torek, 19. maj 2015

Gena Showalter - trilogija Angels of the dark

1. Wicked nights


Vodje najmočnejše nebeške vojske, Zacharela, se drži sloves nevarnega, neuničljivega bojevnika in če ne bo previden, lahko izgubi svoja krila. Toda bojevnika z ledenim srcem nič na svetu ne more odvrniti od njegovih misij ... dokler ga zelo mamljiva ženska ne premami z mesenimi užitki, ki jih doslej ni poznal.

Annabelle Miller je štiri leta preživela v instituciji za kazensko preganjane duševne bolnike zaradi zločina, katerega ni zagrešila. Demoni nadaljujejo s svojo misijo in njihovega kralja ne bo ustavilo nič, da bi prišel do nje. Zacharel je njeno edino upanje za preživetje. Toda vprašanje je ali bo brutalni angel s tako gorečim dotikom, kot sam pekel, njen rešitelj ali njena poguba.

2. Beauty awakened


Njegovo ime je Koldo. Je zaznamovan, močan, njegov nadzor je legendaren in svoje življenje posveča želji po maščevanju angelu, ki mu je na zelo krut način odvzel krila. Ampak, če se bo podredil silam sovraštva, bo preklet za vse večne čase.

Nicola Lane se je rodila s srčno napako. Toda ta krhka ženska pokaže presenetljivo moč, ko jo demoni, ki sledijo njenemu vsakemu koraku, trdno odločeni pokončati. Ona je ključ do Koldonove rešitve ... ter za njegov propad. Kljub boju proti dolžnosti, usodi in njegovi prvi izkušnji s poželenjem, bo to Koldova najtežja bitka, saj se bo moral boriti za Nicolino življenje - zanjo je pripravljen na kocko postaviti svojega.

3. Burning down


Mučna preteklost je Thanu pustila nenasitno potrebo po nasilju, kar ga je spremenilo v najnevarnejšega morilca na nebu. Pozna in sprejema eno samo pravilo: brez milosti. In ko svoj bes sprosti nad svojo zadnjo žrtvijo, ga nobena bitka ne more pripraviti na sužnjo, ki jo je rešil iz krempljev sovražnika - lepotico, ki v njem prižge ogenj njegovih najbolj temačnih želja.

Elin Vale ima svoje lastne, globoko zakoreninjene brazgotine in privlačnost, ki jo čuti do svojega bojevniškega rešitelja, ne pozna meja. Toda Thanova neomajna odločnost, da jo zaščiti pomeni, da se bo morala soočiti s svojimi največjimi strahovi in stopiti v svet, v katerem strast pomeni moč in kjer dih jemajoča predaja pomeni zmago. 

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.