, ki jo hoče žrtvovati svojemu Temnemu Princu.

Kot da že vse to ne bi bilo dovolj slabo, je povrhu vsega izgubila službo, potekla ji je najemna pogodba za stanovanje in izkaže se, da reševanje sveta in človeštva ne vključuje nikakršnega denarnega plačila.

Knjiga na voljo: Amazon

2. Embrace the darkness


Je on njen smrtonosni sovražnik ali moški, ki bo tvegal vse, da bi rešil njeno življenje?

Lady Shay je zadnje bitje svoje vrste. Pol človek, pol shallott, njena kri pa je dragocen afrodiziak za vampirje, ki so mnenja, da je njena kri dragocenejša od čistega zlata. Čeprav so shallotti znani kot morilci, njihovo prekletstvo Shay ponese na dražbo sužnjev, kjer je njena usoda precej negotova.

Viper, zapeljiv vodja smrtonosnega vampirskega klana ne more pojasniti svojega hrepenenja, da bi postal lastnik prelepe shallott, ki mu je v preteklosti rešila življenje. Nenavadno je to, da si želi njeno kri in njeno telo, vendar hoče, da se mu preda prostovoljno.

Skrito zlo je Shay sledilo vse odkar je zapustila trg sužnjev z Viperjem. To je zlo, ki ogroža celoten obstoj Viperjeve vrste in nobenega razloga ni, da bi se z njim moral soočiti samo zato, da bi zaščitil Shay. Toda njegova ljubezen do nje je tako močna, da je zanjo pripravljen iti do pekla in nazaj, če to pomeni, da bo lahko v njenem naročju preživel večnost. 

Knjiga na voljo: Amazon

3. Darkness everlasting


Darcy Smith je vedno čutila, da je drugačna od ljudi, ki jo obkrožajo - ko bi le vedela kako zelo drugačna je. V njeni lasti je skrivnost, ki bi lahko iztrebila celotno raso demonov, zato postane glavna figura v epski bitki med vampirji in volkodlaki. Obenem pa ob vsem tem dogajanju odkrije povsem nov svet, poln adrenalina in temačnih strasti ... 

Zasužnjen s poželenjem, ki ga čuti do Darcy, bo Styx - vodja krdela vampirjev - naredil vse, kar je v njegovi moči, da jo zadrži čim dlje stran od brloga Salvatora Giuliania, smrtonosnega voditelja volkodlakov. In da bi zaščitil žensko, katero ljubi, lahko Styx plača zelo visoko ceno ...

Salvatore Giuliani se zaveda, da volkodlakom primanjkuje časa. Ker je njegova rasa tik na robu izumrtja, ga ne bo nič ustavilo, da bi Darcy postala njegova nova pridobitev, kraljica njegovega klana, saj je ravno ona tista, ki ima ključ do njihovega preživetja. 

Kateremu izmed obeh moških lahko Darcy resnično zaupa? Je samo en ugriz stran od večnega suženjstva ali pa užitka do konca življenja?

Knjiga na voljo: Amazon

4. Darkness revealed


Dvesto let je minilo, odkar se je Anna Randal predala grofu Cezarju in z njim preživela noč neusmiljene strasti in užitka. Od tiste noči ima Anna nadzemeljsko moč, katere ne razume. In seksi vampir, ki je za to odgovoren, se je izognil vsem njenim prizadevanjem, da bi ga izsledila ... do sedaj.

Cezarja je bežno srečanje z Anno stalo kar dve dolgi stoletji pokore. Vendar pa se ena stvar v vsem tem času ni spremenila ... njegovo telo se nanjo odziva z enako strastjo, kot v preteklosti. Sedaj dela po ukazih Preročišča in mora paziti na Anno. Tako se Cezar znajde razpet med željo, da bi jo zaščitil ... ali da bi si jo prisvojil za vedno.

Nekdo hoče Anno mrtvo. In medtem, ko starodavni sovražnik pripravlja strašno bitko, je Anna postavljena pred odločitev ali bo podlegla temačni, goreči želji ... in sprejela usodo, ki bi lahko za vedno spremenila svet.

Knjiga na voljo: Amazon

5. Darkness unleashed


Samotar Jagr ne skriva svojega zavračanja družbe. Ko pa postane član močnega Čikaškega vampirskega klana, ima določene obveznosti, katerim se ne more izogniti. Njegova najnovejša naloga je najti pogrešano čistokrvno volkodlakinjo ter jo zdravo in brez praske vrniti njeni sestri.

Težava: Regan Garrett ni pripravljena izpolniti njegovih zahtev.

Knjiga na voljo: Amazon

6. Beyond the darkness


Pripravljen je narediti vse, da bi si jo prisvojil in še več, da bi jo lahko obdržal za vedno.

Salvatore Guiliani ni ravno srečen volkodlak. Njegova naloga je izslediti čistokrvne volkodlakinje, saj lahko samo z njihovo pomočjo reši njegovo raso pred izumrtjem. Toda v trenutku, ki prvič ujame vonj Harley, čistokrvno volkodlakinjo, ki je ujetnica klana Mangy Curs, njegova divja potreba po njej uniči vse druge nagone. Kaj je lahko še slabše od tega, da se je pustil ujeti? Brez dvoma dejstvo, da ga samosvoja Harley kljubovalno zavrne in noče postati njegova družica.

Harley so že od malega učili, da ne sme zaupati nobenemu volkodlaku, še posebej pa ne njihovemu arogantnemu kralju. Na bo se podrejala ali vezala z nikomer, še najmanj pa proti svoji volji. To velja tudi za moškega, ki zavestno pretresa vse njene živčne končiče. Toda Salvatore je ključ, s katerim lahko reši svojo družino, za katero sploh ni vedela, da jo ima.

Knjiga na voljo: Amazon

6,5. Yours for eternity


Juliet Lawrence je hči čarovnice, ki je po materi podedovala magične moči. Moči, ki bi lahko bile zelo uporabne za Victorja, markiza DeRosa, najmočnejšega in najbolj vplivnega vampirja v Londonu. Toda to ni vse, kar si Victor želi od Juliet. Nepredvidljivo lepotico si želi v svoji postelji. In on vedno dobi, kar hoče.

Knjiga na voljo: Amazon

7. Devoured by darkness


Tane je del klana Charon, s katerim so prisegli loviti in pobijati uporniške vampirje. Njegova nova naloga se zdi kot potrata njegovega časa ... dokler ne najde Jinn, žensko katero mu je bilo zadano ujeti. Pol človek, pol demon ima Lylah ranljivo stran, ki Tana zadane naravnost skozi njegovo hladno srce. Moral bi biti besen, ker je svoje moči uporabila zato, da je ne bi odpeljal pred Komisijo, namesto tega pa odobrava prav vsak razlog, ki mu omogoča biti v njeni bližini. Lahko se je dotika, jo okusi in jo zapelje ...

Lylah ne razume, zakaj je bila ravno ona izbrana za zaščito otroka, ki bi lahko lahko odločil zmago na morebitni vojni med dobrim in zlim. Skrivnosti iz njene preteklosti so le bleda primerjava z nevarnostjo, ki se jim približuje z veliko hitrostjo. Tane je uničujoče močan ... osupljivo močan. Lylah bo morala zaupati prav vsakemu koščku njegove moči, kajti njeni sovražniki se jima približujejo z gorečo željo, da bi uničili oba.

Knjiga na voljo: Amazon

7,5. Darkness eternal


Zatem, ko je bila štiri dolga stoletja ujetnica enega vampirja, Kata ni imela nikakršnega namena drugega njegove vrste odpeljati s seboj v podzemlje. Niti v jamah pekla ne bi mogla ignorirati opojne želje, ki jo v njej prebuja njegov dotik.

Knjiga na voljo: Amazon

8. Bound by darkness


Sylvermysts užijejo ugled kot zlovešči bratranci boginje Fey in med njimi ni nihče bolj skrivnosten od Ariyala in njegovega plemena. Da bi svoje ljudi rešil pred izgnanstvom, je postavljen pred nov izziv: Joelyn. Ona je elitna vampirska bojevnica, ki je bila poslana, da ga ujame. Po pravicah njegovega plemena, bi jo lahko ubil takoj, ko jo zagleda. Vendar pa ne more prenesti misli na to, da bi jo ranil - prav tako se ji ne more upreti.

Joelyn je presunljivo lepa, popolnoma smrtonosna - in vedno sama. Dokler ne spozna Ariyala. Že ob njunem prvem srečanju se zave, da so čustva med njima veliko nevarnejša in veliko globlja od preprostega poželenja. In ko združita moči, da bi premagala strašno prerokbo, bo tvegala vse, da svojo usodo izpolni ob njegovi strani.

Knjiga na voljo: Amazon

8,5. The real werewives of Vampire County


Nihče ni bolj presenečen kot Sophia, ko v sebi nenadoma začuti materinski nagon, zaradi katerega se preseli bližje domovanju njene hčere. In namesto, da bi jo pričakali z dobrodošlico, se namesto tega sreča z ugrabitelji ... ki jo predajo krasnemu telesnemu stražarju na misiji za zaščito in zapeljevanje.

Knjiga na voljo: Amazon

9. Fear the darkness


Njene vizije jo vodijo v nevarnost in samo on jo lahko reši.

Lepa Cassandra je volkodlakinja, ranljiva in izzivalna prerokinja, blagoslovljena z vizijami, s pomočjo katerih lahko vidi usodo sveta. Tako redko in občutljivo bitje, kot je Cassie, je potrebno zaščititi za vsako ceno. Caine je bil močan mešanec, sedaj pa je spremenjen v čistokrvnega volkodlaka. Pred kratkim se je zapletel z lordom demonov, zaradi česar se mora odkupiti za veliko stvari. Cainova dolžnost je braniti Cass pred kakršnokoli nevarnostjo - kar pomeni, da se mora odreči svojim željam po zapeljevanju.

Medtem ko ju Cassijine vizije spravljajo v nevarnost in izven nje, je Cain prepričan, da je končno našel svojo družico, s katero mu je usojeno preživeti večnost. Cassie je očarana in prestrašena nad privlačnostjo, ki jo občuti do Caina. Ni povsem prepričana ali mu lahko zaupa, vendar pa si ne more privoščiti dvomov. Smrtonosen sovražnik jima je veliko bližje, kot si mislita - samo ona dva imata priložnost preprečiti, da bi kaos zavladal celotnemu svetu.

Knjiga na voljo: Amazon

9,5. Levet


Spreminjevalci oblike ne občudujejo raznolikosti - in Levet je brez dvoma raznolik. Je majhne postave, grozljivega videza in ima krhka, občutljiva krila. Celo njegova lastna družina ga je pregnala iz njegovega ljubega Pariza. Dejstvo, da je on edini spreminjevalec oblike, ki je pomagal premagati Gospodarja Teme in njegovo hordo sužnjev, na nikogar ne naredi vtisa. Sedaj se vrača domov, da bi si znova pridobil mesto, ki mu pripada. Da pa bi to dosegel, se mora soočiti s spreminjevalko oblike, katere se boji celotna Evropa, s tisto, ki ga je kot otroka poskušala ubiti: z njegovo lastno materjo.

Levetovo preživetje v tej pustolovščini je odvisno od dveh neznancev: Valle, lepe a poškodovane nimfe, in Elijaha, posesivnega, zaljubljenega voditelja klana vampirjev, kateremu se prelepa nimfa ne more povsem predati - razen če ima svoje prste vmes tudi Levet.

Knjiga na voljo: Amazon

10. Darkness avenged


Iskanje izdajalca vodi do nevarnega zapeljevanja.

Medtem ko celotni demonski svet praznuje poraz Gospodarja Teme, razpoloženje vampirja Santiaga ostaja pesimistično. Še vedno hrepeni po čutni, črnolasi Nefri, ki je izginila neznano kam. Ratmišljanje o Nefri pa je luksuz, ki si ga Santiago ne more privoščiti. Njegov izdajalski oče Gaius je na svet smrtnikov spustil strašljivo nadlogo in Santiago mora tega demona ustaviti, preden bo prepozno.

Na njegovo grozo so vsemogočni preroki Nefri poslali na njeno lastno misijo. Poiskati mora Gaiusa, neuspeh pa ne pride v poštev. Njeno iskanje jo pripelje v vampirjev zapuščen brlog - naravnost k Santiagu. Povsem jasno je, da jo Santiago poskuša zapeljati, vendar njegove namene prepreči izgnano zlo, ki grozi, da bo ves svet potonil v norost, katere ne more preživeti.

Knjiga na voljo: Amazon

11. Hunt the darkness


Vampir Roke je surov, čuten in se ima vedno pod nadzorom. Toda nekako je dovolil, da se zgodi nekaj nepredstavljivega: nimfa-čarovnica Sally je izvedla urok, s katerim ga je omrežila in se ji je predal brez ugovarjanja. Par bo ostal povezan za vso večnost, če Sally ne prekliče uroka. Težava je v tem, da ona nima najmanjšega pojma, kako to izvesti.

Strastna noč, ki jo je delila z Rokom, je bila velika nesreča, vsaj tako se Sally poskuša prepričati. Sedaj je na lovu za svojim demonskim očetom, katerega identiteta je ključ, s katerim bo lahko prekinila urok. Iskanje ne bo ravno lahko, saj Roke skrbno sledi vsakemu njenemu gibu. Medtem se ves čas predajata strasti, zaradi katere oba hrepenita po še, Sally pa ni več povsem prepričana ali je njen svet varnejši brez Roka ali z njim.

Knjiga na voljo: Amazon

11,5. A very Levet Christmas


Spreminjevalci oblike z Levetovim šarmom in inteligenco ne bi smeli sami praznovati božiča. Res lahko postane nekonvencionalen ali pa se spremeni v zelo, zelo majhno bitje. Toda kar mu manjka pri velikosti, nadomesti z zvestobo in zelo nepravično je, da mu je kraljica volkodlakov prepovedala vstop na njihovo svečano slovesnost.

Ko ga prelepi božični angel prosi za pomoč pri opravljanju njegovih dolžnosti, Levet nima nobenega boljšega dela, zato mu priskoči na pomoč. Oborožen s čarobno palico se Levet sooči z Damonom, čistokrvnim volkodlakom, ki želi zasesti prestol. Izzivanje kralja ogroža vse pripadnike njihove rase Damonova potencialna družica Gis pa se zaradi njegove neustavljive želje po moči raje oddalji od njega. Kdo bi lahko Demnoa prepričal bolje naj raje izbere ljubezen od vojne, kot spreminjevalec oblike, ki je strokovnjak v ljubezni? Z malce magije in veliko Leveta bi to lahko bil še eden, resnično čudovit božični čas.

Knjiga na voljo: Amazon

12. When darkness ends


Varuhi večnosti se morajo soočiti še z zadnjo bitko, v kateri je usoda sveta v njihovih rokah. 

Cyn, vodja irskega klana vampirjev, je hedonist brez sramu, njegova lepota pa presega le njegov nenasitni apetit po užitku. Nič čudnega, da je povsem besen, ko ga iz magične dežele lepotic transportirajo v njegov pusti, zasebni brlog - njegov obstoj pa se znajde sredi kaosa, iz katerega ga ne more rešiti niti njegov šarm.

Večina žensk je povsem nemočna ob pogledu na Cynovo lepoto, a Fallon, ostre, živahne princese vil, vampirjeva lepota ne gane. Ona je resna in poskuša opraviti svoje delo, zato nima časa za njegove igrice - še posebej, ko se izkaže, da skuša nekdo zapreti vse prehode med dimenzijami. Toda zapeljevanje se lahko izkaže za najmočnejšo silo med vsemi silami, celo takrat, ko svetovom grozi uničenje ...

Knjiga na voljo: Amazon 

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.