nedelja, 13. julij 2014

Ava Claire - trilogija His dark lessons

1. The student


Dvaindvajsetletna Cassandra Woods si še vedno ni opomogla od izgube svojega očeta ter meni, da bo njena največja ovira soočenje s prijatelji in profesorji, katerim se je izogibala vso poletje... dokler ne ugotovi, da je njen novi profesor angleščine pravzaprav njen nekdanji fant.


Pred tremi leti ji je Chance Crawford zlomil srce, ko ga je zavrnila, saj se mu ni hotela podrediti in postati njegova lutka. Cassandra se odloči, da mu bo pokazala, kako je, ko te prizadene oseba, katero ljubiš - toda ko začuti njegove ustnice na svoji koži, je maščevanje zadnja stvar, ki spreletava njene misli...

2. The teacher


Cassandra Woods je v težavah. Sedaj, ko je njen bivši znova v mestu, postaja vse težje ohranjati jezo, ki jo je povzročila Chancova izdaja - in obdržati svoje roke stran od njega je povsem nemogoče.

Toda kljub iskricam, ki kar tlijo, ko sta si blizu, Chance od nje želi več kot le njeno telo... hoče njeno odpuščanje. Mu lahko Cassandra resnično odpusti, ali je grehe preteklosti preprosto nemogoče premagati?

3. The test


Cassandra Woods je, kljub njegovi izdaji v preteklosti, Chancu Crawfordu pripravljena predati svoje srce, toda pot do odpuščanja ni lahka. 

Tisti, ki so jima blizu, ju hočejo ločiti, njihovi dvomi pa pronicajo kot strup skozi Cassandro in Chanca. In ko nekdo Chanca obtoži neprimernega vedenja s študentko, mora Cassandra najti način, da zadeve okoli njiju ne pričnejo razpadati...

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.