torek, 28. april 2015

Christina Dodd - Saga The fortune hunters

1. Težave na visokih petah (Trouble in high heels)


Ko Brandi Michaels odkrije, da je njen zaročenec skočil na letalo in se odpeljal v Las Vegas, da bi se tam poročil s svojim dekletom, zastavi svoj zaročni prstan, si kupi krasno obleko in preživi strastno noč v objemu čudovitega tujca, Italijana po imenu Roberto Bartolini.

Ko Brandi postane tarča morilca, nima druge izbire, kot da se obrne na Roberta – moškega, ki mu je usojeno, da postane njen rešitelj ali pa jo potegne s sabo v propad. Ampak nekaj je gotovo: Brandi se ne namerava predati kar tako brez boja…

2. Srčna tatica (Tongue in chic)


Priti v hišo je bilo še najlaže …

Kako je lahko ena sama majhna laž Meadow Szarvas spravila v takšne težave? Res je, Devlin Fitzwilliam jo je zalotil, ko je vlomila v njegovo imenitno hišo, da bi ukradla sliko neprecenljive vrednosti. In da, iz čistega obupa mu je rekla, da je izgubila spomin. Ampak potem je on začel trditi, da je njegova žena.

In medtem ko so na dan prišli Devlinovi maščevalni nameni, se je Meadow znašla ujeta v zapleteni igri prevar. Devlina si ne upa in ga tudi ne želi več izpustiti izpred oči, pa vendar prava nevarnost šele prihaja. V igro je namreč vstopil tretji igralec, ki poskuša ubiti oba …

3. Do vratu v težavah (Thigh high)


Življenje Nesse Dahl obvladuje razum – vse dokler v mesto ne pride Jeremy MacNaught in si jo izbere za pomočnico pri preiskavi niza bančnih ropov. Samo Mac ugotovi, da pod Nessino trezno zunanjostjo živi svoboden duh in med njima vzplamti strast, veliko bolj vroča kot soparne neworleanške poletne noči. Ampak ko Nessa odkrije, da postavni preiskovalec dela pod krinko, da ji laže o svoji identiteti in da je prepričan, da je vpletena v bančne rope, bo revež ugotovil, kaj v resnici pomeni biti do vratu v težavah …

4. Nevarnost v rdeči obleki (Danger in red dress)


Lepa Hana Grey se po nizu slabih izkušenj, ko brez denarja obupano išče službo, znajde v veličastni stari hiši na divji obali zvezne države Maine, kjer skrbi za ostarelo žensko. Na smrtni postelji ta Hani zaupa nevarno skrivnost. Zdaj je Hana na begu, za petami so ji morilci in obupano potrebuje edinega moškega, ki ji lahko reši življenje.

Gabriel Prescott je vse življenje iskal dom. Zdaj je tik pred tem, da najde vso svojo davno izgubljeno družino. Le ena oseba si mu drzne stati na poti – Hana Grey. Pa vendar je nežna in odločna ženska, ki ogroža njegovo iskanje resnice, morda edina ženska, ki ga lahko reši.

4,5. Gabriel's gift


V tej izvirni in kratki zgodbi se mora Gabriel soočiti z demoni iz njegove preteklosti zaradi mladega dekleta, ki nima nobenega upanja za dobro prihodnost. Kmalu odkrije, da božični blagoslovi včasih pridejo v preobleki. 

Ta kratka zgodba je čudovit epilog za vse bralce sag Lost hearts (Izgubljena srca) in Fortune hunters (Lovci na bogastvo).

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.