sreda, 26. oktober 2016

Carly Phillips - trilogija Chandler brothers (Bratje Chandler)

1. The bachelor


Novinarski dopisnik iz tujine, Roman Chandler, je svojo svobodo vedno cenil bolj kot karkoli drugega. Sedaj pa se je s preprostim metom kovanca zapečatila usoda njegovega mlajšega brata. Najti nekoga, ki se bo s tabo sprehodil do oltarja je najlažji del. Prav vsako samsko dekle zaspanega mesteca Yorkshire Falls si želi družbe tega postavnega, privlačnega moškega med Brati Chandler. A Roman še vedno hrepeni po ženski, ki se mu je uprla.

Očarljiva Charlotte Bronson se je vrnila domov, kjer se želi ustaliti ter odpreti podjetje, ki se ukvarja z erotičnim perilom. Ob sebi pa želi imeti moškega, ki ne bo rabil prepotovati pol sveta za udarno zgodbo v novicah. 

Knjiga je na voljo: Amazon 

2. The playboy


V mestecu Yorkshire Falls ni ženske, ki bi bila imuna na legendarno očarljivost bratov Chandler. Doslej se je policist, Rick Chandler, uspešno branil vseh, za poroko godnih, deklet v mestu. Iz preteklih napak se je naučil, da ženski nikoli več ne sme predati svojega srca ... tako razmišlja vse dokler ne odgovori na klic v sili pobegle neveste.

Kljub svoji obleki iz biserov in tiari, se je Kendall Sutton v preteklosti zaobljubila, da se ne bo nikoli poročila, zaradi česar postane idealna kandidatka, da se izdaja za Rickovo ljubico in mu tako pomaga, da se znebi krdela oboževalk, ki mu povsod sledijo. A ko se njuna šarada prelevi v resnično, strastno razmerje, Rick pričenja razmišljati o njuni skupni prihodnosti. Vprašanje je, ali je Kendall pripravljena sprejeti njegovo snubitev. Ali se lahko ženska, ki se je odpovedala ljubezni in poroki, zaobljubi mestnemu plejboju?

Knjiga na voljo: Amazon

3. The heartbreaker


Najstarejši od treh uporniških bratov, Chase Chandler, je dolgo časa čakal, preden je končno odrešil vezi korenin majhnega mesta, v katerem je odraščal. Prav vse se spremeni, ko samostojni novinar spozna rdečelasko, ki v njem prebudi veliko več, kot poželenje. Toda Sloane Carlisle ni povsem navadna ženska. Je senatorjeva hči, ki ga bo popeljala prav v središče enega največjih političnih škandalov, ki že zapolnjuje naslovnice vseh časopisov. Vse, kar mora Chase storiti za ekskluzivno zgodbo je, obvarovati Sloane pred kakršnokoli nevarnostjo.

Žensko, ki noče igrati po Washingtonskih pravilih, je ravnokar obkrožil škandal, ki je pod vprašaj postavil njeno celotno identiteto. Zaradi občutka ranljivosti stori stvar, ki ji ni prav nič podobna: neverjetno strastno noč preživi v objemu popolnega tujca. Zadnja stvar, ki jo pričakuje je, da ga bo še kdaj srečala. A ko se Sloan odpravi v svoj rojstni kraj, kjer želi odkriti resnico o svoji družini, se njune poti znova križajo! Ne samo, da je njen bivši ljubimec veliko preveč vztrajen, temveč v njej zaneti več isker, kot pravi, pravcati ognjemet.

Naenkrat moški, ki se je vedno izogibal resnim zvezam ter razmišljanju o poroki, nenadoma razmišlja o skupni prihodnosti z žensko, ki s sabo prinaša družinsko skrivnost, s katero lahko oba spravi v veliko nevarnost. Če jima uspe preživeti vse vzpone in padce, kaj je potrebno, da bi Sloane bila pripravljena izreči dve besedi, ki bi mestnega najbolj zaželenega moškega prelevilo v najbolj seksi moža na svetu?

Knjiga na voljo: Amazon 

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.