petek, 13. oktober 2017

Lisa Kleypas - saga Travisovi (Travis family)

1. Druga ljubezen (Sugar daddy)


Dva moška. Ena ženska. Usodna izbira. Ljubezenska zgodba, ki vas bo prevzela.

Liberty Jones ima komaj štirinajst let in tri četrt, ko se zaljubi v Hardyja Catesa. Toda sedemnajstletni Hardy si želi od življenja več, kot mu lahko ponudi mestece Welcome v Teksasu, in čeprav ga srce vleče k Liberty, se odloči, da bo uresničil svoje sanje, ter zapusti domači kraj.

Liberty, ki mora po mamini smrti skrbeti za mlajšo sestro, ni postlano z rožicami, vendar se pogumno spopade z usodo in si utira pot naprej. Na lepem se ji nasmehne sreča, o kateri si ni drznila niti sanjati: pod okrilje jo vzame premožen, vpliven starejši moški. V novem življenju se spet prebudi tudi njeno srce. Tedaj pa jo dohiti preteklost. Se bo v precepu med dvema moškima znala prav odločiti?

2. Ukradeni poljub (Blue-eyed devil)


Hardy Cates, očarljiv in po skromnih začetkih zelo uspešen mož, je odločen, da se maščuje družini Travis. Ko nepovabljen pride k njim na poroko, pa niti najmanj ne pričakuje, da bo v temačnem kotičku ukradel poljub Haven Travis iz družine svojih zapriseženih sovražnikov. V življenju je storil marsikaj, na kar ni ponosen, toda zdaj se trudi otresti svoje preteklosti. Vendar to še zdaleč ne pomeni, da se lahko zaljubi v sovražnico, naj bo še taka lepotica.

Haven se prav tako izogiba Hardyju, saj ima še sveže strto srce, telo pa v modricah zaradi moškega, ki ga je imela za svojo veliko ljubezen. Prepričana je, da je z moškimi opravila, dokler je v skušnjavo ne zapelje nežni modrooki lepotec, ki se mu težko upre. In ko se pojavi grožnja iz Havenine preteklosti, je Hardy morda edini, ki jo lahko reši ...

3. Razgaljena preteklost (Smooth talking stranger)


Teksaškemu poslovnežu Jacku Travisu se je težko upreti. Je bogat, neustrašen in vajen držati vajeti v svojih rokah. Ko se pred vrati njegove pisarne pojavi ženska z otročičkom, ki naj bi bil njegov, je osupel bolj, kot je pripravljen pokazati. 

Ella Varner mu pojasni, da je njena sestra pred kratkim rodila in zapustila sinka, ki naj bi bil njegov. Jack skoraj doživi kap, ko mu predlaga, naj opravi test očetovstva. 

Je test očetovstva tisto, kar bo postavilo stvari na svoje mesto? Če je Jack res oče, bo skrbel za otročička? Se bo Ella fantičku pripravljena odreči? In kaj, če ji srce tega ne bo dopustilo? Ella o tem raje ne razmišlja ... 

4. Izbira srca (Brown-eyed girl)


Poročna svetovalka Avery Crossling ne verjame v ljubezen. Vsaj zase ne. Ko spozna bogatega in samskega Joeja Travisa, nima niti najmanjšega namena, da bi se mu pustila omrežiti. Toda Joe je moški, ki je vajen dobiti, kar si zaželi, in Avery se ne more upreti očarljivemu lepotcu.

Moški, kot je Joe, pa prinesejo samo težave. Avery bo morala postaviti na kocko svojo kariero in tvegati vse, tudi srce, da ugotovi, kaj ji v življenju največ pomeni ...

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.