torek, 4. oktober 2016

Emma Mars – trilogija Hotelles

1. Strasti v hotelu, soba 101 (Hotelles)


Pariz, hotelska soba sredi popoldneva …

Tako se začne zgodba Annabelle, mlade pariške spremljevalke, ki se je odločila, da bo sprejela še zadnjo stranko pred poroko s svojim sanjskim moškim, bogatim medijskim mogotcem Davidom Barletom. Toda skrivnostna na roko napisana sporočila, ki jih prejema in v katerih so intimne podrobnosti, za katere nihče ne bi mogel vedeti, je ne pripravijo na možnost, da bo njena zadnja stranka prav Louis, brat njenega zaročenca. 

Med obiski hotela Charmes, kjer je vsaka soba posvečena eni od francoskih svetovno znanih zapeljivk, Louis prebudi Annabellino telo in dušo, ji razkrije vrhunce ekstaze in čare strasti. Vodi jo preko njenih meja in na plan spravi njeno moč zapeljevanja – ona pa odkrije, da je popolnoma svobodna le, če se v celoti preda strasti.

Knjiga na voljo: Felix, Amazon

2. Strasti v hotelu, soba 102 (Elle: room two)


Po letu dni vročih doživetij med stenami sobe sto ena v hotelu Charmes v dekadentnem Prizu, Louisa in Elle ujame resničnost. Louis se zaplete v škandalozno pornografsko afero in ljubimca se morata ločiti. Da bi lahko nadaljevala svojo pikantno idilo, si pošiljata erotična pisma in se skrivaj dobivata v hotelski sobi. 

Elle je pripravljena na vse, da bi oprala ime svojega ljubimca, vendar pa ni pripravljena na to, kar bo odkrila, ko bo rešila uganko, ki je srž uničevalne tekmovalnosti med bratoma Barlet. Soočiti se mora z najtemnejšimi skrivnostmi njune bogate in slavne družine. Ali bodo manipulacije, leži in prevare, ki jih bo odkrila, ogrozile njeno ljubezen do Louisa?

Knjiga na voljo: Felix, Amazon

3. Strasti v hotelu, soba 103 (Stanza)


Dan po poročni noči si Elle in Louis želita le eno: da bi uživala v sobi 102. Toda Louis se je ujel v sodno kolesje in mora za daljše obdobje v zapor. Elle je brez svojega ljubimca obupana. Ker se ljubimca ne moreta več srečevati v čutni intimi sob v hotelu Charmes, sta si prisiljena izmisliti nove načine, kako užiti telesno naslado.

Ali bo odločni in nebrzdani Elle, nekdanji fatalni hotelki, uspelo obdržati nadzor nad čutnostjo in ohraniti zvezo z možem kljub njegovi odsotnosti? Očitno je prišel čas za dopisovanje. Elle v svojih pismih meša fikcijo in resničnost, da bi hranila fantazije svojega moškega …


Soba 103 je zadnji del erotične trilogije, v kateri se umetnost in zgodovina vrhunsko prepletata z dekadentno erotiko, začinjeno z nezgrešljivim francoskim šarmom.

Knjiga na voljo: Felix, Amazon

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.