sreda, 2. november 2016

Meredith Wild - saga Heker (Hacker)

1. Prvinska napetost (Hardwired)


Erica Hathaway je odločena, da bo premagala težavno preteklost, in tako se že v mladih letih odloči, da bo usodo vzela v svoje roke. Le nekaj dni po diplomi se sooči s skupino investitorjev, katerih odločitev bo podprla ali zavrnila njeno na novo nastalo spletno podjetje. Ni pa bila pripravljena, da se ji bodo ob arogantnem in šarmantnem investitorju, ki se je odločil, da ji spremeni načrte, zašibila kolena.

Blake Landon, milijarder in razvpiti nekdanji heker, je obogatel z razvojem programske opreme in navajen je, da dobi, kar želi. Ericina energija in preprosta lepota sta ga očarali in vse od trenutka, ko je vstopila v sejno sobo, jo želi imeti le zase. Odločen, da jo osvoji, poruši vse njene obrambne zidove in se trudi pridobiti njeno zaupanje, čeprav to pomeni, da se odpove določeni meri nadzora, brez katerega ne zna živeti.

Ko pa Blake odkrije temno skrivnost iz njene preteklosti, omaje ne le njeno zaupanje, temveč tudi njeno kariero, ki jo je tako težko ustvarila.

Knjiga na voljo: Felix, Amazon

2. Prvinska moč (Hardpressed)


Drugi del serije Hekerske spletke in strasti prinaša vroče opise ognjevitega razmerja in napeto dogajanje v neusmiljenem virtualnem svetu, kjer ne manjka izzivov in merjenja moči.

Uspešni mladi poslovnež Blake Landon, ki dobro pozna hekerski svet, je kljub obsedenosti z nadzorom pridobil zaupanje ženske, ki jo ljubi. Spletna podjetnica Erica Hathaway mu je končno odprla svoje srce in dovolila, da ji pomaga v novo nastalem podjetju. 

Erica si je priznala, da si ne zna več predstavljati življenja brez Blaka, in je pripravljena odpreti novo poglavje v svojem življenju. Odločena je, da ju prav nič ne bo ločilo, pa čeprav to pomeni, da mu bo morala prepustiti tudi nadzor v spalnici in zunaj nje.

Toda ko demoni iz preteklosti ogrozijo njuno prihodnost, Erica sprejme odločitev, ki bi lahko za vedno spremenila njuni življenji.

Knjiga na voljo: Felix, Amazon 

3. Prvinska predaja (Hardline)


Računalniški mogotec Blake Landon je našel ljubezen svojega življenja, ko je spoznal odločno in prodorno Erico Hathaway. Čeprav se njegova obsedenost z nadzorom in njen neodvisni duh še naprej borita, Blake Erice nikoli več ne želi izpustiti iz svojega življenja. Erica je Blaku podarila zaupanje in ljubezen ter je prepričana, da bosta skupaj premagala vse ovire, ki jima stojijo na poti. A ko on zahteva več in preizkuša meje njene predanosti, se je prisiljena soočiti s temno platjo njegovega poželenja, ki jo je doslej skrival.

Toda težave ne izhajajo le iz njunega odnosa: ko ta postaja vse trdnejši, se jima začnejo bližati drugi sovražniki. Ericino podjetje se znajde v nevarnosti, Blake pa se na vso moč trudi, da bi jo zaščitil pred tistimi, ki jo skušajo prizadeti samo zato, da bi škodovali njemu. Ali bo njuna zveza obstala, ko bodo Blakovi nasprotniki prestopili mejo in ogrozili več kot le njeno službo?

Knjiga na voljo: Felix, Amazon

4. Prvinska skrivnost (Hard limit)


Blake Landon je moški, ki ima vse: bogastvo, lepoto in ljubezen Erice Hathaway. Neomajni par je šel skozi pekel in nazaj. Ko ju je življenje ločilo, sta vedno znala najti pot drug do drugega, njuna ljubezen pa je postala večja in močnejša kot kdajkoli.

Erica še nikoli ni bila bolj pripravljena, da postane Blakova žena. Toda še preden izreče usodni da, odkrije nepojasnjeno poglavje iz Blakove preteklosti. Sama se je sprijaznila z družino, ki jo je zapustila, in se pomirila z lastno preteklostjo, zato začne pritiskati na Blaka, naj podre še zadnje zidove, ki ju ločujejo. Odločena je, da bo izvedela, kakšen moški je nekoč bil, zato odpre vrata v svet, ki presega njeno najbolj divjo domišljijo – svet, ki ji zastavlja vprašanja o mejah njenih lastnih poželenj.

Na dan prihajajo temne skrivnosti, ki grozijo, da bodo uničile njune sanje o skupni prihodnosti. Erico pa v smrtno nevarnost spravi tudi na novo spletena vez z očetom …

Knjiga na voljo: Felix, Amazon

5. Prvinska ljubezen (Hard love)


Nekaj dni po sanjski poroki Blake in Erica Landon odideta na poročno potovanje – na medene tedne, med katerimi se okrepijo vezi med njima, obljube, ki sta si jih izmenjala na poročni dan, pa zacelijo vse rane iz preteklosti.

Ko se zdi, da so vse težave že varno za njima, škandal, ki spremlja izvolitev Daniela Fitzgeralda za guvernerja, ogrozi njuno idilično novo zakonsko življenje. Nezakonito izvoljeni guverner bi za slavo naredil vse, četudi to pomeni, da mora ogroziti srečo lastne hčerke. Ob vrnitvi domov se tako Blake znajde v središču kriminalne preiskave, v kateri ga obtožujejo prestopkov iz hekerske preteklosti, ki pa je nikakor ne želi več podoživljati.


Blakova svoboda je na kocki, njuna prihodnost pa v nevarnosti, zato je Erica pripravljena narediti vse, da bi oprala njegovo ime. Toda, ko se Blake upre oblastem in zavrača iskanje resnice, se njun svet začne rušiti. Bo dopustil, da bo preteklost nazadnje zmagala? Ali pa ga lahko Erica prepriča, da se je vredno boriti za skupno življenje – bolj kot kdajkoli doslej.

Knjiga na voljo: FelixAmazon

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.