torek, 17. junij 2014

Clare James - saga Public lives

1. Talk to me


Pozor: Ta zgodba vsebuje eksplicitne spolne prizore z alfa igralcem hokeja... ki da povsem nov pomen izrazu telesni pregled.

Finn Daley je pred dvema letoma zavzel svet kot nevihta, ko se je pojavil v NHL-u. Mlad, postaven igralec, ki je eden najboljših strelcev, je hitro osvojil srca navijačev. Imel je vse: slavo, bogastvo, obetavno kariero in svoj kupček žensk. Toda, ko je lansko pomlad nenadoma zapustil NHL, se je vse spremenilo in od takrat se skriva.

Casey Scott hoče izvedeti zakaj.

Po celoletni brezplačni praksi na pomembni televizijski postaji v Twin Cities, dobi Casey priložnost za delo na terenu. Težava je v tem, da je njena nova vloga biti športno dekle - kar pomeni poročanje v lokalnih barih ter zasledovati njihove stranke, s pomočjo katerih poskušajo ustvarjati primerno vzdušje za domače heroje. Vse to mora početi medtem, ko je oblečena v majhne drese ekipe, ki so tako tesni, da prepustijo le mali del njenega telesa domišljiji.

Toda pripravljen ima načrt. Odkriti največjo športno skrivnost desetletja. Vprašanje je, kako daleč je pripravljena iti, da bi dobila zgodbo.

2. Just listen 


Ambiciozna novinarka Casey Scott ve, da je bilo zelo neetično, ko se je zapletla z upokojenim hokejskim zvezdnikom Finnom Daleyjem, vendar je to vseeno naredila. Z veseljem. Prav tako se zaveda, da bi mu morala razkriti resnico o svoji nalogi, vendar tega nikakor ne uspe narediti. Ne glede na to, kolikokrat poskuša. S Finnom Casey doživlja intimnost, užitek, bolečino, udobje in nekakšen čuden občutek stabilnosti. In temu se še ni pripravljena odreči.

Toda ko končno odkrije njegovo skrivnost, mora sprejeti odločitev, ki je veliko težja, kot si je kdajkoli predstavljala.

Pri Finnu so naenkrat trčile njegova preteklost, sedanjost in prihodnost. Ko odkrije resnico o ženski, v katero se je zaljubil in ji pustil oditi, se njegov svet poruši. Ko je vse na kocki, mu lahko pomaga samo ena oseba. Ali pa je že prepozno?

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.