torek, 17. junij 2014

Jay Crownover - trilogija Welcome to the Point

1. Better when he's bad


Obstaja razlika med porednim fantom in slabim fantom... spoznajte Shana Baxterja.

Seksi, temen in nevaren. Bax ni samo na slabi strani, on je slaba stran. Kriminalec, baraba in pretepač, je mojster slabih odločitev, dokler ga ena izmed teh odločitev ne postavi pet let za zapahe. Sedaj je Bax na prostosti, v iskanju odgovorov in ni mu mar, kaj mora storiti ter koga mora prizadeti, da bi jih dobil. Toda v igri se pojavi nova igralka, ki je preveč nedolžna in mehka... in stoji neposredno na njegovi poti. 

Dovie Pryce ve vse o težkem življenju in težkih odločitvah, ki pridejo z njim. Vedno je poskušala biti dobra, poskušala je pomagati drugim in se poskušala izogniti temi, ki jo je poskušala posrkati. Toda ulice vračajo boj, stvari so šle iz slabega na slabše in edina oseba, ki ji lahko pomaga, je najstrašnejši, najbolj seksi in najbolj zapleten nekdanji zapornik.

Bax jo straši, vendar ne traja dolgo, da se Dovie zave, da so nekateri fantje boljši, ko so slabi.

2. Better when he's bold


Nekateri moški so boljši, če so drzni.

V temačnem in zlomljenem kraljestvu mora biti vladar neustrašen, če želi imeti nadzor nad ulicami in brezobzirnimi ljudmi, ki so vodje teh ulic.

Race Hartman je dovolj drzen, dovolj pameten in je v življenju izgubil že ravno dovolj, da se je odločil nositi to krono. Kraji, kot je Point, bodo vedno polni slabih stvari in slabih ljudi, toda človek, ki ima vse vajeti v svojih rokah, lahko zmanjša njihovo opustošenje. Race ima načrt, toda vprašanje je ali ga lahko brez napak izvede.

Brysen Carter je brata svoje najboljše prijateljice videla kot preveč simpatičnega, preveč privlačnega in veliko prenevarnega, da bi se ga smela dotakniti. Zveza z Racom se sliši zelo mamljivo, vendar se Brysen zaveda, da se bo v njegovi bližini prej ali slej opekla.

Ko pa prične prejemati sporočila z grožnjami in jo nekdo na parkirišču poskuša ubiti, jo je samo en moški pripravljen zaščititi, tisti, ki ga ne more imeti. Včasih te lahko samo drznost ohrani pri življenju. Toda ali je pripravljena Racu dovoliti, da ji reši življenje ... če bi ga ob tem lahko za vedno izgubila?-

3. Better when he's brave


Titus King je na svet vedno gledal v črno-beli obliki. V njegovih mislih obstajata odločna prav in narobe, zaradi česar je v najstniških letih zapustil družino, ki bi mu lahko pomagala do boljšega življenja. Sedaj je detektiv v enem najbolj kriminalnih mest v državi in priznati mora, da se je njegovo življenje spremenilo v milijon različnih odtenkov sive.

Nov kriminalec v mestu Point je maščevanje in uničenje prinesel vse do njegovega praga. Razlika med prav in narobe ni nič v primerjavi z življenji ljudi, katere ljubi. V njegov, že tako napeti, moralni kompas pa vstopi še Reeve Black, ki se je vrnila v mesto. Ta ženska je lahko zanj enako nevarna, kot kriminalec, ki želi uničiti mesto, vendar pa ji Titus ne more obrniti hrbta, saj jo potrebuje - na več različnih načinov.

Reeve ve vse o nevarnostih, ki grozijo uničenju mesta Point. Zelo dobro ve, kako neusmiljena, zlobna in kruta je lahko ta nevarnost ... in namesto, da bi pobegnila, želi pomagati. Reese se mora odkupiti za številne stvari. Rešitev mesta ter policaj, ki ga nikoli ni uspela pozabiti, bi ji lahko pomagali najti tisti notranji mir, ki ga že toliko časa išče.

Celotno mesto se je znašlo na robu vojne, Titus in Reeve pa sta se našla na sredi navskrižnega ognja - in potrebni sta dve pogumni duši, ki se bosta borili za končno ljubezen.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.