nedelja, 13. julij 2014

S. M. Phillips - trilogija Down under

1. Escape down under


Jess Townsend se bo življenje kmalu zapletlo.

Po razhodu z Joshem, kar se je zgodilo pred dobrima dvema mesecema, se je Jess s polnim plinom vrgla v delo, s čimer si je hotela zagotoviti, da vsaj ena dobra stvar v njenem življenju ostane nespremenjena.
Nenadoma je v službi  pozvana na pomemben sestanek. Trdno prepričana, da bo izgubila službo, stori edino stvar, ki jo zna. Na sestanek se odpravi z visoko dvignjeno glavo, čeprav je v resnici povsem panična in zaskrbljena. A kmalu odkrije, da ji je ponujena priložnost, ki se zgodni samo enkrat v življenju. Toda ali jo bo sprejela?

Po ukvarjanju z bivšim, ki enostavno ne razume, da je zveze med njima konec ter razmišljanju o skrivnostnem Adonisu, ki ne sprejme odgovora ne, je priložnost za pobeg prišla ravno ob pravem času. Kaj je zanjo pripravila usoda ter kakšne ovire ji bo postavila na njeno pot?

2. Fallen down under


Vse, kar je Max kdajkoli naredil, je vedno zahtevalo svojo ceno od ljudi, ki ga obkrožajo. Te napake ni več pripravljen ponoviti. Zaradi njegove sebičnosti njegovi najbližji ne smejo več trpeti. Včasih je bolje nekaj imeti in to izgubiti, kot pa da je sploh nikoli ne bi imeli.

Po zelo dolgem času ima Jess znova nekaj nadzora nad svojim življenjem. Po dolgem času je spustila svoje obrambne zidove, a se je zgodba ponovila in znova so uničili tisto, kar je za temi zidovi skrivala. Sedaj je na drugi strani sveta, daleč stran od svojih znancev in prijateljev in ne ve, kaj naj stori. Bi morala ostati ali oditi?

3. Forever down under


V zadnjih nekaj mesecih se je Jess soočila s precejšnjim številom ovir. Razočaranje, izguba in izdajstvo so le nekatere izmed njih. Bo sedaj končno lahko preprosto srečna, kot si zasluži, ali pa nanjo preži nekdo, ki čaka na popolno priložnost, da lahko vse uniči?

Tudi Maxovo življenje ni bilo rožnato. Sedaj, ko ima v svojem življenju končno osebo, za katero bi dal svoje življenje, je ena stvar več kot jasna: nikomur ne bo dovolil blizu, da bi uničil ta košček sreče, ki ga je s takšno težavo našel.

Demoni bodo spuščeni, preteklost bo razkrita, njuna prihodnost pa je odvisna le od njunih dejanj.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.