nedelja, 21. december 2014

Olivia Miles - saga Maple woods

1. 'Twas the week before Christmas


Romantično gostišče ... bel božič ... vroč kakav ob kaminu ... vse napeljuje k popolnim počitnicam iz posebne izdaje avtorice Olivie Miles.

Draga Holly,

Ko se ozrem okoli gostišča, vidim bele omele, barvne lučke in okraske - vse, kar sem vedno preziral. Prav si imela, ko si se spraševala, zakaj bi se odločil za obisk gostišča The White Barn Inn. O veliko stvareh si imela prav.

Odkar sva se spoznala, se je vse spremenilo. Jaz sem se spremenil. In ne zdržim več, moram ti povedati celotno zgodbo. Ne vem, če mi boš kdaj lahko oprostila. Vendar pa vedno pravijo, da je božič čas čudežev. In ti verjameš v čudeže, kajne? Vprašanje je ali lahko še vedno verjameš vame?

Max

2. Recipe for romance


Ko Scott Collins na dan odprtja vstopi v pekarno Sweetie Pie, je Emily prepričana, da vidi duha! Dvanajst let je minilo, odkar je brez besed zapustil mesto, dvanajst let, odkar je poteptal njeno najstniško srce. Kaj ga je pripeljalo nazaj v Maple Woods? In zakaj se je moral vrniti ravno sedaj?

Čas je samo še izboljšal Emilyjno lepoto, Scottovo muzo. Vse na svetu bi dal, da bi iz njenega obraza lahko izbrisal žalosten izraz in bi jo lahko ponovno držal v svojem objemu. Toda družinska skrivnost, zaradi katere je zapustil mesto, še vedno stoji med njima in njuno ljubeznijo. Resnica lahko uniči veliko več kot njun ponoven začetek ter njuno srečo ...

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.