torek, 24. oktober 2017

Julie James – saga FBI/US attorney

V sistemu kazenskega pravosodja v Čikagu ljudi zastopata dve skupini samozavestnih, pogosto sarkastičnih in šokantno privlačnih ljudi, ki ogromno časa preživijo v Starbucksu: agenti FBI, ki preiskujejo kazniva in kriminalna dejanja, ter odvetniki, ki preganjajo storilce kaznivih dejanj. To so zgodbe njihovih življenj in časa, ki ga ne preživijo med preganjanjem kriminalcev. Srečni zaključki zgodb so zagotovljeni. 

1. Nekaj na tebi (Something about you)


Med Cameron, pomočnico državnega tožilca, in Jackom, agentom FBI, je prišlo do hudega nesoglasja, ko sta pred tremi leti skupaj delala na primeru. Nekaj v zvezi z nesporazumom je prišlo tudi na državno televizijo in Jack je bil zaradi tega premeščen v Nebrasko.

Po vsem tem času mora Cameron prenočiti v hotelu. V sosednji sobi se zgodi umor in Cameron postane ključna priča. Agent, ki vodi primer, pa ni nihče drug kot Jack, ki so ga nedavno premestili nazaj v Chicago. Določene stvari med njima še vedno niso rešene, toda zdaj imata priložnost, da pretekle nesporazume razčistita…

2. Nekaj kot ljubezen (A lot like love)


Kot milijarderjeva hči in lastnica najprestižnejše mestne vinoteke je Jordan Rhodes vabljena na najbolj ekskluzivne zabave v Chicagu. Ena med njimi je tista, na katero se želi vtihotapiti FBI: dobrodelno prireditev slavnega lastnika restavracij, ki jih uporablja za pranje denarja.

Kot najboljši agent v Chicagu ima Nick McCall samo eno pravilo: ne mešaj službenega življenja z zasebnim. Ta 'zmenek' z Jordan Rhodes je zgolj del naloge, iz katere sta oba prepričana, da se bosta umaknila, takoj ko bo mogoče, čeprav ne mine niti pet minut, ko že naokrog švigajo strele sarkazma in iskric. A ko je Nickova preiskava ogrožena, jima ne preostane nič drugega, kot da se pretvarjata, da sta par. In kar se začne kot preprosta naloga, se začenja razvijati v nekaj kot ljubezen….

3. O tisti noči (About that night)


On igra igro …

Čeprav se Rylann Pierce trudi gasiti iskre, ki so se začele kresati na zabavi med njo in milijarderjevim sinom, Kylom Rhodesom, je kemija med njima nesporna. Vendar po tem, ko se ni pojavil na njunem prvem zmenku, Rylann ne pričakuje, da ga bo še kdaj videla. Zato je še toliko bolj osupla, ko se devet let kasneje znajde z njim iz oči v oči na sodišču. Lepo javno tožilko pa bolj kot okoliščine srečanja skrbi dejstvo, da jo ta moški še vedno privlači.

Vendar pa ona določa pravila igre …

Kyle Rhodes, ki je pravkar prišel iz zapora, ni navdušen da bi bil zvezdniška priča v odmevnem sodnem procesu. A ker na njegova vrata potrka Rylann, se znajde pred edino odvetnico, ki je ne more zavrniti. Težava nastane, ko še vedno tako očarljiva in jezična Rylann jasno zastavi pravilo: nikoli ne mešaj posla z zabavo. Vendar se Kyle ne bo odrekel nečemu, kar si močno želi – in želi si žensko, ki je ni nikoli pozabil …

4. Neustavljiva ljubezen (Love irresistibly)


On je navajen, da dobi kar hoče ...

Cade Morgan, pomočnik javnega tožilca in nekdanji igralec ameriškega nogometa, bo naredil vse, da ujame podkupljivega senatorja, vendar pa pri tem potrebuje pomoč Brooke Parker. Senatorju bi rad nastavil prisluškovalno napravo v restavraciji, kjer je ona zaposlena kot glavna svetovalka. Samo prepričati jo mora, da bo pri tem sodelovala, kar pa bo zanj mala malica – malo moškega šarma, skupaj z močjo, ki jo vzbuja njegova pisarna že samo z omembo njenega imena.

Toda on hoče njo ...

Brooke Parker je bistra poslovna ženska in zelo dobro ve, kako je treba ravnati z ljudmi iz pisarne javnega tožilca. Pod sarkastičnimi zbadljivkami, s katerimi se obkladata, se kmalu zakrešejo tudi vroče iskre privlačnosti. A kaj ko je Brooke odločena, da bo njun odnos le priložnosten. Cade se s tem strinja. Dokler ga neki dogodek ne vrže iz tira in spozna, da si v življenju želi še kaj več kot zgolj nekaj sproščenih uric z žensko, ki ga neustavljivo privlači …

5. Sanjska poroka (It happened one wedding)


Dovolj je pametna, da ne bo rekla "da".

Po ponižujočem koncu zaroke z investicijskim bančnikom je Sidney opravila z moškimi, ki se bojijo resne zveze. Ko pa se njena sestra zaroči, se znajde v tesnem in nenehnem stiku s točno takšne vrste seksi plejbojem, kot se mu hoče izogniti … in ker je ta moški prečudovita priča sestrinega bodočega moža, ji do poroke ne uide njegova nenehna prisotnost. Vendar to še ne pomeni, da se bo prepustila njegovemu spretnemu približevanju, ne glede na to, kako mikavno bi znalo biti …

Ampak on bo naredil vse, da ne bo mogla reči "ne".

Posebni agent Vaughn Roberts je navajen, da mu na delovnem mestu padejo v roke vsi moški, ki jih lovi, in da mu vse ženske, ki jih lovi, padejo v posteljo. Sidneyjine zavrnitve tako le še bolj spodbodejo njegovo odločenost, da bo ujel hladno in samozavestno rdečelasko. Le da se bo to, kar se bo začelo kot boj dveh volj, končalo kot čisto zaresna igra dveh src. Kajti edina ženska, ki je Vaughn ne more ujeti, je morda prav tista, brez katere ne more živeti …

6. Zgodilo se je nekega poletja (Suddenly one summer)


Zadeva bo postala še zelo vroča ...

Odvetnica za ločitve Victoria Slade je videla že toliko nesrečnih zakonov, da si je prisegla, da se ne bo nikoli poročila. To seveda še ne pomeni, da je proti neobvezujočim in kratkim zvezam – le da se med temi nikakor ne bo znašel njen nov domišljav sosed, s katerim ju poveže še pravni primer njegove sestre in ki jo hkrati neustavljivo privlači in skrajno nervira.

… ko se bo čez poletje preselila v sosednje stanovanje.

Raziskovalni novinar Ford Dixon se je odločil, da bo našel moškega, s katerim je zanosila njegova sestra in ki je izginil kot kafra. Pripravljen je sodelovati z Victorio, čeprav mu je ta čedna rjavolaska zlezla pod kožo kot še nobena druga. Je že res, da je moški, ki se ne želi ustaliti, vendar pa je privlačnost med njima tako očitna, da je ni moč zatajiti.

7. Ljubezen pod krinko (The thing about love)


FBI agenta Jessica Harlow in John Shepherd imata skupno preteklost. Poti nekdanje odvetnice in vojaka so se prvič križale na usposabljanju v Quanticu, oba pa sta se po zaključenem študiju z veseljem podala po svojih poteh. Zadnje, kar pričakujeta šest let kasneje je, da se bodo njune poti znova križale – dodeljena jima je namreč skupna naloga, v kateri morata delovati pod krinko. 

Za velika tekmeca skupna naloga ne bi mogla priti v slabšem času. Pred kratkim ločena od hollywoodskega producenta, si Jessica želi le novega začetka, obenem pa se želi ustrezno dokazati na svoji novi terenski nalogi. Johna pa en sam primer ločuje do FBI-jeve elitne ekipe, ki se ukvarja z reševanjem talcev. 

Da bi pred roko pravice popeljala pomembnega politika iz Floride, bosta morala najti način za delo v ekipi. Naloga pa postane še bolj zahtevna, ko sta se v sklopu preiskave prisiljena namestiti v romantičnem obmorskem letovišču. Nenadna privlačnost in strast med njima pa bo zadeve še bolj zapletla.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.