petek, 10. april 2015

Saga The royal house of shadows

1. Gena Showalter - Lord of the vampires


Nicolai je vampir, ki je znan po svoji moškosti, toda v kruti igri usode temačni zapeljivec postane spolni suženj v kraljestvu Delfina - kraju, kjer so mu odvzeli njegov plemeniti časomer, obenem pa so mu odvzeli tudi vse njegove spomine. Edino kar mu ostane, je njegova prvinska potreba po svobodi ter želja po maščevanju. Da bi zadovoljil ti dve potrebi, mu lahko pomaga ena sama ženska.

Ko brezobzirni vampir k sebi pokliče Jane Parker, mu ona ne more odreči svoje pomoči. Privlačita jo njegova temačna zapeljivost ter njegova čarobnost. Vendar pa zanjo ni vse tako zelo pravljično. Rešitev Nikolaia pomeni izgubiti edinega moškega, po katerem je hrepenela.

2. Jill Monroe - Lord of rage


Princesa Breena je o svojem bojevniškem ljubimcu sanjala vse odkar je bila iztrgana iz svojega rojstnega kraja v kraljestvu Elden ter odvržena na čudnem, nevarnem območju. Povsem izgubljena in sama je molila za preživetje, obenem pa je sanjarila o maščevanju človeku, ki jo je na tako krut način odtrgal od njene družine ter vsega, kar je do sedaj poznala. Oboje je našla v gozdni koči ... v temačnem, nevarnem moškem.

Zlatolasa lepotica je jedla njegovo hrano in je spala v njegovi postelji, ko jo je Osborn našel. Čeprav si je želel v svoji deviški princesi vzbuditi mesene užitke, si je Breena želela več, veliko več - vključno z njegovimi sposobnosti bojevanja. Sposobnosti, katere je nekoč legendarni bojevnik že davno pokopal. Sedaj je Osborn postavljen pred odločitev - tvegati svoje življenje ali pa svojo princeso pustiti brez njenega pravljičnega konca.

3. Jessica Andersen - Lord of the wolfyn


Za praktično Redo Weston nič ne more pojasniti dejstva, kako jo je lahko prebiranje seksualne različice Rdeče Kapice izstrelilo v drug svet. V svet, kjer se mora soočiti z legendarnim volkodlakom, ki je spretni zapeljivec. Ta volkodlak se spreminja v temačnega, možatega moškega.

Dayn je preklel čarodeja, ki ga je spremenil v volkodlaka in ga tako obsodil na samoto v večnosti. Kot zver se pari z ženskami, da bi si pridobil čim več moči. Moči, ki jih potrebuje, da bi lahko rešil svoje plemiške starše. Toda kot človek hrepeni pr Redinem toplem, ščemečem dotiku. V kratkem času, ki mu je preostal, mora Dyan mrevzeti obliko volkodlaka, da bi rešil svoje kraljestvo ... ali pa se podati v boj, da bi rešil svojo ljubljeno.

4. Nalini Singh - Lord of the abyss


Kot temačen Gospod, ki pogubne duše obsoja na Brezno, je Micah pošast, zavita v neprebojni črni oklep, katere se vsi bojijo. Niti najmanjšega pojma nima, da je zadnji dedič kraljestva Elden, njihovo zadnje upanje. Samo ena ženska pozna to skrivnost - hči njegovega največjega sovražnika.

Liliana ni nič podobna svojemu zlobnemu očetu, čarudeju, ki je glavni krivec Micahovega prekletstva. Samo ona lahko vidi skozi njegov črni oklep in v njem vidi princa, ki se skriva za njim. Princ, po katerega grešnih dotikih hrepeni. Toda najprej mora najti način, kako se prebiti skozi njegov nevaren oklep ter mu pomagati najti njegove spomine. Samo do polnoči imata čas rešiti Elden.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.