torek, 17. junij 2014

Codi Gary - saga Rock Canyon romance

0,5. The trouble with sexy 


Antologija za valentinovo. Tri zgodbe, tri avtorice.

Zgodba Cody Gary je uvod v sago Rock Canyon Romance.

Zapolnite najbolj romantičen dan v letu s tremi prvenci sodobnih avtoric in njihovih ljubezenskih zgodb, zapeljevanja in Elvisom?

Cody Gary - The Trouble With Sexy
Ima novo, vročo preobrazbo...in šefa, katerega mora zapeljati! Za vedno spodobno Ryan Ashtonje bila seksi vedno nedosegljiva kakovost. Toda z malce pomoči njenega novega prijatelja bi lahko osvobodila svoj zapeljivi jaz pred moškim, ki si ga že od nekdaj želi.

Cheryl Harper - Love Me Tender
Zaprta v zakonskem apartmaju s seksi moškim... Kaj več bi si dekle lahko želelo? Toda za Julie Dillon obtičati v hotelu na tematiko Elvisa z Lukom Pearcem v Memphisu to ne more pomeniti nič drugega, kot težave. 

Jaclyn Hatcher - Love, Guns and Heart- Shaped Chocolate
Brat njenega najboljšega prijatelja je pretresel njen Valentinov dan! Katie Quinn je želela dan preživeti pred televizorjem z vsemi deli Jurassic parka in čokolado. Gotovo ni imela namena prekrižati poti Loganu Crossu - ali bežati, da bi preživela! Nenadoma, ujeta v središču nevarnosti, se morata Katie in Logan združiti ter s skupnimi močmi poiskati izhod.

1. Things good girls don't do 


Dobra dekleta ne kradejo.
Dobra dekleta ne obiskujejo trgovin z erotičnimi pripomočki.
Dobra dekleta nimajo vantur za eno noč.

Katie Conners je prepričana, da se ne splača biti več dobro dekle. Včasih je to zanjo pomenilo imeti življenje, ki si ga je vedno želela. Ampak to je bilo, preden jo je njen bivši zapustil in se zaročil z drugo. Tako, po zelo slabem dnevu in kakšnem mojitu preveč, začne Katie delati seznam stvari, ki jih dekle, kot je ona, ne bi nikoli storilo niti v milijonih let...

Kot tattoo umetnik Chase Trepasso z gromozanskim motorjem ni tip človeka, ki bi ga dekle peljalo domov in ga predstavilo mami in očetu.

Ko v baru najde Katiein seznam, ji je več kot pripravljen pomagati pri nekaterih stvareh. Še posebej pri tistih porednih stvareh...

Katie Chasova ponudba močno mika, dokler bodo stvari med njima enostavne. Toda več časa kot preživita skupaj, bolj mogoče je, da bo Katie prelomila najpomembnejše pravilo: Dobra dekleta se ne zaljubijo v poredne fante.

2. Good girls don't date rockstars 


Gemma Carlson se ni nameravala zbuditi poročena.

Prav tako ni načrtovala, da bo Travis Bowers v njej prebudil plamen iz preteklosti - in oče njenega sina, ki je postal country rock zvezda - kateremu bo sledila noč pijanih izzivov. Očitno je eden izmed njih vključeval zaobljubo in prstan na njeni roki... vendar nobene od teh dveh stvari ne namerava izpolniti. Sedaj, z peklenskim mačkom po prekrokani noči, ji preostane samo ena stvar: beg.

Travis je prepotoval ves svet, toda Gemma ni nikoli zapustila njegovih misli. Torej, ko sta imela priložnost za pogovor ob nekaj kozarčkih, ni okleval. Seveda ni pričakoval, da bo zadeva vodila do poroke, ali pobegle neveste! Travis je končno dobil drugo priložnost in ni pripravljen znova izgubiti Gemme - ali sina, za katerega sploh ni vedel, da obstaja. Predlaga, čeprav z veliko zamudo, zmenek. Oziroma več zmenkov. Če začneta znova in bi njun zakon deloval, bo ostal. Če ne...

Gemme ideja ne zanima; zaščititi mora svojega sina in zaceliti svoje zlomljeno srce. Toda s Travisom v bližini, bi bilo oboje veliko lažje. Toda dobra dekleta ne hodijo na zmenke z rock zvezdami... kajne?

3. Bad girls don't marry marines 


Poredno dekle, ki mu je ukradlo srce...

Valerie Willis je naredila že vse: tattooje, avanture za eno noč, celo striptiz poker. Sedaj lahko na ta seznam doda še grdo javno razvezo. Vrne se v domač kraj, Rock Canyon, kjer hoče preprosto zakopati glavo v pesek in počakati, da škandal mine. Toda ko se na vikendu samskih sreča z nekdanjo ljubeznijo, Justinom Silvertonom - ki je tudi zelo seksi marinec - zadeve ne bodo tako preproste.

Je preveč dobro, da bi izpustil priložnost...

Odkar je Justin poljubil Val, je minilo deset let, toda še vedno se spominja občutka, da sta si preprosto... usojena. Od takrat je služil svoji državi in pomagal očetu ohraniti družinski ranč, a nikoli ni pozabil Val in njenih divjih dni. Ko mu usoda da priložnost z njo preživeti vikend in poskusiti osvojiti njeno srce, Justin priložnost pograbi z obema rokama. Ko vidi nekaj, kar mu je všeč, se je za to pripravljen boriti. In brez dvoma se je pripravljen boriti za to poredno dekle, da bo njegova ena in edina za vse življenje.

4. Return of the bad girl 



Poredna dekleta ne odpuščajo.
Poredna dekleta ne pozabijo.
Poredna dekleta se ne zaljubijo.

Caroline Willis je morda res znana po tem, da rada povzroča težave, vendar je NE bodo vrgli iz njenega doma. Ko izve, da je njeno popolno stanovanje rezerviral še nekdo - seksi fant, vreden greha -, iz nje z vso silo plane njen slab ugled. Morda je on res zelo seksi, vendar se ga ona ne boji ... 

V stanovanju Rock Canyona je prostora samo za eno osebo - in Gabe Moriarty je prispel prvi. Seveda je ideja o delitvi stanovanja vse prej kot navdušujoča, je vseeno vredno potrpeti ter izpolniti svoje sanje o ustanovitvi lastnega podjetja. Caroline se do njega res obnaša zelo hladno, vendar je on bil vedno dober v prižiganju ognja ...

5. Bad for me 



Callie Jacobsen svojega srca ne odpre komurkoli. Pred kratkim je zaupala osebi, zaradi katere se je njeno življenje obrnilo na glavo - in ne na zabaven način. Sedaj se raje osredotoča na svoje kariero, prijatelje in psa. In ko zanimanje zanjo pokaže bivši marinec Everett Silverton, je Callie precej zaskrbljena. Ne glede na to, kako šarmanten je, so moški v njenem življenju zelo slaba zamisel. Pravzaprav ima celo brazgotine, ki lahko to potrdijo.

Everett je mnenja, da se Callie ne bi smela tako zapreti pred novimi priložnostmi - še posebej ne pred njim. Morda ga imajo v Rock Canyonu za heroja, vendar ima on svoje lastne demone, s katerimi se mora spopadati in bi stavil, da so zelo podobni njenim. Kljub temu se zaveda, da bo potrebna več kot le privlačnost, da se ji bo uspel približati. Naredil bo vse potrebno, da ji dokaže, da je z njim varna. Vse kar mora narediti ona je sprejeti priložnost, narediti prvi korak in ... sprejeti njegovo roko.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.