petek, 27. junij 2014

Kathie DeNosky - saga The illegitimate heirs

1. Engagement between enemies 


Kako daleč bi šel, da bi uveljavil svoje pravice, ki so mu bile odvzete ob rojstvu?

Caleb Walker je bil presenečen ob odkritju, da je vnuk milijonarke... še bolj presenečen je bil nad odkritjem, da je bil imenovan za direktorja družinskega podjetja. Toda največje presenečenje med vsemi je bila brez dvoma Alyssa Merrick. Ker se je Alyssa počutila ogroženo s strani svojega novega šefa, si je prizadevala kritizirati prav vse njegove inovativne ideje. Toda nenadoma se v podjetju pojavijo škandalozne govorice, Caleb pa Alyssi da ponudbo, katere ona nikakor ne more zavrniti...

2. Reunion of revenge


Njegova dediščina bi lahko bila njena poguba.

Pred trinajstimi leti je bil Nick Daniels le nekaj minut oddaljen od poroke s Cheyenne Holbrook, toda na žalost nikoli ni prišlo do usodnega da. Cheyennin oče ga prisili zapustiti mesto, toda Nick priseže, da se bo nekega dne vrnil ter se maščeval ženski, za katero je menil, da ga je izdala.

Z nepričakovano dediščino Nick postane lastnik ranča v Wyomingu... ter Cheyennin šef. Končno je prišel čas za njegovo maščevanje, toda najprej je odločen zadovoljiti svoje želje, kar pomeni, da mora zapeljati Cheyenne...

3. Betrothed for the baby


Sprejel je otroka drugega moškega... zanjo

Zgrožena ob misli na to, da bi mogočna družina njenega bivšega fanta zahtevala skrbništvo nad njenim, še nerojenim otrokom, se Callie Marshall zaveda, da ji lahko pomaga samo ena oseba. Njen šef, Hunter O'Banyon.

Ko ji Hunter ponudi zaščito ter priimek njenemu otroku, Callie ponudbo sprejme, trdno prepričana, da je za njenega otroka to najboljša rešitev. Nato pa okusi njegove strastne poljube in pozabi, da situacija ni resnična...

4. Bossman billionaire


Vse skupaj je bilo več kot le preprost dogovor.

Posel mu pomeni vse. To pomeni, da mu posveti ves svoj čas in Luku še na misel ni prišlo, da bi se ustalil ali poročil. Toda potreboval je dediča... brez kakršnihkoli vezi z žensko, ki bi mu ga rodila. V to prepričati svojo zvesto pomočnico, Haley Rollins, se mu zdi najboljša rešitev. Toda, ko se mu sramežljiva Haley pridruži v postelji, gradbeni mogotec odkrije šokantne in nepričakovane 'ugodnosti' njunega dogovora.

5. One night, two babies 


Arielle Garnier je noseča, toda bodoči oče je izginil, ne da bi za seboj pustil kakršnokoli sled... nato pa se nekega dne povsem nepričakovano pojavi v njeni pisarni.

Zach Forsythe, milijarder in lastnik verige hotelov, je moški, s katerim je imela v Aspenu kratko avanturo. Kako mu naj zaupa potem, ko ji je lagal o svoji identiteti ter jo brez besed zapustil? 

Zach nikakor ne more pozabiti lepotice, ki mu je podarila sedem dolgih dni sreče in užitka. Toda ko jo najde, je presenečen nad novico, da pričakuje njegovega otroka, pravzaprav dvojčka... še večje presenečenje pa je njena zavrnitev, ko jo zaprosi za roko.

6. The billionaire's unexpected heir 


Postati lastnik ranča Hickory Hills ni bilo v načrtih milijonarja Jacka Garnierja. Prav tako kot tudi postati oče ne. Njegov nov posel je vključeval Heather McGwire, nadzornico ranča... in mamo njegove hčerke, za katero ni vedel, da obstaja.

Jack zelo dobro ve, kako je, če te zapusti oče, zato edino rešitev vidi v poroki z Heather. Toda ona ona se ne ozira na njegove obljube in lepe besede. Če si Jack želi ustvariti družino, bi zakon med njima moral trajati za vse življenje.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.