ponedeljek, 4. december 2017

Shehanne Moore - His judas bride


Ničesar več se ne boji, razen ljubezni.

Ljubezen ...

Da bi rešila svojega sina, je pripravljena storiti vse. Da bi rešil svoje ljudi, je tudi on pripravljen storiti karkoli. 

Zaradi spleta življenjskih okoliščin je Kara McGurkie prisiljena pozabiti dejstvo, da je ženska. Zaradi spleta življenjskih okoliščin je na svojo ljubezen in čast prisegla, da bo pomagala uničiti klan, v zameno pa ji bo vrnjeno življenje, kakršnega je živela v preteklosti. A ko je zaradi spleta življenjskih okoliščin na predvečer poroke prisiljena zapeljati brata svojega zaročenca, ne ve, ali se bo lahko uprla močni privlačnosti, ki jo čuti do njega, še posebej zato, ker ve, da je zanj vse skupaj samo igra.

Čast ...

Callm McDunnagh, Črni volk Lochalpina, skrbno pazi na svoje srce in se v velikem loku izogiba nevarnim vsiljivcem. A ko njegove oči prvič uzrejo Karo, jo želi v svoji postelji. Toda predaja svojim lastnim željam se lahko izkaže za eno najbolj nevarnih tveganj v njegovem življenju.

In izdaja ...

Ko strast in poželenje uideta izpod nadzora, se vse težave zdijo nepomembne. Kara se je prisiljena zazreti v svojo dušo, za katero ni vedela, da jo še ima. Vprašanje je ali je pogledala dovolj globoko? Samo ona lahko odloči, koga bo s svojo strastjo rešila in koga uničila. Samo ona lahko odloči kako, kdaj in kdo bo tisti, ki bo končno spoznal resničnost besed ... dokler naju smrt ne loči.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.