ponedeljek, 20. april 2015

L. Marie Adeline - trilogija Skrivnost (Secret)

1. S.K.R.I.V.N.O.S.T. (S.E.C.R.E.T.)


Ko Cassie Robichaud umre odtujeni mož, se mlada vdova zapre vase in njeno življenje se skrči na bistro Roža, v katerem dela, ter na Hotel osamljenih src, v katerem živi. Ves čas jo spremlja žalostno zavedanje, kako dolgo je že, odkar je bila nazadnje z moškim. Pusti vsakdanjik ji občasno popestrijo tek po soseščini, klepet s šefom in prijateljem Willom in voajersko sanjarjenje o ljubezenski sreči, ki je s takšno lahkoto dana njenim strankam.

Ko neka stranka v bistroju po nesreči pusti svoj dnevnik, poln sočnih erotičnih zapiskov, se Cassie prvič odpre pogled v povsem nov svet spolne osvoboditve … in prvič se sreča z nenavadnim ženskim društvom, ki ji bo spremenilo življenje. Društvo S.K.R.I.V.N.O.S.T pomaga ženskam uresničiti najbolj divje in intimne spolne fantazije. In za Cassie je to ključ, ki bo slednjič odprl vrata njene spolne emancipacije.

2. Razgaljena S.K.R.I.V.N.O.S.T. (S.E.C.R.E.T. shared)


Cassie Robichaud se je v letu dni iz negotove ženske prelevila v povsem drugačno osebo. Kot vodnica v društvu S.K.R.I.V.N.O.S.T., tajni organizaciji, ki pomaga ženskam uresničevati njihove najbolj divje in intimne spolne fantazije, poskuša Cassie premagati grenko-sladke spomine na moškega, ki bi skoraj postal njen.

Ko vodi novo članico, Dauphine, na njeni poti uresničevanja strastnih pustolovščin in želja, ki jih je dolga leta tlačila v sebi, Cassie sreča nekoga, ki ji bo pomagal odpreti edino, kar se sama najbolj boji odpreti: svoje srce.

Obe ženski morata premagati strahove, odkriti, česa si zares želita, in se spoprijeti s presenečenji, ki ju čakajo na tej poti.

Ali se lahko strast iz spolne fantazije spremeni v pravo ljubezen v resničnem življenju?

3. S.E.C.R.E.T. revealed


Edina stvar, ki si jo je Cassie Robichaud kdajkoli resnično želela, je Will Foret, ljubezen njenega življenja. Toda, ko Will odkrije, da je Cassie del društva S.K.R.I.V.N.O.S.T., tajne organizacije, ki pomaga ženskam uresničevati njihove najbolj divje in intimne spolne fantazije, jo zapusti. Cassie se z zlomljenim srcem odloči povsem posvetiti novi članici tajne organizacije, Solange Farraday. Prav tako pa se ponovno zaplete s seksi 'podlim fantom' Jessejem, četudi je ta ne bo nikoli ljubil, kot jo je Will.

Solange je lepa, briljantna in ločena mama, ki trpi za pomanjkanjem ljubezenskega življenja. Je v iskanju že davno izgubljenih strasti in je pripravljena iti veliko globlje, kot katera koli druga kandidatka tajne organizacije S.K.R.I.V.N.O.S.T. 

Bo uspela potešiti njene najbolj srčne želje? In ko se Will zave, da je storil veliko napako, mu bo Cassie lahko odpustila? Na koncu, ko obe ženski razvijeta svojo spolno naravo, prav tako ugotovita, da sta ekstazi in resnična ljubezen veliko bližje, kot sta si kdajkoli zamislili.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.