petek, 8. december 2017

Kathleen Givens - saga Kilgannon

1. Kilgannon


Vstopite v svet dih jemajoče romance in divje pustolovščine. Vstopite v svet Kilgannona – nepozabno zgodbo o ljubezni, izdaji in mogočnem škotskem klanu, katerega poglavar je znan po zelo nenavadnem vzdevku, vsi ga kličejo ... barbar.


Mary Lowell nikoli ni sanjarila o poroki ali princu na belem konju, ki bi ji spodnesel tla pod nogami. Toda njena teta je trdno odločena, da ji bo do konca londonske sezone v visoki družbi našla moža. Nato pa v eno izmed plesnih dvoran prikoraka Alex MacGannon, ki zahteva njeno roko ... in njeno srce.

Vsi ga kličejo barbar. Je zelo grob moški s številnimi dolžnostmi, saj je poglavar klana MacGannon. Ljudje so vedno govorili, da tega moškega nič in nihče ne bi mogel zadržati stran od odprtih morij. A Alex je prišel po Mary z namenom, da jo kot svojo ženo odpelje na Škotsko, na njegov legendarni in veličasten grad. Kljub temu, da je Višavje prepredeno z uporniki, bo Mary na strahovitem ozemlju, katero bo poimenovala kot svoj dom, našla strast ... in nevarnost.

2. The wild rose of Kilgannon


Na škotsko je pripotovala kot nedolžna nevesta, a s pomočjo ljubezni enega moškega in zaradi sovražnosti med dvema klanoma je postala ženska.

Ljubezenska zgodba med Alexom in Mary se nadaljuje. Ko plameni vojne dosežejo tudi grad Kilgannon, je Mary trdno odločena zaščititi svoj dom in družino. Njena odločnost pa je omajana, ko jo dosežejo novice o ujetništvu njenega dragega Alexa. Po začetnem šoku se Mary zaobljubi, da bo rešila svojega pogumnega moža, ki je v zameno za življenja svojih mož, v ujetništvo ponudil samega sebe.

Ker v Londonu Alexa preganjajo kot izdajalca, Mary v londonski visoki družbi sproži svojo lastno preiskavo, trdno odločena, da bo dosegla pravico in svojemu možu zagotovila svobodo. A tudi takrat, ko je Alex v zaporu, Mary išče njegov strasten, prepovedan in nepozaben objem. Tvegati je pripravljena vse, da bi rešila trmastega bojevnika, ki je osvojil njeno telo, srce in dušo.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.