nedelja, 28. december 2014

Saga The Danforths

Družina Danforth. Družinski člani se med seboj brezpogojno podpirajo ... ves čas se zapletajo v škandale, med katerimi se srečujejo s strastjo in večno ljubeznijo.

1. Barbara McCauley - The Cinderella scandal


Edino kar si Tina Alexander želi je, da bi ji njen milijonarski sosed, ki je tudi velik ženskar, izginil izpred oči ... saj za pridno dekle, kot je ona, pomeni preveliko skušnjavo. Toda Reid Danforth, eden najbolj zaželenih moških v Savannahu, ima s prelepo Tino drugačne načrte. In večina teh načrtov je povezanih s tisočimi načini, kako osrečiti žensko.

Toda tudi strast ima svojo ceno. Če bi vest o njuni avanturi prišla v javnost, bi bil njun ugled uničen.

Skupaj sta našla nebesa, toda če njune družine odkrijejo njuno zvezo, se bodo nebesa spremenila v pekel.

2. Maureen Child - Man beneath the uniform


To je bila zelo nenavadna naloga celo za tako izkušenega vojaka, kot je Zack Sheridan. On je veliko bolj vajen boja v džungli, kot čuvanja bogatega, mladega in ostro jezičnega dekleta, kot je Kimberly Danforth. Toda misija se je izkazala za veliko bolj zanimivo, kot je kazalo na začetku.

Trideset dni in trideset noči ji je sledil kot senca, vdihoval je njen vonj, opazoval vsako oblino njenega telesa ... Zack pričenja imeti težave, saj ne loči več svojih dolžnosti od svojih želja. Nebesa naj mu pomagajo, če bi se Kim odločila pri njem ponoči iskati udobje - in nebesa naj pomagajo njej, če bi si upala storiti kaj takšnega!

3. Katherine Garbera - Sin city wedding

Posledica poželenja ... je otrok, ki je podedoval očetove oči.

Pred tremi leti je Jake Danforth preživel strastno noč z Larisso Nielsen. Nikoli je ne bo pozabil, čeprav ga je Larissa zapustila še preden se je zdanilo.

Larissa je ves ta čas skrivala rojstvo svojega sina. Toda sedaj ji ne preostane drugega, kot da Jaku pove resnico, preden mu jo razkrije kdo drug. Pripravljena je bila na to, da ga bo novica presenetila. Pripravljena se je bila soočiti z njegovo jezo. Pripravljena se je bila celo soočiti z željo, ki se je pretakala po njenih žilah vsakič, ko se je je dotaknil ...

Ni pa bila pripravljena na hitro poroko v Vegasu.

4. Brenda Jackson - Scandal between the sheets

Ko je novinarka, Jasmine Carmody, pričela raziskovati zgodovino ene najbolj spoštovanih družin v Savannahu, jo Wesley Brooks opozori, naj opusti svoje iskanje dobre zgodbe za objavo. Jasmine je lahko čutila, kako dan in noč sledi vsakemu njenemu koraku, kar je v njej prebudilo neustavljivo željo po bolj intimnem odnosu.

Wesley je pripravljen storiti karkoli, da skrivnosti družine, ki ga je posvojila, ostanejo ravno to: skrivnosti! Jasmine je pripravljen celo zapeljati. Toda ni pričakoval njene nedolžnosti, niti, da bo v njem vzbudila tolikšno strast.

Kmalu se bo znašel v precepu: ali ji zaupa vse svoje skrivnosti ali pa jo bo za vedno izgubil.

5. Kathryn Jensen - The boss man's fortune

Nova pomočnica Iana Danfortha nekaj skriva. Prečudovita Katie O'Brien je preveč samozavestna, preveč ošabna in ne blesti ravno v tipkanju. V samo nekaj dnevih je Katie Iana uspela spraviti iz sejne sobe v svojo spalnico. Toda njeno srce je ograjeno s skrivnostmi in Ian jih je trdno odločen razkriti.

Njeno pravo ime je Katherine Fortune. Katherine je vajena biti s tako uspešnimi in mogočnimi moškimi, kot je Ian. Čeprav v njej vzbuja poželenje in je povsem enak njenemu sanjskemu moškemu, Ian zanjo predstavlja ves tisti svet, pred katerim skuša ubežati.

6. Kristi Gold - Challenged by the sheikh


Ko puščavski princ spozna prelepo južnjakinjo, strast vzplamti ...

Šejk Raf Shakir za svojo hladno zunanjostjo skriva bolečo preteklost. Toda samota na njegovi kmetiji s konji se razblini, ko k njemu pride Imogene Danforth s predlogom, katerega ne more zavrniti - in s telesom, kateremu se ne more upreti.

Genie je prišla k njemu, da bi se naučila jezditi konja, toda Raf ji je pokazal veliko več kot samo to. Toda njeno srce je zanj nedosegljivo. Če Raf z njo ni pripravljen deliti svoje boleče skrivnosti, med njima nikoli ne bo ničesar drugega, kot razočaranje.

Skupaj sta kot ogenj in led, njuna zveza je strastna a hkrati tudi krhka. Toda če se Raf ne bo nehal oklepati svojih skrivnosti iz preteklosti, od njune zveze ne bo ostalo drugega kot pepel.

7. Cathleen Galitz - Cowboy crescendo


Spati s svojim šefom nikoli ni bila dobra ideja ...

Lastnik ranča, Toby Danforth, je vajen delati stvari po svoje, zato je zanj zelo pomembno najti varuško za svojega sina, ki bo nazorno sledila njegovim pravilom. Vendar pa ne moremo vedno doseči kar si želimo. Toby med iskanjem varuške najde lepo in izredno trmasto žensko, ki ima poseben dar za varovanje njegovega sina ... ter nadarjenost, da ga spominja, kaj se lahko dogaja med moškim in žensko.

Heather Burroughs še nikoli ni srečala tako seksi moškega, kot je Toby. Čeprav se nikoli v ničemer ne strinjata, ji njegovi strastni poljubi preprečujejo ugovarjanje. Toda Heather se zaveda, da se je podala po zelo nevarni poti.

8. Sheri Whitefeather - Steamy Savannah nights


Lea Nguyen že več let sanja, da bi se iz oči v oči srečala s svojo biološko družino. Toda namesto, da bi se sestala s svojim očetom, je zaupana v varstvo privlačnemu telesnemu stražarju Michaelu Whittakerju. Vsako noč ji Michaelovo telo daje občutek varnosti, kot si je vedno želela. Toda Lea mu ves čas prikriva strašno skrivnost.

Nekdo nadleguje Abrahama Danfortha in Michael mora odkriti kdo. Varovanje Danforthove nezakonske hčere naj bi bila njegova dolžnost ... toda ta dolžnost je zanj postala užitek.

9. Anne Marie Winston - The enemy's daughter


Zveza med njima je nemogoča ... vendar se ne moreta upirati strasti, ki tli med njima.

Adam Danforth bi lahko imel katerokoli žensko, toda edina, ki ga privlači. je Selena Van Gelder, hči največjega tekmeca njegovega očeta.

Adam ne bi smel zaupati Seleninemu interesu, vendar pa je želja po njej preveč intenzivna in divja. On je želel javno naznaniti njuno zvezo, vendar ga je Selena prepričala, naj še malce počaka ... nato pa so njuno skrivnost vsej javnosti razkrili novinarji. 

Sedaj se mora Adam soočiti z realnostjo in razjeda ga dvom, saj bi lahko bila ravno Selena tista, ki je novinarjem predala sočno novico o njuni zvezi, s katero je hotela sabotirati kampanjo njegovega očeta. Ji bo lahko še kdaj zaupal?

10. Linda Conrad - The laws of passion


Če ne bo previdna, bo izgubila svoje srce ... on pa bo izgubil življenje.

Če Marc Danforth ne bo ukrepal, bo moral plačati posledice za zločin, katerega ni zagrešil. Za pomoč je pripravljen prositi FBI agentko Dano Aldrich, vendar pa jo bo v to zelo težko prepričati. Zanj to predstavlja velik izziv, saj se ona ne trudi samo, da bi mu preprečila dokazati njegovo nedolžnost, temveč zanj pomeni skušnjavo, ki se ji ne more upreti.

Dana je presenečena nad strastjo, ki jo občuti ob Marcovi bližini. Čez dan ga je prisiljena zadrževati zaprtega, da ne bi mogel pobegniti, čez noč pa se njuno nezadovoljstvo prelevi v neustavljivo željo, ki jo čutita drug do drugega.

11. Shirley Rogers - Terms of surrender


Pogoji oporoke so bili zelo jasni: Tanya Winters in David Taylor morata eno leto skupaj živeti na plantažnem posestvu ali pa bosta izgubila dediščino.

Plataža na posestvu Cotton Creek je edini dom, ki ga je Tanya poznala. Na posestvo je prišla pri sedemnajstih, ko je izgubila spomin in se je zaljubila v sina svojega dobrotnika, Davida. V enem izmed trenutkov najstniške norosti ga je poljubila in še vedno jo muči ponižanje, ki ga je doživela po tem dejanju. Sedaj se je David vrnil in zahteva, kar je njegovo po zakonu ... vključno s Tanyo. 

Spalnica se je prelevila v bojišče, kjer je glavna nagrada užitek. Toda ko se Tanyji povrne spomin je prisiljena sprejeti težko odločitev: sprejeti svojo resnično in neverjetno identiteto ali pa ostati z Davidom za vedno.

12. Leanne Banks - Shocking the senator


Abe vedno dobi kar si želi ... in sedaj si želi Nicolo.

Nicola Granville je neodvisna ženska, ki je svoj uspeh in veselje našla v vodenju kampanje Aba Danfortha. Njeno ljubezensko razmerje s senatorjem je bilo več mesecev skrivnost, dokler ni opravila testa nosečnosti. 

Abe Danforth ne razume, zakaj ga Nicola skuša zapustiti ravno sedaj, ko se je odločil javno naznaniti njuno razmerje. Je Nicola spoznala drugega moškega? Ali pa gre za zadevo, ki jo lahko razrešita le devet mesecev in poroka?

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.