četrtek, 23. april 2015

Carly Phillips - trilogija Serendipity

1. Srečno naključje (Serendipity)


Pred desetimi leti je uporniški najstnik izzval domišljavo navijačico, naj se usede k njemu na motor, in ji ukradel poljub, preden je zapustil Serendipity.

Faith Harrington se vrne v Serendipity, da bi si zgradila novo življenje. Njen oče je zaradi goljufije pristal v zaporu, zato je domačini ne sprejmejo z odprtimi rokami. Ethan Barron, njena nekdanja simpatija, je v Serendipityju kupil najimenitnejšo hišo, da bi popravil odnos z odtujenima bratoma. Ko Faith naleti na Ethana, se med njima znova vnamejo iskrice; in Faith celo pristane, da mu bo opremila hišo, ki je bila nekoč njen dom. Čeprav je prepričana, da mora najprej ugotoviti, kdo sploh je in kaj si želi, preden se zaplete s kakšnim moškim, ima njeno srce drugačne načrte …

1,4. Kismet


Elissabetta Gardelli je mislila, da bo vse svoje življenje stregla kavo in pisala zgodbe za mestni časopis. Nato pa se naenkrat pojavi priložnost opravljanja njene sanjske službe kot novinarka za časopis News Journal. Sedaj, ločena in odločena uspeti, je Lissino prvo delo napisati serijo intervjujev s podjetniki, ki so se pri svojih rosno mladih letih uveljavili v svetu podjetništva. In prvi v vrsti je Trevor Dane - Lissina prva ljubezen.

Lisa ni videla Trevorja vse odkar je zapustil mestece Serendipity, da bi se podal v svet in se uveljavil v poslovnem svetu. Deset let kasneje je njuna strast iz najstniških let še vedno prisotna. Ponovno srečanje je lahko njuna druga priložnost, ali pa lahko zagotovi primeren potreben zaključek njune preteklosti. Vse je odvisno od Trevorja. Lahko odpusti Lissi ali bo preteklost še naprej velika ovira na njuni poti?

1,5. Fated


Kate Andews je močno razočarana nad dejstvom, da je bila druga izbira moškega, katerega je ljubila, zato je prisegla, da nikoli več ne bo nikogaršnja druga izbira. Na žalost njene načrte prekriža intenzivna želja po Nicku Manciniju, njena srednješolska ljubezen - toda na žalost jo je on vedno videl le kot prijateljico.

V zadnjem času je Nick brez dvoma opazil Kate. Na žalost ga ona ne jemlje resno. Zaveda se, da je v preteklosti storil veliko napak, vendar je odločen prepričati Kate, da se prepustita medsebojni privlačnosti. Toda Kate je trmasta, v preteklosti pa so jo že prevečkrat prizadeli, zato se bo moral Nick močno potruditi in ji dokazati, da ni več fant, kakršen je bil včasih, ona pa definitivno ni njegova druga izbira - ona je zanj vse.

2. Usodna preteklost (Destiny)


Nash Barron ima precej predsodkov glede razmerij, četudi nima nič proti poroki. Pravzaprav je edina dobra stvar na bratovi poroki Kelly Moss. Ne more si kaj, da ne bi občudoval njene samozavesti in lepote. Zaveda se, da bo bolje, da se ne zaplete z njo, če noče ogroziti že tako krhkega odnosa s svojo najstniško polsestro Tess, ki se je šele pred nedavnim pojavila. A to sploh ni tako preprosto …

Tudi Kelly ni ravnodušna do Nasha, čeprav svoja čustva prikriva, saj ravno tako kot on noče še dodatno zamajati že tako burnega življenja svoje polsestre Tess. A bolj ko ga spoznava, bolj jo privlači in vse težje se mu upira. Poleg tega pa jo preganja še skrivnost iz preteklosti, ki je Nash nikoli ne bi razumel …

2,5. Hot Summer nights


Alexa na plesišču spozna pregrešno seksi igralca ameriškega nogometa. Ena strastna noč se razvije v več noči, ko se Luke odloči naučiti dobro zdravnico, kako se je včasih potrebno preprosto predati zabavi. Se bosta "popolna neznanca" lahko ločila za vedno, ko bo prišel Lukov čas, da zapusti mesto?

3. Novi začetki (Karma)


Policist Dare Barron je že od najstniških let zagledan v Lizo McKnight. Njen neodgovorni brat večkrat zabrede v težave, zato Liza redno prihaja na policijsko postajo, a si z Darom navadno izmenjata le nekaj ostrih besed.

Dare se ji ne upa bolj približati, ker ga še vedno preganja preteklost, povezana z njenim bratom. Vendar pa zdaj Liza potrebuje zaščito in Dare ji prvi ponudi pomoč. In medtem ko privlačnost med njima narašča, pa jima preteklost grozi, da ju bo za vedno ločila.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.