nedelja, 10. december 2017

Lecia Cornwall - trilogija Once upon a highland season

1. Once upon a highland summer


Starodavno prekletstvo, par zlih duhov, mladenka na begu in usoden nesporazum so odlična priložnost za resnično ljubezen.

Lady Caroline Forrester je na begu pred svojim pohlepnim bratom, ki jo želi s poroko predati tistemu moškemu, ki bo zanjo največ ponudil. Služba guvernante in pobeg na Škotsko sta izvrstna razloga, da se osvobodi nesrečnega zakona. A Caroline ni pripravljena na čustva, ki jih globoko v njej vzbudi njen novi šef. 

Alec McNabb se nikoli ni želel vrniti na Škotsko, a je zaradi spleta okoliščin to moral storiti. Na svojem gradu spozna, da ga doma čakajo obveznosti, katerim ne more pobegniti. Alec se mora za dobro svojih ljudi dobro in hitro poročiti.

Ko se par zaradi napačne identitete, skupaj s čarobnim vzdušjem na gradu Glenorne, znajde v objemu strasti in poželenja, se morata Caroline in Alec odločiti ali je močna privlačnost med njima dovolj, da premagata demone iz preteklosti ali pa je njune edine priložnosti za pravo ljubezen konec še preden se je sploh začela.

2. Once upon a highland Autumn


Ognjevita škotska lepotica, Megan McNabb, je pripravljena storiti vse, da bi ubežala poroki z moškim, katerega ne ljubi – tudi če to pomeni, da mora preživeti eno leto in en dan s tujcem iz Anglije.

Lord Kit Rossington že leta raziskuje zapise o izgubljenem zakladu, skrivnostno pismo pa njegove raziskave usmeri v škotsko višavje. V Angliji se je zavzeto in uspešno izogibal ženskam, voljnim poroke, a zdi se, da so mu le te sledile v Višavje. Da bi se jih za vedno znebil, je pripravljen storiti karkoli, tudi skleniti začasno kupčijo s pregrešno privlačno mladenko. 

Legenda pravi, da je prekletstvo izgubljenega zaklada ujeto med ruševine gradu Glen Dorian. Bo ljubezen, ki pričenja rasti med Megan in Kitom dovolj močna, da bosta lahko s skupnimi močmi pretentala usodo?

3. Once upon a highland Christmas


Alanna McNabb svojo zvestobo dolguje družini, ki vztraja, da se mora poročiti z bogatim in vplivnim moškim. A povsem po nesreči spozna moškega svojih sanj in čeprav se mu ne bi smela predati, mu pokloni svoje srce.

Poglavar Iain MacGillivray na svoji poti do klana, kjer želi drugo žensko zaprositi za roko, najde Alanno komajda živo in napol zmrznjeno v snegu. Do nje ne bi smel gojiti čustev, a mladenka ima vse lastnosti, ki jih je iskal na svoji ženi. 

Božič se bliža, snežna površina se veča, praznična čarovnija pa postaja vedno močnejša. Alanna in Ian sta prisiljena izbirati med poželenjem in dolžnostjo, ljubeznijo in obvezo. A božič je vedno poln presenečenj in tudi tokrat ne bo nič drugače.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.