četrtek, 27. april 2017

Alyssa Brooks - trilogija Games

1. Come and get me


Dylan je popoln kandidat za ženina: odvetnik, nesebičen ljubimec in zelo seksi v smokingu. Torej, zakaj je Sadie zagrabila panika, ko jo je zaprosil za roko? Ker ni pripravljena postati odvetnikova žena? Ali pa morda zato, ker bi najprej raje njuno spolno življenje popeljala na drugo raven, kot je to storila v svojih fantazijah. Takrat mu Sadie postavi ultimat: "Me hočeš? Pridi pome." 

Od plaž v Kauaiu pa vse tja do peščenega Egipta poteka lov med izmuzljivim plenom in lovcem, odločenim ujeti ta plen kjerkoli in kadarkoli. In ko Sadie spozna dva neznanca, ki izpolnita eno njenih najbolj divjih fantazij, se ji niti sanja ne, da Dylan igra svojo lastno igro.

2. Hide and seek


Samozavesten Maxim Cox je mnenja, da v njegovem življenju nekaj manjka. Nato na prvih straneh rumenega tiska vidi svojo prvo ljubezen, vpleteno v ogromen škandal in takrat mu postane jasno, kaj manjka v njegovem življenju: Elisa Cross, tista, ki mu je pobegnila. Sedaj je pripravljen storiti karkoli, da bi lahko imel Eliso v vseh pogledih.

Da bi pobegnila pred škandali, se Elisa odpove moškim ter se želi zapreti v prostor, milje oddaljen od civilizacije. In ko se Maxim sredi snežne nevihte pojavi na njenih vratih, ne more verjeti svojim očem. Prisegla je, da se nikoli ne bo vdala njegovemu vražje dobremu izgledu, toda zaradi divje nevihte in njene divje želje se mu ne more upirati. Elisa je odločena imeti glavno besedo, zato organizira igro skrivalnic. In če jo Maxim najde, jo lahko ima - njeno dušo in telo.

3. Hard to get


Lizzy Cross je obupala nad moškimi. Moški se ji ne uspejo približati, sama pa svoje fantazije izpopolnjuje s paleto različnih nadomestkov. Nato se na sestrini dekliščini znajde pred golim in zelo znanim telesom ... svojega bivšega?

Bolj privlačen kot kdajkoli je Ty, kavboj striper v usnjenih kavbojkah (in ničemer drugem), odločen znova osvojiti Lizzy. Svoj nastop želi iz odra prenesti nazaj med rjuhe. Bo lahko izpolnil njene fantazije?

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.