nedelja, 13. julij 2014

Ava Claire - saga His submissive

0,5 The interview


Milijarder Jacob Whitmore nima časa za potrpežljivost in romance. Trenutno še vedno čisti nered za zadnjo žensko, ki je v njem videla princa na belem konju, s katerim bo odjezdila v sončni zahod ter dočakala svoj pravljični konec.


Njegove druge potrebe, potrebe, ki zahtevajo popolno podrejenost ženske, ki greje njegovo posteljo, so urejene s prav posebno pogodbo. Hrepeni po podložni ženski, nad katero lahko ima popoln nadzor, a mu bo kljub temu spodnesla tla pod nogami. In ko sreča strastno rjavolasko z oblinami na vseh pravih mestih, do nje začuti privlačnost, ki ga spravi na kolena. Je ona tista ženska, katero je iskal toliko časa?

1. The billionaire's contract

Leila Montgomery je pred kratkim zaključila študij in ima svoj pogled usmerjen k podjetju Whitmore & Creighton, ki se ukvarja z odnosi z javnostjo za slavne in bogate. Medtem, ko je na razgovoru za delovno mesto, za katerega je preveč izobražena, je trdno odločena doseči svoje, ne glede na to, kakšna sredstva bo morala uporabiti za to - toda ni računala na to, da bo ob tem naletela na skrivnostnega miljarderja na čelu podjetja, Jacoba Whitmora.

Po vročem srečanju na stopnišču, da Leili ponudbo - biti njegova osebna asistentka na delu in ubogljiva 'podložnica' v zasebnem življenju. Zavrnitev ponudbe bi jo lahko stala njene sanjske službe ter mesta med bogataši in elito. Toda sprejetje ponudbe bi jo lahko stalo veliko več...

2. The billionaire's touch


Ko je Leila Montgomery sprejela ponudbo milijarderja Jacoba Whitmora, se ji niti sanjalo ni, da bo to pomenilo nova oblačila, vredna na tisoče dolarjev, privatna letala, ki so ji na voljo kadarkoli ter prva naloga na njenem novem delovnem mestu v Benetkah, v Italiji. 

Z Jacobom v njeni bližini ima Leila velike težave z dihanjem, njeno srce začenja hitreje biti, temperatura njenega telesa se hitro poveča. Vseeno pa ne more prenehati misliti na njegov sloves, zaradi česar se pogosto sprašuje kdaj se je bo naveličal in jo zamenjal, kot je to storil z vsemi ostalimi ženskami.

Toda ko se Jacob vrne, v njej vzplamti star plamen, zaradi česar se bo Leila morala soočiti z dejstvom, da ji je njen dominanten šef zelo - še preveč - všeč.

3. The billionaire's passion


Benetke, omara, polna oblačil svetovno znanih oblikovalcev in postaven milijarder v njeni postelji: Leila Montgomery komaj verjame, da vse skupaj niso le sanje. Toda biti vezana na Jacoba Whitmora ni povsem brez tveganja - kot je na primer ustvarjanje sovražnikov, ki hočejo onemogočiti Jacobov in Leilin dogovor.

Leila je postavljena pred odločitev. Sta Jacobova strast in njuna nesporna privlačnost vredna, da svojo zvezo preizkusita izven spalnice - še pomembneje pa je, ali se je Leila resnično pripravljena podrediti in ugoditi vsem njegovim temačnim željam...

4. The billionaire's heart


Ko je Leila Montgomery končno pripravljena priznati, da ljubi Jacoba Whitmora, se na sceni pojavi njegova bivša, igralka Rachel Laraby. Ko Rachel razkrije, da ve vse o pogodbah, Leila z njo sklene dogovor, s pomočjo katerega poskuša zaščititi Jacoba. 

Takoj ko Jacob izve za Leilino prevaro, jo odpusti ter konča njuno romanco. Toda Leila se mu ni pripravljena odreči brez boja...

4,5. Venice nights


V veliki večini ljudje posodobijo svoje stanje na Facebooku, ko njihova romantična razmerja postanejo uradna in javna. Ko milijarder Jacob Whitmore vsemu svetu oznani, da je Leila Montgomery njegovo dekle, nastane pekel.

Leila je nenadoma vržena v Jacobov svet bogatašev in paparazzijev. O tem, da ga ljubi, ni nobenega dvoma, toda ali lahko njuno razmerje uspe, ko pa vsi hočejo en majhen košček milijarderjevega novega dekleta?

Venice Nights je predhodnica petega dela sage His Submissive, v katerem je opisano življenje glavnih junakov v Italiji, preden se vrneta v ZDA.

5. The billionaire's girlfriend


Kar se tiče Leile Montgomery, se nič ne more primerjati z dejstvom biti dekle milijarderja Jacoba Whitmora. Vendar je njeno življenje polno blišča, glamurja in ljubezni moškega, ki jo pusti brez sape tako v kot izven spalnice. Leila komajda uspe opraviti vsakdanje stvari, ne da bi jo zalezovali moški s kamerami ter blogi in časopisni članki, ki so napolnjeni s komentarji, kot je na primer: "Zakaj ravno ona?" 

Ko nova zvezdniška stranka Leilo opomni, da ni vse zlato kar se sveti, ter kako velika je cena slave, bo lahko na novo odkrita ljubezen med Jacobom in Leilo preživela?

6. The billionaire's secret


Leila Montgomery je v težavah.

Ko razkrije svoje skrivno srečanje z zvezdnikom akcijskih filmov, Cadom Wallacom, je njen fant besen. Ko ji je končno uspelo prodreti skozi Jacobove zidove, s katerimi se je obdal, si mora Leila znova pridobiti njegovo zaupanje, kljub Cadovim prizadevanjem snubitve in zapeljevanja.

Toda Jacob ima skrivnost, ki bo pretresla temelj njunega odnosa in opredelila njuno prihodnost...

7. The billionaire's lust


Ko je Leila Montgomery podpisala pogodbo, si niti predstavljala ni, da se bo do ušes zaljubila v milijarderja Jacoba Whitmora - ali da bo izdala njegovo zaupanje kar trikrat zapored.

Strah, da bo izgubila Jacoba, da bo izgubila vse, Leilo pripravi početi stvari, ki bi jo lahko vodile do njene najhujše nočne more: ostati povsem sama.

Medtem ko Jacob trpi zaradi njenih nedavnih dejanj, v njej še vedno vidi žensko, katero ljubi in do katere še vedno čuti poželenje. Trdno je odločen, da bo tudi njej pokazal v kakšni luči jo vidi - v in izven spalnice.

8. The billionaire's promise


Leila Montgomery ni pričakovala, da bo Alicia Whitmore odprla šampanjec ob novici, da se bo njen milijarderski sin poročil s svojo osebno pomočnico, toda njena denarna ponudba, da bi prekinila zvezo z njenim sinom, je za Leilo uničujoča.

Alicijino neomajno neodobravanje sinove zveze z Leilo ter podrobno poznavanje o pogodbi, ki sta jo sklenila, pomeni, da je bil nekdo zelo zaposlen. Nekdo, za katerega sta Leila in Jacob upala, da je odpisan iz njunih življenj za vedno.

Rachel Ralaby se je vrnila - in nima namena dovoliti, da bi Leila in Jacob doživela svoj srečen konec.

9. The billionaire's desire


Ko milijarder Jacob Whitmore Leilo zaprosi za roko, je njen odgovor seveda glasen da. Leila je v devetih nebesih in kar ne more verjeti, da je vse skupaj resnično.

Zaročena je z moškim svojih sanj.

Toda Rachel Laraby ima pomembno vprašanje: kje je prstan?

Odgovor na to vprašanje razkriva temno poglavje v Jacobovem življenju in pojasni, zakaj je zanj tako pomembno, da Leila nosi prstan njegove babice. Njegova zgodba ji zlomi srce... in ju še bolj zbliža.

Obstaja samo ena težava.

Prstan ima Alicia Whitmore - in nima nobenega interesa, da bi podprla zvezo med Jacobom in Leilo, zato jima prstana ne namerava izročiti.

10. The billionaire's past


Ko Leila ugotovi, da je najnovejša stranka podjetja Whitmore & Creighton poskusila narediti samomor, je povsem pretresena - vendar je novica ne pretrese tako močno, kot Jacobov hladen odziv na dejanja mlade zvezdnice.

Ko ji bo razkril še en delček njegove preteklosti, Leila odkrije novo plast bolečine, ki preganja moškega, katerega ljubi...

11. The billionaire's trust


Najprej pride ljubezen, nato poroka...

Leila Montgomery ima vse, kar si želi - sanjsko službo, sanjskega moškega ter, če damo skrite motive na stran, bodočo taščo, ki se trudi sprejeti Leilin odnos z njenim sinom. Toda Alicia Whitmore ima čuden način za spoznavanje in zbližanje s svojo snaho, saj je trdno odločena prevzeti vse priprave na poroko in poskrbeti, da bo iz nje naredila dogodek stoletja - kljub Leilini želji po majhni in intimni poroki.

Za konec pa Rachel Laraby še vedno ni vrgla puške v koruzo, saj kuje novo zaroto, s katero bo poskušala uničiti razmerje med Jacobom in Leilo.

12. The billionaire's forever


Prizadevna tašča.Utrujena bivša, ki se nenehno pojavlja v njenem poklicnem in zasebnem življenju. Odločni paparazzi, ki hočejo na vsak način v svoje fotografske okvirje ujeti 'sodobno Pepelko'.

Lahko Leila Montgomery postane gospa Whitmore ne da bi ob tem izgubila svoj pravi jaz?

Od stopnišč in zasebnih letal, do ljubezni in snubitve. S to knjigo je saga His Submissive zaključena.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.