nedelja, 23. april 2017

Lynsay Sands – trilogija Višavski hudič (Devil of the highlands)

1. Višavski hudič (Devil of the highlands)


On je zloglasni veleposestnik na Škotskem: krvoločen, hladen in smrtno nevaren. Pa vendarle je Evelinde pristala na poroko z njim. Meni namreč, da je vse boljše od njene krute mačehe. Čeprav bi morala biti zaradi govoric previdna, pa si ne more pomagati, da je njen novi mož ne bi strahotno privlačil. Višavski hudič namreč v njej podžiga strast, ki je doslej ni poznala.
Lahko ga imenujejo, kakor želijo, toda Cullenu, veleposestniku iz Donnachaidha, je mar le za prihodnost njegovega klana. Mora si najti ženo, ki mu bo povila sinove in ubogala njegove ukaze. Ne potrebuje graciozne lepotice, toda ko okusi sladke ustnice svoje ljubke neveste in začuti njeno čutno kožo, to v njem prebudi nebrzdano strast …

2. Neukročena škotska nevesta (Taming the highland bride)


Tako lepa in tako izzivalna … in srcu je pustila prosto pot …

Merry Stewart je prekipelo. Dovolj ima bratov, ki bi s svojim vedenjem spravila v zadrego še tako nespodobno damo. Dovolj ima doma v Škotskem višavju, ki bi brez nje zagotovo propadel. In dovolj ima skrbi za očeta. Sanja le še o tem, da bi pobegnila v objem svojemu zaročencu, čeprav ga sploh še ni videla. Ko se končno srečata, pa na žalost ugotovi, da njen novi mož očitno ni nič boljši od moškega dela njene družine.

Alexander je od trenutka, ko sreča Merry, odločen, da bo njegova. Obupano si jo želi prepričati, da ni niti malo podoben neotesanim moškim članom njenega klana. In ko je njegovo življenje naposled v nevarnosti, Merry spozna, da je dejansko tiste vrste mož, po katerem je tako hrepenela …

3. Bojevnik in trmoglavka (The hellion and the highlander)


Lady Averill Mortagne se je že kot otrok naučila obvladovati svojo silovito vzkipljivost. A če jo bo oče ponudil še enemu angleškemu plemiču, ki jo bo zaradi njenih ognjenih las gledal z zaničevanjem, bo zakričala! Oddahne si edino takrat, ko čas preživlja s Kadom Stewartom, ranjenim Škotom, ki ga je njen brat pripeljal iz križarske vojne. Kdo bi si mislil, da bo višavski bojevnik edini kavalir daleč naokoli?

Averill je Kada Stewarta pomagala negovati, za kar ji je Kade resnično hvaležen. Čeprav je nevzdržno lepa, tako nežne dame ne bi mogel izpostaviti težkemu življenju, ki bi ga imela kot žena gospodarja gradu Stewart … ali pač? Ko se skupaj pogumno spopadeta z nepričakovano nevarnostjo, Averill Kadu dokaže, da je njeno srce prav tako ognjevito kot njeni lasje … in da ju njuna divja strast lahko popelje v nebesa.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.