torek, 28. april 2015

Christina Dodd - saga Lost Texas hearts

1. Takšna, kakršna si (Just the way you are)


Brezskrbno najstniško življenje Hope Prescott se je za zmeraj končalo, ko sta nekega dne njena starša izginila. Ločili so jo od sester in brata ter otroke poslali v različne domove raztresene po vsej državi. Zdaj, sedem let kasneje, jih Hope še zmeraj išče. Da se lahko preživlja, dela v klicnem centru in za stranke skrbi kot za družinske člane.

Ko bogat poslovnež Zaharija Givens najame storitve klicnega centra, Hope v prvem telefonskem pogovoru Zacka zamenja za njegovega butlerja. Zacka, naveličanega tega, da so ljudje z njim prijazni in mu laskajo zaradi njegovega denarja, Hope očara s svojo odkritostjo in čutnim glasom, zato se odloči, da jo bo pustil v prepričanju, da je res butler. Njuno prijateljstvo hitro preraste v strast in Zack je odločen, da bo njegova, tudi če bo za to potrebno nekaj, kar si nikoli ni mogel niti zamisliti – poroka. A ko Hope odkrije njegovo prevaro, Zack ve, da bo moral razvozlati skrivnost iz preteklosti, ki preganja Hope, da bi jo tako prepričal, da jima je usojena skupna prihodnost…

2. Skoraj zaljubljen (Almost like being in love)


Pepper Prescott je uporniška narava pomagala, da je preživela,ko so ji umrli starši. Otroke so ločili in jih poslali k različnim rejniškim družinam.

Pepper, ki je zdaj mlada, samostojna ženska, se  znajde na begu, saj je bila priča umora. V strahu za življenje pobegne v edini kraj, ki ga je kdaj imela za dom, in na svoje presenečenje naleti na starega ljubimca Dana Grahama, ki živi v odmaknjenem gorskem ranču.

Od bojev otrdel bivši vojaški specialec za Pepper ni več moški, ki bi mu lahko zaupala skrivnosti, življenje in ljubezen. Spozna, da je edini način, da preživi, da se poveže s tem skrivnostnim moškim, ki se je pripravljen boriti za njeno prihodnost, rešiti skrivnosti iz njene preteklosti in se poročiti z njo.

3. Tesno ob tebi (Close to you)


Opazuje te. Sledi ti. Želi si biti … Tesno ob tebi.

Caitlin Prescott je bila dojenček, ko sta starša izginila. Posvojila jo je bogata teksaška družina, ki se je ukvarjala z naftnimi posli, in postala je Kate Montgomery. Odrasla je brez spominov na starše, starejši sestri in brata, ki jo iščejo, da bi popravili strašno krivico, ki se je pred dvaindvajsetimi leti zgodila v majhnem mestecu v Teksasu. Kate je danes ambiciozna mlada novinarka in kmalu po tem, ko dobi sanjsko službo na televizijski postaji v Austinu, ugotovi, da jo zalezujejo. Zakaj jo je nekdo poskušal zbiti z avtomobilom? Kdo bi hotel ubiti prav njo?

Nevarne okoliščine, v katerih se znajde, spremeni v zgodbo, najde telesnega stražarja Teaga Ramosa in mu za svojo zgodbo sledi pri njegovem delu. Vendar ni računala na Teagovo hladnokrvno, ostro moč ali privlačnost, ki kar prasketa med njima. Ko Teague smrt dame iz visokih austinskih krogov poveže z neodgovorjenimi vprašanji o njenem otroštvu, Kate nenadoma začenja odklepati nevarna vrata, ki vodijo do preteklosti. Kate se zdaj s pomočjo skrivnostnega telesnega stražarja poda na tvegan lov, ki jo lahko pripelje do družine, ki je ni nikoli imela – ali v past neusmiljenega morilca.

4. Nevarnost v rdeči obleki (Danger in a red dress)


Lepa Hana Grey se po nizu slabih izkušenj, ko brez denarja obupano išče službo, znajde v veličastni stari hiši na divji obali zvezne države Maine, kjer skrbi za ostarelo žensko. Na smrtni postelji ta Hani zaupa nevarno skrivnost. Zdaj je Hana na begu, za petami so ji morilci in obupano potrebuje edinega moškega, ki ji lahko reši življenje.

Gabriel Prescott je vse življenje iskal dom. Zdaj je tik pred tem, da najde vso svojo davno izgubljeno družino. Le ena oseba si mu drzne stati na poti – Hana Grey. Pa vendar je nežna in odločna ženska, ki ogroža njegovo iskanje resnice, morda edina ženska, ki ga lahko reši.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.