ponedeljek, 2. junij 2014

Lynsay Sands - saga Argeneau (Družina Argeneau)

1. A quick bite


Lissianna je stoletja preživela v iskanju svojega princa na belem konju in ta seksi moški, katerega najde v svoji postelji, bi lahko bil pravi kandidat. Toda Lissianna se sooča še z eno, veliko bolj perečo težavo: ob pogledu na še tako majhno kapljico krvi, izgubi zavest... kar je zelo moteča zadeva za vampirja. Seveda ima ta moški zelo, zelo privlačen vrat. Katera hladnokrvna vampirka bi se lahko uprla hitremu ugrizu?
Doktor Gregory Hewitt si hitro opomore od šoka, ko se zbudi v povsem, njemu neznani, spalnici - takoj, ko ob sebi zagleda prečudovito žensko, ki obljublja čudovito strastno noč. Je mogoče, da bi ta dober zdravnik v prečudoviti vampirki našel pravo ljubezen, ali bo zanjo le dober obrok?

2. Love bites


Etienne Argeneau, uspešen razvijalec računalniških iger, je postal tarča serijskega morilca z vzdevkom Pudge.

Etienne se z zdravnico Rachel prvič sreča v mrtvašnici, kjer ona poskuša odstraniti kroglo iz njegovega telesa. Vendar pa zelo malo ljudi ve, da je Etienne vampir in ga ni tako zelo lahko ubiti. Rachel je pod vplivom hude gripe, zato se ji ne zdi nič čudnega, ko 'truplo' sredi obdukcije vstane in zapusti mrtvašnico. Vse skupaj pripiše halucinacijam zaradi vročine.

Teden dni kasneje se Etienne in Rachel znova znajdeta v isti situaciji. Toda tokrat je Pudge sledil Etiennu in v svoji blaznosti zdravnico hudo rani. Ko se Rachel zbudi, ugotovi, da jo je moški, ki jo tako zelo privlači, spremenil v ... vampirko! Povrhu vsega pa jo bo moral spremljati na vsakem koraku, da jo nauči, kako naj uporablja svoje na novo pridobljene moči.

3. Single white vampire


Lucern Argeneau, vampir star kar nekaj stoletij, je postal svetovno znan avtor fantazijskih ljubezenskih romanov. Toda nihče ne ve, da njegove zgodbe in liki temeljijo na resničnih zgodbah ... njegove družine!

Sedaj mu na vsakem koraku sledi založnica, ki ga hoče na vsak način prepričati, da bi pričel dajati intervjuje ter se občasno udeležil kakšnega javnega dogodka, s čimer bi zelo zadovoljil svoje oboževalce. Da bi bile stvari še slabše, ga k temu spodbuja tudi njegova mati, saj meni, da se bo samo tako uspel znebiti nadležne založnice.

In nenadoma se čez noč, ne da bi dobro vedel kako, znajde na konvenciji o romantičnih novelah, povrhu vsega pa začuti močno privlačnost do ženske, ki je njegovo življenje obrnila na glavo.

4. Tall, dark and hungry


Angležinja Terri Simpson je prečkala celoten ocean, da bi se udeležila poroke sestrične Katie z Lucernom Argeneaom (junakov tretje knjige iz te sage).

Ko prispe v New York, jo nastanijo v luksuzno stanovanje Bastiana Argenaua, inteligentnega, prijaznega, seksi, privlačnega moškega ... ki Terri takoj pritegne in izredno uživa v njegovi družbi. Angležinja si niti predstavljati ne more, da bo kmalu spoznala resnično vampirsko družino in da njena sestrična ni več povsem človeška.

Bastien Argeneau že od nekdaj na svojih ramenih nosi odgovornost do družine, je moški, ki vedno za vse najde rešitev. Iz tega razloga je on prva oseba, na katero se Katie obrne, da bi ji pomagal pri nastanitvi njene sestrične. In kar Bastien po svojih štiristotih letih življenja najmanj pričakuje je, da se bo zaljubil.

Terri je zanj kot svež zrak, ki lahko zapolni vse praznine njegovega obstoja. Težava je v tem, da je na poroko povabljen tudi Vincent, nor vampir in velik ženskar. Tudi on bo nastanjen v Bastienovem stanovanju in bo na vsak način hotel Terri podariti enega izmed njegovih 'ljubezenskih ugrizov'. Bastien bo moral dati vse od sebe, da bo osvojil ljubezen svojega življenja.

5. A bite to remember


Vincent Argeneau je moral odpovedati najnovejšo filmsko produkcijo, saj se boji za življenja svoje ekipe, ki se je znašla pod sabotažami neznane osebe: nekateri so bili ranjeni, drugi so se odločili zapustiti projekt, prav vsi pa so žrtev skrivnostne anemije. Njegov bratranec Bastien, ki je v skrbeh za njegovo varnost, mu na pomoč pošlje detektivko Jackie Morrisey.

Jackie, ki je sita vampirjev zaradi nekdanjega razmerja z enim izmed njih, noče vedeti ničesar o Vincentu. Toda videla je, da se je znašel v nevarnosti, zato mu je odločena pomagati. Toda Vincent kaj kmalu spozna, da je ravno Jackie njegova življenjska partnerica, ki mu jo je namenila usoda, zato kaj hitro prične s svojo igro osvajanja.

Vse se zaplete, ko Jackie pristane v krempljih osebe, ki izvaja sabotaže - za katerega se izkaže, da je vampir - in, v samoobrambi ga po nesreči ugrizne v roko ... kar je pričetek njene transformacije v vampirko.

6. Bite me if you can


Leigh, lastnica restavracije, je bila v pozni uri po končanem delovniku na poti proti domu, ko jo jo je napadel vampir, Morgan, in jo je spremenil v eno izmed njih.

Lucian Argeneau, zadolžen za lov na vampirje, kateri svoj čas posvečajo ubijanju ljudi, je star že več kot tisoč let in le malo je stvari, ki ga lahko presenetijo ali vznemirijo. Hrana je postala brez okusa, seks povsem običajen ... Nato v njegovo življenje vstopi Leigh in Lucien kar naenkrat začuti nestrpno hrepenenje po skodelici kave ... in željo, da bi to črnolasko videl med svilnatimi rjuhami v svoji postelji.

Sedaj mora Luicen Leigh naučiti vse prednosti in slabosti nesmrtnosti ... in med temi učnimi urami med njima vzplamti plamen, ki ga Lucien ni čutil že več stoletij. Toda dokler ne bodo ustavili tega brezvestnega krvosesa, ki je odločen iztrebiti ljudi, bo morala strast počakati!

7. The accidental vampire


Odkar je po nesreči postala zelo atraktivna vampirka, Elvi Black spi v krsti, se skriva pred soncem in se izogiba česnu. Dobro ve, da biti vampir ni niti malo podobno temu, kar je videla v filmu o Drakuli, vendar pa za nasvet ne more prositi svojih prijateljev, ki so povsem navadni smrtniki. Ko njeni sosedi zanjo v lokalnem časopisu objavijo oglas, si niti predstavljala ni, da bo spoznala Victorja Argeneaua, vampirja, ki bi lahko imel katerokoli žensko, ki bi si jo poželel, živo ali mrtvo.

Bogat, vpliven in eden izmed tistih lepotcev, ki 'te vržejo na hrbet', je Victor idealen za krvosese začetnike, kot je Elvi. Pripravljen jo je naučiti vse, kar ve, vendar bo to moral narediti hitro. Nekdo je s pomočjo lesenega kola trdno odločen končati njeno pravkar pridobljeno vampirsko življenje in samo Victor jo lahko obvaruje ... in zadovolji za vse večne čase.

8. Vampires are forever


Vampirji ne obstajajo ... kajne?

Inez Urso ima svoje dvome. Njen poslovni partner, Thomas Argeneau, ima nekaj zanimivih lastnosti, kot so alergija na sonce, odličen nočni vid in ni preveč navdušen nad hrano. In pravkar jo je ugriznil v vrat ... toda morda je tako poskušal pokazati svojo strastno reakcijo nanjo. Če je tako, bi zadevo z veseljem ponovila, čeprav je trdno odločena, da ne bo mešala posla in zabave.

Celo večnost je čakal na žensko, kot je ona ... No, če že ne vso večnost, pa vsaj dvesto let. Inez je najlepša ženska, kar jih je kdaj videl; njene sočne ustnice, zapeljive obline in eleganten vrat ... enostavno se ni mogel upreti skušnjavi, da je ne bi malce ugriznil.

Thomas je pripravljen storiti karkoli, da jo prepriča, da jo lahko samo  takšen nesmrtnik kot je on, zadovolji skozi vso noč.

9. Vampire, interrupted


Pri svojih sedemsto letih ima Marguerite Argeneau končno svojo kariero - no, vsaj začetek kariere. Odločila se je za poklic zasebne preiskovalke in njena prva naloga je najti ... nesmrtno mamo. Sprva se zdi precej enostavno, dokler se nekega jutra ne zbudi z cevjo, namerjeno v njeno glavo.

Julius Notte hoče na vsak način zaščititi Marguerite, ne samo ker ko nekdo poskuša spraviti s poti, temveč tudi zato, ker je njegova partnerica v večnosti, ki mu jo je namenila usoda - čeprav ona tega še ne ve - in jo je odločen osvojiti. Res je, da že več kot pet stoletij ni osvajal ženske,vendar se tehnike zapeljevanja v tem času zagotovo niso močno spremenile.

Če jo uspe obvarovati pred nevarnostmi in med njima vzpostaviti en sam pogovor brez prepira, je mogoče, da tudi zanju obstaja "... in živela sta srečno ...".

10. The rogue hunter


Samantha Willan je odvetnica, zasvojena s svojim delom, si želi samo počitka in sprostitve v hiši na podeželju. Ker se je pred kratkim razšla s svojim fantom, se želi držati čim dlje od moških. Potem pa spozna svojega privlačnega soseda. V očeh tega moškega se skriva nekaj čudnega in skrivnostnega. Gre samo za njeno domišljijo, ali moški resnično ne odmakne oči iz njenega vratu?

Garret Mortimer je lovec vampirjev, ki so prestopili na temno stran in ne upoštevajo zakonov, ki med vampirji vladajo že stoletja. Na svoji zadnji misiji je uspel združiti Luciena Argeneaua z njegovo življenjsko sopotnico v večnosti. Za to misijo upa da bo manj ... neustrašna.

Trenutno je na sledi še enemu 'kriminalcu', toda zabava na soncu je nočna mora vsakega krvosesa. Še huje pa je, da si nikakor ne more izbiti Samanthe iz glave, še posebej ne odkar jo je zalotil, kako gola plava v jezeru. Ali je po osemsto letih samskega stana pripravljen obrniti privlačnost v resno ljubezensko zvezo za vso večnost?

11. The immortal hunter


Tudi vampirji potrebujejo oddih.

Toda oddih Deckerja Argeneaua se nenadoma konča, ko ga prosijo za pomoč pri lovu na skupino vampirjev, katerih glavni cilj so ljudje; eden izmed pripadnikov te skupine bi lahko bil tudi njegov sorodnik. Toda preden bi ga ta misel lahko navdala s skrbjo, se že znajde sredi dogajanja in njegova naloga je rešiti njihovo zadnjo žrtev. Vse je del njegove službe, vključno s kroglo, ki jo je vanj ustrelila prelepa zdravnica.

Zdravnica Danielle McGill ni povsem prepričana, če lahko zaupa moškemu, ki ji je ravnokar rešil življenje. Poraja se preveč vprašanj, kot na primer, za katero tajno organizacijo dela, zakaj njegove rane skoraj ne krvavijo? Ker pa je njena sestra v rokah nevarnih ljudi, ji ne preostane drugega, kot da mu zaupa. Toda Decker je pričel govoriti o partnerjih v večnosti in v njej je prebudil strast, ki presega vse, kar je poznala do sedaj.

Morda pa biti ne-mrtev le ni tako slabo ... še posebej, če to pomeni preživeti večnost z moškim, ki jo bo ljubil s svojimi mislimi, telesno in neumrljivo dušo.

12. The renegade hunter


Družina Argeneau ima skrivnost ... eden izmed njih je 'kriminalec'!

Nicholas Argeneau je bil včasih uspešen lovec tistih vampirjev, ki so kršili zakone nesmrtnih. Toda zadnjih petdeset let ni nihče omenil njegovega imena, vse odkar je sam postal eden izmed tistih, katere je do takrat lovil.

Toda lovec bo vedno ostal lovec.

Ko Nicholas vidi, kako krvosesi ustrahujejo nedolžno žensko, je zanj povsem naravno, da ji priskoči na pomoč. Niti najmanjšega pojma ni imel, da si jo bo želel poljubiti dokler ne bo izgubila zavesti.

Josephine Willan je za nekaj minut samo stopila na svež zrak, ko so se ji naenkrat čekani zarili v vrat! Na srečo ji je čeden neznanec rešil življenje ... in naenkrat se znajde vpletena v njegove težave.

Ali je lahko človek, ki se tako zelo dobro in strastno poljublja, zares zagrešil zločine, katerih ga obtožujejo? Jo ne more verjeti ... in je odločena pokazati, da se je vredno boriti za tega izgubljenega lovca.

12,5. Bitten by cupid


S svojimi lastnimi življenji v nevarnosti, je bila ljubezen zadnja misel v njihovih glavah. Potem pa jih je ugriznil Kupid ...

Drzna vampirka misli, da lahko osvoji karkoli si zaželi, toda ko je tvoj življenjski partner detektiv, ki je navadni smrtnik, bo ugotovila, da sta njeno življenje in njeno srce v resni nevarnosti.

On je zasebni detektiv, fantastičen kuhar, prijazen, zabaven in se lahko pohvali s telesom profesionalnega igralca ameriškega nogometa. Katera nesmrtna ženska se ne bi zaljubila v Tinyja?

13. Born to bite


Legenda pravi, da je Armand Argeneau morilec v postelji ...

Toda glede na to, da so tri njegove nekdanje žene dočakale nesrečni konec, je ta seksi nesmrtnik ljubimec ali morilec? Ravno to namerava odkriti Eshe d'Aureus. Njeno delo kot policistka je, da 'pokvarjene' vampirje postavi pred roko pravice, čeprav ji zaradi trenutnega osumljenca zavre kri.

Takoj, ko se je Eshe pripeljala v mesto na motorju, od glave do pet odeta v črno usnje, se je Armand zavedal, da je v težavah. Ona trdi, da se skriva pred nevarnimi demoni, on pa sumi, da se za njeno izjavo skriva nekaj več. Vendar pa na podlagi izkušenj s prvimi tremi ženami, Armand ni pripravljen kar tako odpreti in podariti svojega srca.

Nato pa se naenkrat pričnejo dogajati čudne stvari, ena bolj nevarna od druge in Armand se zave, da ima zelo malo časa, da dokaže, da je ljubimec, ne morilec.

14. Hungry for you


Ta vampir je bil predolgo časa sam ...

Kot eden izmed najstarejših v klanu Argeneau, je Cale Valens obupal nad iskanjem svoje spremljevalke v večnosti. Njegova družina in prijatelji pa, v nasprotju z njim, ne. Pravzaprav menijo, da jim je končno uspelo najti popolno žensko zanj. Toda, da ju seznanijo, bo potrebna majcena laž.

Alexandra Willan ima napad panike. Otvoritev odprtje njene restavracije je čez dva tedna, njen kuhar pa je pravkar dal odpoved. Potem pa v njeno restavracij pride kuhar z odličnimi priporočili, neverjetno lep kulinarični genij, ki povzroča drget v njenem telesu ...

Toda težava je, da ne zna kuhati. Pravzaprav Cale že več kot dva tisoč let hrane sploh ni poskusil. Toda trdno je določen, da bo Alex pokazal svoje spretnosti v kuhinji ... in povsod drugod, saj si še nikoli ni tako zelo želel navadne smrtnice.

15. The reluctant vampire


Je ta nesmrtnica končno našla svojo sorodno dušo?

Lovka vampirjev, ki ne upoštevajo zakonov nesmrtnih, Drina Argenis (španska veja družine Argeneau), je bila veliko stvari v času svojega obstoja, toda telesni stražar/varuška najstniškega vampirja je tudi zanjo nekaj povsem novega. Vendar pa obstaja tudi pozitivna plat: drugi vampirski skrbnik je Harper Stoyan, ki bi lahko bil njena sorodna duša.

Ker je Harper v preteklosti že izgubil ženo, se je vdal v usodo in se odločil svojo pot nadaljevati sam. Popolnoma je nepripravljen na seksi in nepredvidljiv prihod Drine v njegovo življenje, ki v njem zaneti že skoraj pozabljene strasti. Bo Drina lahko, z malce pomoči svojega varovanca, pripravila trmastega vampirja, da bi dal ljubezni še eno priložnost?

15,5. The gift


Katricia Argeneau se zaveda, da je Teddy Brunswick, policist s sivimi očmi, njena sorodna duša. Prepričati ga mora samo, da sta bila ustvarjena drug za drugega. Ujeta v koči sredi snežnega meteža bo pripomoglo k temu, da nikoli ne bosta pozabila tega božiča.

16. Under a vampire moon


Po pobegu iz grozne zakonske zveze, Carolyn Connor noče vedeti ničesar o moških,; prisega, ki jo ima namen izpolniti, medtem ko je na počitnicah v St. Lucii.Kopala se bo in se nastavljala sončnim žarkom na Karibih, popila pa bo čim več koktajlov s tistimi majhnimi dežnički, medtem, ko se bo sproščala ob bazenu. Ne potrebuje moške družbe, ne glede na to kako mišičasto in porjavelo je njegovo telo. Nato pa spozna ljubko Marguerite Argeneau, ki je pri svoji družini na zelo slabem glasu zaradi svojih posredništev med pari.

Christian Notte zelo dobro pozna občutek, ko nekdo najde svojo sorodno dušo. Videl je že mnoge člane družine Argeneau, kako so padli v past, zase pa nikoli niti pomislil ni, da se bo zaljubil ... dokler ni spoznal fascinantne, očarljive smrtnice Carolyn. Kako ji naj razkrije kaj je in jo prepriča, naj mu zaups s svojim srcem ... za vso večnost?

17. The lady is a vamp


Jeanne Louise Argeneau je vedno sanjala o svoji sorodni duši. Pri svojih mladih letih, šteje komaj sto tri leta, bo verjetno morala počakati še kar nekaj časa, da se ji želja uresniči ... ali pa tudi ne.

Potem, ko jo lep neznanec na poti iz službe ugrabi in priklene na posteljo, kaj hitro spozna, da mu ne more brati misli. Kar pomeni ... da je velika verjetnost, da je ravno on njena sorodna duša. Toda ta moški ima zanjo v načrtu eno samo stvar, ki nima niti najmanjše povezave s posteljo, na katero je priklenjena. Pomagati želi svoji petletni hčeri in je trdno prepričan, da mu Jeanne pri tem lahko pomaga.

Paul Jones je obupan oče. Ne more sedeti križem rok, ne da bi poskušal pomagati Livy. Misli, da je njegova ugrabitev Jeanne uspešna, toda kmalu ugotovi, da nesmrtnikov ni lahko v nekaj prepričati.

Kmalu se vsi trije skupaj s psom Boomerjem znajdejo na begu. Več časa kot Paul preživi z Jeanne, bolj pogosto se mora opominjati, da je njegova naloga pomagati Livy ... in ne njegovemu ljubezenskemu življenju. Njegovi načrti potekajo brez težav, dokler ju ne ločijo tehnične težave.

18. Immortal ever after


Poljub ne pomeni večnosti...

Valerie Moyer ne verjame v vampirje, dokler je ne ugrabi psihopat s čekani! Potem ko je pobegnila svojemu krvoločnemu ugrabitelju, živi med bitji noči. Znajde se pod zaščito temnega in čednega Andersa. Le ta od nje ne pričakuje le, da bo lepo sprejela novico, da je nesmrten, temveč da mu bo verjela, da mu je usojena kot partnerka v večnosti.

Anders je povezavo z Valerie začutil v trenutku, ko se je s svojimi rokami dotaknil njenega pretepenega telesa. Toda preden jo 'zahteva' kot svojo, mora uničiti vampirja, ki jo je skoraj ubil. Njegovo delo bi bilo veliko lažje, če se Valerie ne bi borila proti njemu na vsakem koraku. Toda Anders ljubi izzive in je prepričan, da se je za lepotico z zelenimi očmi vredno boriti.

19. One kucky vampire


Ko se Nicole Phillips odloči najeti gospodinjo, ima v mislih starejšo, morda malce nerodno osebo in definitivno osebo ženskega spola. Namesto tega dobi prečudovitega in nezmotljivo moškega spola, Jaka Colsona. Moški se je pokazal za nepogrešljivega v kuhinji ... in povsod drugod. Toda Jake morda le ni povsem navaden moški.

Kdo si ne bi želel biti visok, temen, močan vampir? Jake. Komaj je imel čas, da se je navadil na svojo novo situacijo, ko se znajde sredi družinskih težav. Še vedno igra osebnega stražarja seksi, sladke Nicole in ta izkušnja se izkaže za eno najbolj divjih v njegovem življenju. Najprej bo ustavil tistega, ki si jo je izbral za svojo tarčo. Nato pa ji bo dokazal, da se takšna vrsta ljubezni in sreče zgodi le enkrat v življenju.

20. Vampire most wanted


Za Basho Argeneau je vsaka stvar boljša, kot srečanje z njeno odtujeno družino. Celo skrivanje v topli, sončni Južni Kaliforniji. Toda ko ponjo pride seksi vampir v črni obleki, trdno odločen, da jo odpelje nazaj v njen klan, je pripravljena storiti prav vse, da bi ostala daleč, daleč stran. Toda preteklosti ne more ubežati.

Macus Notte se nima namena igrati - še posebej ne z noro, zloglasno blondinko. Lucien Argeneau ga je prosil, naj jo pripelje na zaslišanje in Marcus je odločen izpolniti njegovo zahtevo - ne glede na to, kaj o tem meni majhna, zapeljiva, bralka misli.

Basha se je proti ognju pripravljena boriti z ognjem, še posebej če je njen nasprotnik vroč vampir. Toda če jo hoče odpeljati stran, jo bo najprej moral ujeti.

21. The immortal who loved me


Pred nekaj urami bi Sherry Carne prisegla, da vampirji ne obstajajo. To je bilo preden so se nesmrtniki z bojem podali skozi njeno trgovino, za sabo pa pustili  krvavi kaos (dobesedno). presenečenje in osuplost se pojavita, ko se Sherry zave, da je eden izmed lovcev njena druga polovica. Njene misli ji govorijo, da je nemogoče. Preostali del nje Basileiosu Argenau nameni samo en pogled in njene misli preplavi cel kup zanimivih idej.

Karkoli je že Basil pričakoval od svoje življenjske sopotnice, smešna Sherry, ki je brez dlake na jeziku, ni nič od tega. Toda neverjetna privlačnost med njima in instinkti ne lažejo. Le ti mu govorijo še nekaj - da je Sherryjina povezava s svetom nesmrtnih veliko bolj globoka, kot se ona sama zaveda. Ženska je v nevarnosti, pred katero jo lahko reši le Basil - če mu bo le zaupala, sedaj in za vedno.

22. About a vampire


Z zelo dobrim izgledom nesmrtnika ter karizmo, Justin Bricker še ni srečal ženske, ki je ne bi mogel osvojiti. In njegova potencialna življenjska sopotnica ne sme biti drugačna. Toda namesto, da bi padla v njegovo posteljo, Holly Bosley pobegne, njena pot pa se konča z usodno rano. Da bi rešil njeno življenje, jo mora spremeniti v vampirko. Nato pa Bricker izve šokantno resnico: Holly je že poročena.

Holly se zbudi z buško na glavi, s hrepenenjem po krvi in seksi neznancem, ki vztraja, da sta si usojena. Potrebuje Brickerjevo pomoč pri nadzorovanju svojih, na novo pridobljenih moči, vendar pa se z vsemi močmi upira njegovemu nepopustljivemu zapeljevanju. Izbira med svetom, ki ga pozna, ter večnostjo, ki ji jo ponuja on, je nemogoča. Toda Justin se je pripravljen boriti za svojo življenjsko sopotnico, ne glede na to, koliko pravil bo pri tem prekršil.

23. Runaway vampire


Dante Notte je že slišal rek, da ljubezen boli. Toda nikoli ni pričakoval, da ga po povozila z avtodomom. Kljub predrtim pljučam ter nekaj zlomljenim rebrom, se ta bolečina ne more primerjati z občutki v njegovem telesu vsakič, ko se približa voznici atvodoma, Mary Winslow. Obvarovati jo mora pred svojimi zasledovalci dokler ne reši svojega brata. Največji izziv ob vsem tem pa je prepričati to pametno, trmasto žensko, da sta si usojena.

Gol, ranjen, noro čudovit mlad moški, ki je vstopil v njen avtodom, vztraja, da sta si usojena. Če Mary ne bi čutila te neverjetne privlačnosti med njima, mu nikoli ne bi verjela. Toda sedaj je za moške, ki imajo v uletništvu Dantejevega brata dvojčka, tudi ona postala plen. Zaupati svojemu občutku pomeni tvegati svoje življenje za nesmrtnika, ki je zanjo pravzaprav popoln tujec.

24. Immortal nights


Življenje Abigail Forsythe v zadnjem času ni bilo lahko. Vendar pa obstaja ena stvar, ki njene misli popelje daleč stran od njenega praznega bančnega računa in pozabljenih sanj. To je goli moški, zaprt v tovornem delu letala. Zelo velik, neverjetno lep goli moški. In ko sledi občutku ter moškega osvobodi, se mora Abigail zanesti na tujčevo znanje preživetja ... na tujca, ki z vsakim dotikom v njej zaneti strast in pospeši njen srčni utrip.

Tomasso Notte ve, da je našel svojo življenjsko sopotnico. Abigail. Sedaj jo mora samo obvarovati. Sta zelo daleč od civilizacije, tesno za petami pa so jima njegovi ugrabitelji. Abigail ne ve ničesar o njegovih sposobnostih ali o tem, kako intenziven užitek jima lahko prinese njuna edinstvena povezava.

25. Immortal unchained



Vse odkar je Domitian Argenis v Sariti spoznal svojo življenjsko sopotnico v večnosti, je čakal na popoln trenutek, da jo zaznamuje kot svojo. Vendar pa ti načrtni niso vključevali, da bo v skrivnostnem laboratoriju kot poskusni zajček priklenjen na mizo ... ali da bosta oba ujetnika norega znanstvenika. Pobegniti morata. Ne glede na ceno.


Sarita je kot policistka videla veliko nenavadnih in čudnih stvari, a ničesar, kar bi se lahko kosalo z Domitianom. Vampir? Resno? A za njegove sposobnosti zdravljenja ran, neverjetne moči in nenavadno miselno povezanost, ki je med njima, ni druge razlage. Sedaj morata poleg sebe rešiti še druga, nedolžna življenja. Prostora za neuspeh ni, Sarita pa si želi, da bi ji Domitian pokazal, kakšen užitek ju čaka v večnosti.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.