nedelja, 19. februar 2017

Nora Roberts - saga Družina Stanislaskis (The Stanislaskis)

1. Ukročeno srce (Taming Natasha)


Nekdanja baletna plesalka Natasha Stanislaski se po težki mladostni izkušnji preseli v podeželsko mestece in tam odpre prodajalno igrač. Moških se uspešno brani, dokler se ne pojavi vdovec Spence Kimball, ki ga Natasha s svojo lepoto povsem prevzame.


Spence in njegova prikupna hčerka z združenimi močmi počasi mehčata Natashino srce, vendar se to zaradi nezaceljenih ran težko dokončno preda.

2. Neznana skušnjava (Luring a lady)


Mikhail Stanislaski živi v večstanovanjskem bloku, ki kliče po prepotrebni obnovi. Stvari vzame v svoje roke in obišče novo lastnico hiše, Sydney Hayward. Ločenka iz visoke družbe, vajena potovanj in zabav, je po smrti starega očeta prevzela družinsko nepremičninsko podjetje. Obnova hiše, v kateri živi Mikhail, je prva stvar, ki se je resno loti. Postavni Ukrajinec v njej vzbudi skrita čustva, in različnemu rodu navkljub med njima vzplamti ljubezen.

3. Vrtinec ljubezni (Falling for Rachel)


Lepi odvetnici Rachel Stanislaski dodelijo skrbništvo težavnega mladeniča Nicka LeBecka. A kaj, ko je njegov skrbnik tudi njegov starejši krušni brat Zackary Muldoon, nekdanji pomorec, zdaj lastnik krčme na Manhattnu. Bosta Rachel in Zackary kljub čustvom, ki se razvijejo med njima in ju potegnejo v svoj vrtinec, zmogla izpeljati to odgovorno nalogo? Rachel niti v snu ni načrtovala ljubezni ... Svoje pa prispeva še Nick.

4. Igra sreče (Convincing Alex)


Scenaristka televizijskih limonad Bess McNee želi za svoje delo pridobiti izkušnjo iz prve roke, zato se preobleče v prijateljico noči in se poda na ulico. Na srečo pristane za rešetkami, še preden se ji kaj zgodi – razen tega, da se zagleda v policista, ki jo je aretiral, postavnega Alexa Stanislaskega. Tudi čedni Ukrajinec, ki raziskuje skrivnostne umore prostitutk, do nje ne ostane ravnodušen. A kaj, ko ima Bess pestro ljubezensko preteklost, Alex pa tudi še z nobeno ni ostal prav dolgo ...

5. Moč hrepenenja (Waiting for Nick)


Frederica Kimball že od malega ve, da je Nick LeBeck pravi moški zanjo. A Nick nanjo gleda le kot na svojo mlajšo sestrično. Ko se Freddie iz prijetne in očarljive deklice na lepem spremeni v privlačno in uglajeno mlado žensko, se ji zdi, da je po njem dovolj dolgo hrepenela, zato vzame stvari v svoje roke. Čustva se zdramijo tudi v Nicku, vendar je prepričan, da ni moški, ki bi bil zanjo primeren. Bo moč hrepenenja dovolj, da ga prepriča o nasprotnem?

6. Ples usode (Considering Kate)


Kate Stanislaski Kimball se poslovi od kariere svetovno znane balerine, da bi se naselila v domačem mestecu in tam odprla baletno šolo. V ta namen namerava obnoviti staro hišo, za prenovo pa najame postavnega Brodyja O’Connella, ki jo od prvega srečanja naprej neubranljivo privlači. Čeprav se tudi v mladem vdovcu hitro prebudijo čustva do nje, ni prepričan, ali sta s šestletnim sinom pripravljena na novo zvezo. Jih bo ples usode združil?

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.